ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ?
Printable View
ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ?
Το ανεφερες στον γιατρο σου τι λεει περι αυτου?
ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΠΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ?
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Ο γιατρος σου δεν μπορει να σου δωσει χαρτι οτι εισαι ικανη για εργασια?
Του ανεφερες το προβλημα ωστε να βρειτε λυση?
ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΘΑΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΕΝς ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ
ΠΑΝΤΩ Σ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΨΥΦΙΣΤΙΚΕ Ο ΝΟΜΟς ΕΞΕΤΕΙΑς ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ?
ΠΑΝΤΩ Σ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΨΥΦΙΣΤΙΚΕ Ο ΝΟΜΟς ΕΞΕΤΕΙΑς ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ?
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ?
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ?ΤΙΠΟΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑ ΣΤΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Κ ΕΛΕΙΞΕ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΣΟΛΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΤΗΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙς
Ενταξει παρε το πιστοποιητικο απο αυτον...και καλο ειναι να μη λες το προβλημα σου σε αλλους.
Σε βλεπω πολυ αγχωμενη....ισως να το συζητουσες με το γιατρο σου αυτο μηπως κανει αλλαγες στην φαρμακευτικη αγωγη...αυτος θα ξερει καλυτερα.
Δυστηχως η ασθενεια μας μονο με φαρμακα αντιμετωπιζεται και εγω παιρνω τη μεγιστη δοση abilify για να ειμαι καλα και χαρουμενος...και μαλιστα μονος μου ζητησα την μεγιστη δοση αφου την αντεχει ο οργανισμος μου...το παν ειναι να ειμαι καλα και χαρουμενος με τη ζωη.
Το τι πιστευουν οι αλλοι ειναι ασχετο και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αρκει να ειμαι εγω καλα.
ESY EISAI MONHMOS STHN DOYLEIA SOY?
POSO XRONVN EISAI?
Ειμαι με συμβαση και ειμαι 32 χρονων τωρα..παλευω πολλα χρονια με την ασθενεια και εχω τα τελευταια χρονια που μπορω να πω οτι ορθοποδησα πραγματικα.