Αν προσπαθούσες να βρεις μια άλλη λέξη αντί του αναίσθητη Ιντερ, τι θα έβαζες;
Printable View
Αν προσπαθούσες να βρεις μια άλλη λέξη αντί του αναίσθητη Ιντερ, τι θα έβαζες;
λιγοτερο ευαλωτη απο τα εξωτερικα και εσωτερικα ερεθισματα
Για το ίδιο πράγμα παλεύω κι εγώ.Quote:
Originally posted by interappted
λιγοτερο ευαλωτη απο τα εξωτερικα και εσωτερικα ερεθισματα
και καλά έκανες.Από εσένα περίμενε να ακούσει πως είναι να μην αντέχεις τον εαυτό σου;Τόσα βιβλιαράκια γιατρέ τι τα διαβάζαμε;;;;Ευτυχώς οι δικοί μου δεν υπέπεσαν σε τέτοια λάθη....Φαντάζεσαι τώρα να ρωτάς τον ψυχωτικό \"Πώς είναι να έχεις ψύχωση;\"και να περίμενες να τον θεραπεύσεις;;;Quote:
ελα ντε τι περιμενε να ακουσει????α,ειναι πολυ ωραια...δεν σε αντεχεις ,τα χεις παρει με την παρτη σου ,εισαι σε απογνωση...πολυ ωραια....συγκλονιστηκη εμπειρια...εγω τον κοιταξα οπως θα κοιτουσα τον Ε.Τ
Φακ ρε,όπως θα έλεγε και ο ραψωδός.Βουϊζεις είναι αλήθεια.....αλλά είναι ανάγκη σου κι εγώ το κάνω.Προσπάθησα να σου δώσω μια πιο πρακτική λύση....στο σκεπτικό σου.Το κλάμα μάς χρειάζεται και όλα τα συναφή αλλά για να πάμε μπροστά δεν μπορούμε να αρκούμαστε μόνο σε αυτή την εκτόνωση..Σιγά το κακό που μου έκανες..και δεν σε εγκαταλείπω εγώ έτσι εύκολα επειδή βούιξες λιγάκι....Ελπίζω να έγινα κατανοητή..Στην ψιλοείπα εεε;Δεν ήταν και πολύ γεμάτο κατανόηση σχόλιο...αλλά δες και το άλλο ζήτημα που προανέφερα.Quote:
ρε τελικα νομιζα οτι το ιιιιιιιιιι ειναι μονο στα αυτια μου κι ακουστηκε ως την kassi?????γμτ μου και σε εσενα κακο εκανα??κ δεν το ηθελα!!!καθολου!!νιωθω επικυνδυνη για την κοινωνια..κ μετα λεω τρομαρα μου κ για αντρες...
γιαπ !!!!!!!!
existir θα γινει κι αυτο ....2 παροιμιες θα σου πω η μια ειναι του λαου και η αλλη της πεθερας μου...
1 του λαου)μονο του σπανου τα γενια δε γινονται
2)υπομονη ....υπομονη.... μου χει στεγνωσει το μ....
τετοια μου λεει η εθερα μου κ γελαμε στην μαυριλα μας...
Εχμ,
:D
αν και δεν συμφωνώ με το \"στέγνωμα\", οκ. :P
ειδες τι πεθερα εχω??μιλαει και οι αλλοι κρυβονται....εν πασει περιπτωσει σημασια εχει να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε σα μανες οσο μπορουμε,Οι ενοχες σαν μανα εμενα με κανουν να λειτουργω ακομα πιο..........ασχημα
όντως.Quote:
ειδες τι πεθερα εχω??μιλαει και οι αλλοι κρυβονται....
καλυτερα ετσι ομως απο το να μου κλαιγοτανε συνεχεια...τωρα ναι μεν κλαιει δεν το συζηταω αλλα αμολαει κ καμια τετοια παροιμια κ με αφηνει σεκο...ειναι κορυφη...
Ο ψυχιατρος μου ειπε οτι χρειαζομαι 2 επισκεψεις τη βδομαδα!!!!!!!!μηπως σιγα-σιγα μου το παει για εισαγωγη???????αυτον θα βαλω μεσα!!!!η αμα μπω μπορει να περασω κ καλα
γιατί απλά δεν αξιοποιείς καλλίτερα τη μία; ξεκινώντας -λέω εγώ- πηγαίνοντας στην ώρα σου;
θα πηγαινα κανονικα την Τριτη στις 8 με περνει τηλ και μου λεει,Την τριτη δεν ισχυει το ραντεβου μας...χρειαστηκα πληρη ενημερωση οτι ειναι 1 μαιου κ αρα αργεια,Τη δευτερα 3:30 θα φροντησω να ειμαι εκει..κ θα δειξει
ιωάννα, αφού έχει τόση σημασία για σένα, να είσαι. ξεκίνα στις 2:30 αν είναι ανάγκη αλλά να είσαι τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα στο ραντεβού σου αυτή τη φορά.
αφου....παντα δεν θελω να αργαω....τι φταιω η κακομοιρα αν δεν υπολογιζω καλα το ποση ωρα χρειαζομαι να φτασω??φαναρια,λεωφορεια,κι νηση δεν παιζουν στο προγραμμα που βαζω..αυτη τη φορα δεν μου χαρισε ουτε ενα λεπτο ρε...38 λεπτα συνεδρεια κ πηγα κ για πιπι....