Να βρω άντρα διαδικτυακά; Ε αυτό είναι ανέκδοτο...ούτε καν που το σχολιάζω.
Printable View
Μα εφοσον διαρκως αρνεισαι ειναι λογικο να υποθεσω οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα λες. Ειναι πολυ απλο να με διαψευσεις.
Στο ειπα και σε πμ (ειδες εγω δεν εστειλα για να στην πεσω α ΧΑ ΧΑ ) σου ειπα ξεκινα καποιες ασχολιες , γραψου κανα γυμναστηριο η χορο, να γνωρισεις κοσμο, και μην επιμενεις συνεχεια θελω σχεση θελω σχεση, σονυ κ καλα εδω κ τωρα θελεις σχεση, ελεος δεν σε πηραν τα χρονια, τι κακο ειναι αυτο...ηρεμισε κ σε καποια φαση θα ερθει κ αυτο και μη μου απαντησεις,οτι δεν σε καταλαβαινω κλπ κλπ, γτ...Ααααστο.
Ποιον τροπο προτεινες?
μα σου ειπα....ηδη...να μιλησεις πραγματικα για σενα...για τα συναισθηματα σου...γιαυτα που θελεις και σε ελκυουν....γιαυτα που σε απωθουν και δεν μπορει να νιωσεις ελξη για καποιον.....
και σε περιπτωση που εισαι τρολ....ισχυουν βεβαια τα ιδια για εναν ολοκληρωμενο χαρακτηρα :)
Το να συναντηθεις ειναι πιο επικινδυνο. Αφο μπορεις απ την ανεση του σπιτιου σου να μιλησεις στο σκαιπ. Και αν ισχυουν αυτα που λες με διαψευδεις κ θα βγω να ζητησω κ συγνωμη. Δε χρειαζεται να μιλησεις πολυ, λιγα λεπτα αρκουν.
Για ποιο λογο? αν συμβει κατι επιληψιμο το κλεινεις κ τελειωνει η υποθεση. Τι θα σου κανει καποιος απ το σκαιπ? Δε θες να αναχαιτησεις την εσφαλμενη γνωμη μου και να λαμψει η αληθεια?
Για ποιο λογο δε θες?