Δεν μεταφερεις και κανενα δικο μου ποστ να κανει καμια διαγνωση??Εχουμε χασει τελειως την μπαλα...
Printable View
Δεν μεταφερεις και κανενα δικο μου ποστ να κανει καμια διαγνωση??Εχουμε χασει τελειως την μπαλα...
Μόνο που κάποια στιγμή χρειάζεται να συνεργαστείς αν θες να δώσεις λύση στο πρόβλημά σου.. κανένας ειδικός δεν μπορεί να βοηθήσει αν δεν θελήσεις
να δουλέψεις και να βοηθήσεις εσύ πρώτα τον εαυτό σου! Δεν έχουν μαγικά ραβδάκια! Μόνο με ανάληψη ευθύνης θα δοθούν λύσεις σ' όσα αντιμετωπίζεις!
Αγγελε ενας ενας..Σεβασου την προτεραιοτητα..Ευχαριστω :)
μια χαρά την παίρνω την ευθύνη και αυτά είναι τα αποτελέσματα των πράξεων μου. Παίρνω την ευθύνη της απόφασης μου να μην την πέφτω στον έναν και τον άλλον και να κάνω σαν χαζογκόμενα ούτε να κυνηγάω τους άντρες από τα 16...για αυτό κατέληξα εδώ που κατέληξα. με την αξιοπρέπεια μου και μόνη.
Εγώ την αξιοπρέπεια μου δεν την πουλάω. καλύτερα να πεθάνω να ησυχάσω.
καλα ουτε και εγω τους κυνηγαω αλλα κλαιγομαι και ουτε αυτο μαρεσει..
εν τελει,καπου ουτε και οι ιδιοι δε ξερουν τι σκατα θελουν
δεν σου είπα ότι κυνήγησα κανέναν απλά μου την έπεφταν από το γυμνάσιο! γιατί παραποιείς τα όσα σου είπα; άλλο να την πέφτεις κι άλλο να στη πέφτουνε!
ζητάς βοήθεια στο πρόβλημά σου απ' το πρώτο θέμα που άνοιξες! χρειάζεται όμως νάχεις πειστεί ότι θες και να βοηθηθείς, γιατί αυτό δεν έχει φανεί ως τώρα!
πώς γίνεται όλες τα ίδια να λένε και να τις βλέπεις τι τερτίπια τους κάνουν....πω πω
όλες τα ίδια λένε μωρέ...τις ξέρω τι κάνουν. δηλαδή για εσάς σκίζονται οι άντρες και για μας κανείς;;; χαχαχαχα
αυτο το "μου την πεφτουν απο το γυμνασιο" ουτε γω το καταλαβαινω..μαλλον ημουν κακασχημο γιατι δε μου την πεφταν ουτε γυμνασιο ουτε λυκειο ή τωρα ειμαι ντουβαρι γιατι δε καταλαβαινω αν μου την πεφτουν...
Τωρα θα ζησουμε και γυναικειο ανταγωνισμο..Ο πασατεμπος θα παει συννεφο..