Originally Posted by
Tomhet
Δεν χρειάζεται ανάπτυξη! :P
Νομίζω όλες οι φίλες σου θα πουν "οι αντρες δεν κυνηγουν, οι αντρες τα θελουν ολα ετοιμα, οι αντρες ειναι κοτες, οι αντρες το ενα το αλλο" κλπ...
Και επίσης θα πουν οτι "οι γυναικες ειναι πλεον ανεξαρτητες, δυναμικες" κλπκλπ.
Πως ακριβώς είναι δυναμικες οταν περιμένουν απο τον άντρα να ειναι κυνηγος? γιατι δεν κυνηγουν οι ίδιες? Να εχουν τοτε καθε δικαιωμα να λενε οτι και ειναι δυναμικες ΚΑΙ να εχουν αποδεικτικα για το οτι οι αντρες δεν κυνηγουν.
Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ μα ποτέ καμία ιστορία γυναίκας που να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο για κάποιον άντρα που της άρεσε. Ποτέ όμως....και όσες φορές κάνουν κουβέντα για κάτι τέτοιο πάντα, προτάσσουν τα στήθη τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά για να διεκδικήσουν κάποιον καθως αποτελεί την πιο ευκολη λύση. Και μετά γκρινιάζουν και απο πάνω αν τις κακοχαρακτηρίσουν για αυτό.
Γενικά μιλώντας κιόλας στην ιστορία, λογοτεχνία,κινηματογράφο κλπ υπάρχει το κλασικό πρότυπο άντρα που κάνει "τα παντα" για μια γυναίκα αλλά δεν υπάρχει πουθενα το αντίστοιχο της γυναίκας που κάνει "τα παντα" για έναν άντρα....Και για να μην φρικάρουν ορισμένες, εννοω τα πάντα στην διεκδικηση, στο φλερτ κλπ...
Οπότε νομίζω οτι κάπως έτσι καταρρίπτονται και οι 2 μύθοι. Για το οτι οι αντρες δεν κυνηγουν και για το οτι οι γυναικες ειναι δυναμικες.
Οι άντρες εξακολουθουν να ειναι αυτοι που κυνηγουν και οι γυναικες εξακολουθουν να ειναι αποδεκτες αυτου.