σοβαρα μιλας τοσα χρονια?
την αγωγη σ την επερνες κανονικα?
εχεις αλαξει καθολου γιατρο?η αγωγη?
ειναι πολλα τα χρονια....
πωπω θα εχεις ταλαιπωρηθει πολυ....
ναι παρε και το ακινετον να εχεις το κεφαλι σ ηρεμο
Printable View
Έχω αλλάξει πάρα πολλά φάρμακα και γιατρούς και πολλές νοσηλειες
Τα εχω κόψει δύο φορές μόνη μου και κατέληξα μέσα τωρα με βλέπουν σε νοσοκομείο
Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί
Από το 2010 με βλέπουν σε νοσοκομείο
Καλά είναι εκεί δεν πληρώνω κιόλας
Όχι δεν είμαι καλά έχω συμπτώματα φωνές οπτικά ιδέες και παρενέργειες
Εσύ τι παίρνεις ?
Εσωτερική την άποψη μου την ξέρεις θα στη ξαναπώ όμως ύπνο μέχρι τις έντεκα στάνταρ διατροφή ότι έχει το σπίτι και φάρμακα όλα στην ώρα τους παίζουν ρόλο αυτά νομίζω
καλα ειναι αλλα πρεπει να σ κανουν και καλη δουλεια...ειναι κριμα νεα κοπελα να τυριανεσαι ετσι....
καμια ασχολια να ξεχαστεις εχεις? ισως σ βοηθουσε....
εχεις πολλα.....δεν σ εχει περασει η ελλατωθει τιποτα απο αυτα?
εγω επερνα Nodasic το οποιο με βοηθησε παρα πολυ, απο τον 3 μηνα ειχαν σταματησει ολα......εγω δεν ειχα οπτικα και φωνες ομως...ειχα κατι ποιο ελαφρυ...
δεν εχω συμπτωματα καθολου αλλα ακομη περνω φαρμακα γιατι περυσι με επιασαν φοβιες και αγχος και μου αυξησε το ρισπερνταλ γτ ελεγε ηταν απο το χορτο αλλα θελω να αρχισω να το μειωνω σιγα σιγα γτ δε παει αλλο χθες βραδυ εβλεπα στον υπνο μου οτι με εστειλε η φαρμακοποιος μου για εξετασεις γτ το περνω καιρο και λεει ημουν πολυ αρρωστη η βλεπω το ιδανικο σκηνικο και δε μπορω να το χαρω γιατι ειμαι χοντρη απο τα φαρμακα
εφοσον επαθες ψυχωτικο.....μην ξανακανεις χορτο....μπορει να παθεις πολυ χειροτερο.....
μειωσε με την βοηθεια του γιατρου σ ,οχι μονη σου.......πολλοι τα κοβουν μονοι τους τα χαπια και γινονται χειροτερα....
ενταξει βλεποεις αυτους τους εφιαλτες γτ φοβασαι.........και σου ερχονται απο το υποσυνηδειτο
@νικ χαίρομαι που τα εκοψες
@λοκα έπαιρνα ρισπερνταλ για χρόνια αλλά μετά από ένα διάστημα δε μου έκανε τίποτα όσο για το χόρτο εμένα με έκανε χειρότερα
Πάντως με έχει πάρει από κάτω
@νικ θα ξαναρχίσω το ακινετον μάλλον
αρχιζω να φοβαμαι τωρα θα προσπαθησω να το κοψω.παντως το χω μειωσει πολυ σε σχεση με παλια.μειωσα και το ρισπερνταλ σμρ απο 4 mg πινω 3,5 για να δουμε πως θα παει γιατι ενω τρωω οσο ετρωγα πριν το αρχισω και εμενα σταθερη στα κιλα μου τωρα βαζω συνεχεια κιλα και δε με περνει να βαλω αλλα
@λοκα πώς πάει η μείωση;