και δε ξερω τι με νευριαζει και με θυμωνει..το οτι περναω οτι περναω (απλα ως φαση και θυμωνω για οτι συμβαινει?) ή το περιεχομενο το ιδιο των συναισθηματων και οσων συμβαινουν(δηλαδη το οτι οι φωνες μου λενε να κανω κακο ας πουμε)
Printable View
και δε ξερω τι με νευριαζει και με θυμωνει..το οτι περναω οτι περναω (απλα ως φαση και θυμωνω για οτι συμβαινει?) ή το περιεχομενο το ιδιο των συναισθηματων και οσων συμβαινουν(δηλαδη το οτι οι φωνες μου λενε να κανω κακο ας πουμε)
εχει μπει στο πετσι μου αυτη η φαση και δε ξερω..θελω να φυγει για να βρω την ηρεμια μου ή δε θελω να φυγει για να μη σταματησω να νιωθω τοσο εντονα?
Τα πρώτα χρόνια έτσι είναι έντονα μετά με πολύ κόπο εμένα πρωσοπικα μου πήρε δέκα χρόνια να ηρεμήσω και πολύ γυμναστική δηλαδή αν κάποιος μου πει ότι είμαι μποντι μπιλντερ απλά δεν έχω κάνει δίαιτα θα τον πιστέψω μιλάμε για πολύ γυμναστική
εκανα την βλακεια πριν 3 μερες και εκανα 1 τσιγαρο.
δεν αντεχα αλλο αυτο που γινεται και απο τον τροπο ζωης μου.ηθελα για λιγο να ξεχασω..να ξεφυγω
απο εκεινη την ωρα ομως αρχισα να βλεπω πραγματα.ανθρωπους στο δρομο που μετα απο 1-2 δευτερολεπτα δεν υπηρχαν και αρχισα να βλεπω και μικρα παιδακια οπως εβλεπα παλια.φαντασματακια.περναε ι αυτο με τα φαρμακα?ειχα 8-9 μηνες που δεν εβλεπα πραγματα.περναει?
Κανονικό τσιγάρο?
Δεν νομίζω ότι ένα τσιγάρο θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο..
Αγωγή, γιατρός και υπομονή boo.
οχι κανονικο τσιγαρο.χορτο ενοω
Μπου ασε τα χορτα και τα γρασιδια. Εχεις ολο το δικιο να εισαι θυμωμενη ξενερωμενη απογοητευμενη κουρασμενη αηδιασμενη με ολα τα σκ*** της ζωης. Γιατι η διαταραχη ειναι ενα κερασακι σε μια ηδη δυσκολη συνθηκη που λεγεται ζωη και υπαρξη αλλά εχει και τα καλά της η ατιμη, απλα κρατανε λιγο.
Μπου μου, τα χαπια ειναι ηδη χημειες. Οταν προσθετουμε και μια αλλη δε ξερουμε το αποτελεσμα με βεβαιοτητα. Οταν το εκανες ενιωσες καλα ? ειδα οτι ειχες κανει ομαδικη θεραπεια, παιζει να ξανα αρχισεις ή δυσκολο ?
ναι ενιωσα καλυτερα.ξεφυγα λιγο.κολουσε το μυαλο μου και δεν υπηρχε χωρος να σκεφτω αλλα δυσαρεστα.ενιωσα αδρεναλινη και δεος οταν εβλεπα ανθρωπους που εξαφανιζονταν.
απλα μου εμεινε απο τοτε και βλεπω κι αλλα πραγματα οπως παλια και με ανησυχει για το αν θα περασουν
η ομαδικη ψυχοθεραπεια με τη συνοδεια ψυχολογων εχει σταματησει να λειτουργει πλεον.στην ομαδα αυτοβοηθειας παω μια φορα στον 1.5 μηνα οταν ανεβαινω αθηνα δηλαδη.στην πολη μου εδω δεν εχουμε κατι τετοιο δυστυχως..ολες αυτες τις πολυτελειες μονο στην αθηνα τις βρισκεις βλεπεις...
ναι boo και οι παραισθησεις περνανε σε ενα μεγαλο ποσοστο των ασθενων.
κοιτα να παιρνεις τα φαρμακα σου και να ηρεμησεις και να το βλεπεις απλως σαν μια παθηση του εγκεφαλου και τιποτα παραπανω και να αποστασιοποιηθεις λιγο απο ολη την κατασταση.
Στο εξωτερικο οι γιατροι ερευνουν τη δραση της καναβιδιολης CBD, μια ουσιας που ηρεμει αντι να εχει ψυχωτικη δραση οπως η THC που επισης βρισκεται στην καναβη.
Δηλαδη η αισθηση ηρεμιας προερχεται απο τη CBD απο οτι εχω καταλαβει.
Μαλιστα πολλοι παιρνουν το CBD σαν αντιψυχωτικο και το καλο ειναι οτι δεν εχει παρενεργειες.
αχ μπου μου, τωρα προβληματιστηκα. Αρα σου ανεβασε διαθεση και οταν κατι μας ανεβαζει δυσκολα το κοβουμε.
Δεν ξερω αν ειναι παρενεργεια του γαρου αυτα που βλεπεις ή αν εχουν αμεση σχεση με το οτι εχεις μπουχτισει με τη ρουτινα και εδω και καιρο εχεις αναγκη απο αλλαγη. Εμενα ο νους μου απλα παει μη τυχον σου κανει τη ζωη πιο δυσκολη ακομα για αυτο και ειπα παραπανω να το αποφυγεις.
Αν δοκιμασεις τις στιγμες που νιωθεις ασχημα να προσπαθεις να ξανα νιωσεις εκεινο το ομορφα που λες παραπανω οτι ενιωσες ? Δηλαδη να φερνεις στο νου σου το ευχαριστο αισθημα και να μη δινεις σημασια στο τρομακτικο. Το εχεις δοκιμασει ?
ναι αλλα αυτα που βλεπω ξαναρχισαν απο το χορτο.ηρεμησα μεν επαθα ψυχωτικα δε..και δε μου εχουν φυγει απο τοτε.
πριν το χορτο ειχα φωνες και παρακολουθηση.
την εκανα τη βλακεια μου.
αμα το πω στη γιατρο εχω να φαω μεγαλο κραξιμο
σκεφτομαι να της το κρυψω αυτο
Ξερει η γιατρος οτι δεν εχεις και βοηθητικο πλεγμα μπου, στη τελικη οτι καλυτερο μπορεις να κανεις το κανεις. Εκανες μια λαθος επιλογη, νιωθεις οτι μπορεις να το χειριστεις ή οτι πρεπει να την παρεις τηλεφωνο να σου προτεινει κατι ?
μια ερωτηση..εδω και καμια 10ρια μερες που επιδεινωθηκα ας το πουμε μου εχει κοπει η ορεξη για φαγητο.δεν τρωω σχεδον τιποτα.εχουν να κανουν τα ψυχωτικα με την ορεξη για φαγητο?