Ρε φίλε γράψε και λίγο για την αγγελική , τι να γράψω τώρα εγώ πες μου.....θα προσπαθήσω
Printable View
Ρε φίλε γράψε και λίγο για την αγγελική , τι να γράψω τώρα εγώ πες μου.....θα προσπαθήσω
δεν χρειαζεται να γραψεις για την αγγελικη γραψε στην συνεχεια π πηγαμε?
Και τότε η κιουμπ του λέει ''ως εδώ, μαλάκα!'' Παίρνει μια πέτρα από το έδαφος και πάει να του την πετάξει στο κεφάλι....και τότε εμφανίζεται ο ίδιος λυκάνθρωπος και εμποδίζει την κιουμπ να ρίξει την πέτρα....μα ναι αυτό είναι σκέφτηκε η κιουμπ, ο νικ ήταν συνεργός με τον λυκάνθρωπο και μαζί είχαν σκοτώσει την αγγελική.....Αν δεν υπήρχε ο λυκάνθρωπος ο νικ θα την είχε φάει την πέτρα για τα καλά, για άλλη μια φορά έχασκε σαν βλάκας και κοιτούσε το υπερπέραν.....και την αγγελική δεν παίζει να την σκοτώσε αυτός, ε τόσο βλάκας αποκλείεται να έκανε φόνο σκέφτηκε η κιουμπ....Οπότε η κιουμπ παίρνει την βίτσα του νικ και αρχίζει και κοπανάει τον λυκάνθρωπο, ο οποίος και πεθαίνει... χωρίς αυτόν ο νικ ήταν ένας βλάκας και μισός μπορούσε να τον ψαρέψει κιόλας να μάθει τα νέα του σχέδια , αν ήθελε να σκοτώσει και την ίδια επειδή πλέον γνώριζε τα πάντα και ήταν μάρτυρας....και πάει και τον ρωτάει.........
"ειμαι βιτσιοζα θες να κανουμε σεξ"ο νικ απανταει τρελη εισαι δεν εισαι βιτσιοζα και τοτε ο νικ ,αρχιζει να σεληνιαζεται εντρομη η κιουμπ τον κοιταει απο αποσταση και βλεπει οτι μεταμορφωνεται σε λυκανθρωπο σιγα σιγα και αρχισε να κοιταει το πιστολι το οποιο ειχε δυο σφαιρες.Αλλα η κιουμπ ηταν πολυ ανωμαλη ηθελε να την βρει με τον λυκανθρωπο ,αρχισε να γουσταρει και να σχιζει τα ρουχα της ,ωσπου....
Α εσύ θα είσαι ο μάγκας ντετέκτιβ και εμεις οι βλάκες ε? :P
ώσπου τελικά η κιουμπ αυτό ήθελε να ανακαλύψει αν είναι λυκάνθρωπος.....τώρα πια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γιατί ήταν πολύ αδυναμη μπροστά σε αυτό το τέρας και είπε να δεχτεί....ο νικ ΄δεν το κατάλαβε , νόμιζε ότι αυτή γουστάρει....και τότε αποφασίζει να της δώσει μία να την ξεφορτωθεί....Φυσικά η κιουμπ το κατάλαβε και ................
και σηκωνει ενα αιχμηρο αντικειμενο και το καρφωνει στην καρδια του νικ.και ο νικ πεφτει κατω και η κιουμπ του λεει τις τελευταιες λεξεις σ'αγαπαω νικ παντα σ 'αγαπουσα συγχωρεσε με και ο νικ την λεει"σ συγχωρω γτ εισαι ξανθια" και τοτε πεθαινει ο νικ και η κιουμπ φευγει απο εκεινο το σημειο.....
υ.γ Τελειωσε την
χαχααχ παντως εσυ προσπαθουσες να ανυψωσεις τον χαρακτηρα σ σε αντιθεση μ εμενα π εγραφα συγκλονιστικα :p
Μα άρχισες και μου έγραφες ότι κωλοτριβόμουνα, ε όχι δεν θα βγεις εσύ πιο πάνω από μένα!!! :P