Originally Posted by
elisabet
Βρε αυγέρη με έκανε και γέλασα το τελευταίο σου ποστ!
Όντως κάνει τρελά παιχνίδια η ζωή!
Θα σου πω τι συνέβει σε μένα λίγες μέρες κιόλας μετά που χώρισα με τον τύπο της ιστορίας.
Έχω βγει με μια παρέα, είμαι στην κοσμάρα μου και βγαίνω σχεδόν με το ζόρι επειδή με τραβολογάνε οι φίλοι μπας και συνέρθω, είμαι εκεί λοιπόν αλλά δεν είμαι στην ουσία, περιμένω πως και πως να περάσει η ώρα για να φύγουμε. Εντελώς τυχαία έρχεται στην παρέα μας ένας γνωστός γνωστού και αμέσως μου τραβάει την προσοχή η εξωτερική του εμφάνιση γιατί μοιάζει πολύ στον πρωην. Λέω στον εαυτό μου, ηρέμησε ιδέα σου είναι, θα τον βλέπεις παντού τώρα και προσπαθώ να αποφύγω ακόμα και να τον κοιτάξω πιάνοντας κουβέντα με μια φίλη δίπλα μου. Εκείνος τελικά πολύ ανοιχτός, αρχίζει και με ρωτάει διάφορα και συνειδητοποιώ με τρόμο ότι δεν είναι μόνο η εμφάνιση το κοινό τους. Έχουν περίπου την ίδια ηλικία, τα ίδια χόμπι, μιλάνε με τον ίδιο τρόπο, μέχρι και ίδιες εκφράσεις και λέξεις εντόπισα...και εγώ έχω μείνει να σκέφτομαι από που θα εμφανιστεί ξαφνικά αυτός που μου κάνει πλάκα!!!
Δεν ξέρω τελικά αν ο άνθρωπος είχε κι αυτός κάποιου είδους ψυχ. πρόβλημα, αλλά είναι σίγουρο οτι ειχαν πάρα πολλά κοινά και μιλώ για πράγματα που δεν τα συναντάς κάθε μέρα σε ανθρώπους, κάπως ιδιαίτερα ας πούμε.
Όταν τελικά φύγαμε και αφού μου είχε κάνει και πρόταση για μια επόμενη συνάντηση την οποία είχα αφήσει να αιωρείται, η κολλητή μου που ήξερε και τον πρώην πριν προλάβω να της πω τίποτα μου λέει "ρε συ αυτός ήταν ίδιος ο τάδε(για τον πρώην)". Εκεί επιβεβαιώνω ότι δεν ήταν ιδέα μου!
Δεν ξέρω τι στο καλό είναι αυτό, δεν έχω εξήγηση, εγώ πάντως δεν τον ξαναείδα το απέφυγα.
Μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα "ρε συ το σύμπαν μου ξαναστέλνει μια παρόμοια περίπτωση, κάτι θέλει να μου πει; κάτι δεν έμαθα απο την προηγούμενη εμπειρία;" αλλά το άφησα με το σκεπτικό οτι οκ...αν δεν έμαθα και είναι όντως έτσι, θα ξανάρθει να μάθω.
Πάντως όσο για αυτό που λες για την παθολογία...νομίζω είναι κάτι που θα σου συμβαίνει για κάμποσο. Ήταν ισχυρό το σοκ και η ενασχόληση σου με τα θέματα αυτά έντονη και συμπυκνωμένη οπότε είναι λογικό να εντοπίζεις δείγματα παθολογίας σε άλλους γύρω σου είτε αυτά υπάρχουν είτε όχι. Το πάθαινα κι εγώ αυτό για κάμποσο.