καλησπερα φιλε μου,μηπως αν θελεις μπορεις να μου πεις την ηλικια σου??
Printable View
όχι έτσι ακριβώς. Κάνω αρκετά πλάκα επειδή βαριέμαι κιόλας..απλα τα κίνητρα της για την έναρξη μιας σχέσης ίσως να είναι εντελώς διαφορετικά από του μεσου άντρα.ωραία λέω εγώ τώρα σε εσένα να μου πεις εσύ γιατί νομίζεις θέλει μια γυναίκα έναν αντρα για σχέση?για ποιο λόγο θέλει να σχετίζεται μαζί του?
Τωρα ειδα το μηνυμα σου αρχαγγελε...και σε πολυ καλη στιγμη, μου φαινεται αστεια και ευστοχη στιγμη για τον εξης λογο: Μιλας για μισανδρια στο σχολιο σου που παραθετω απο πανω....αφηνω λοιπον εδω το νεο μου σχολιο για να το καμαρωσουμε σε αντιπαραθεση με ολα τα σχολια μεταξυ μερικων αντρων που μεσολαβησαν απο τοτε μεχρι τωρα σε αυτο το θρεντ... :P
Και σορυ αλλα δε θυμαμαι να ειπα πουθενα οτι "ολοι οι αντρες ειναι...(συμπληρωσε).
Αλλα εσεις εδω στο φορουμ καθεστε και ρωτατε τι θελουν οι γυναικες (λες και θελουν ολες το ιδιο πραγμα), αλλοι λενε δε ξερουν να αγαπανε, αλλος λεει ολες το πουλανε και ολες αγοραζονται και τετοια ομορφα....λολ...δειξε μου μια γυναικα που εκανε τετοια εξωφρενικη γενικευση μεσα στο φορουμ.
Ολοι εχουμε τα θεματα μας που επεξεργαζομαστε και τα ευαισθητα σημεια μας και τις πληγες μας η το αχτι μας. Αλλα ουδεποτε ειπα οτι ολοι οι αντρες ειναι μπλα μπλα μπλα....απογοητευομαι θυμωνω και θλιβομαι οταν βλεπω στο φορουμ θεματα που ο αντρας κανει μαλακιες; Ναι, χτυπαει σε ευαισθητες χορδες μου και θα πω πραγματα, ανθρωπος ειμαι. Αλλα δεν θα το τραβηξουμε και στα ακρα. Ο μονος λογος που κανουμε αυτη τη συζητηση ολοι εδω μεσα ειναι επειδη θελουμε να αγαπησουμε και να αγαπηθουμε, θελουμε ναωτα βρουμε (και μαζι δε κανουμε και χωρια δε μπορουμε κλπ κλπ λολ).
Δεν θα καταδικασω τον καθε αντρα, αλιμονο...Οποτε τι μυγιαζεστε ρε αγορια; λολ
Απο εκει και περα ναι θεωρω τον εαυτο μου φεμινιστρια και χεστηκα με τι το συνδιαζετε στο μυαλο σας. Αυτο δεν με κανει μισανδρη ουτε με εμποδιζει απο το να σεβομαι τους αντρες που το αξιζουν ουτε απο το να αγαπησω καποιον. Απλα θετω διαφορετικους ορους και στανταρ και ορια για εμενα. Και αλιμονο, δε θα καψω το σουτιεν μου ουτε θα προσβληθω αμα μου κρατησει καποιος τη πορτα. Αλλα εδω που μενω παω στο σουπερμαρκετ η σε ενα μαγαζι και βλεπω την ταμια με χιτζαμπ....σε μια χωρα που θεωρητικα ειναι ελευθερη. Και το ξερω πως ΔΕΝ ειναι επιλογη της. Μου το εχει πει αντρας του εν λογω συναφιου οτι σε τετοιες οικογενειες δεν εχει επιλογη η γυναικα ασχετα που λενε σε τριτους οτι ειναι ελευθερη επιλογη. Οποτε ναι....εχω παρα πολλα προνομια πλεον χαρη στις γυναικες που λες και δε τις φτανω μεσα στη βολεψη μου στο μικρο τους δαχτυλακι αλλα δεν ειναι ουτε αχρηστος ουτε πασέ ο φεμινισμος, τον χρειαζομαστε και εν ετει 2017 (δυστυχως)...Μακαρι να ημασταν σαν ανθρωποτητα σε σημειο να μην τον χρειαζομαστε πια επειδη οσα πρεσβευει θα ηταν πλεον αυτονοητα για ολους...αλλα...δεν ειναι.
Κατα ειρωνια ολα οσα θαυμαζει ο κρις αθενς στις αμερικανιδες και τις οποιες ξενες - ιδες (δυτικων χωρων, οι ανατολικες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο), ειναι αποτελεσμα του φεμινισμου. Αυτος ειναι ο λογος της απελευθερωσης τους. Βεβαια κρις αθενς αμα σε ακουγαν να τα λες αυτα θα βγαζαν αφρους, γιατι οι λογοι της ελευθεριας και της χαλαροτητας τους ειναι ακρως αντιθετοι με τον πατριαρχικο τροπο σκεψης που έχεις ενστερνιστει, ισα ισα ειναι για να τον καταπολεμησουν.
Απο εκει και περα δεν ειδα το βιντεο αρχαγγελε, μισο να το δω και θα σου πω.
Αλλα οτι και αν ειναι δεν σημαινει πως λογω μιας αποτυχημενης ερευνας θα τις βαζουμε ολες στο ιδιο τσουβαλι.
Κακως θα σε ρωτησω γιατι θα συγχιστω με την απαντηση σου (σε παρακαλω διεψευσε με) αλλα φασκεις και αντιφασκεις:
Λες πως 1) οι γυναικες δε ξερουν να αγαπανε και 2)πως κανουν σχεσεις για τα λεφτα και δε γουσταρουν το σεξ που ειναι το κυριο πραγμα που θελουν οι αντρες. Αρα 3) για εσενα αγαπη=σεξ? Απαντησε μου οσο πιο σοβαρα μπορεις.
Ναι ειναι πολυ σημαντικο το σεξ σε μια σχεση αλλα τι αλλο θα μπορουσε να κανει μια γυναικα για να σου δειξει οτι σε αγαπα περα απο το να σου καθεται;
Να μην δεχεται τιποτα τιποτα τιποτα αλλο απο εσενα περα απο το σεξ; Να σε συντηρει; Τι;
Πες μου πως το φανταζεσαι. Σου κανω αντιστοιχα δηλαδη την δικη σου ερωτηση. Τι ζητας απο μια σχεση;
Επισης λες μονο οι ανδρες αγαπουν...πως μπορει λοιπον ενας αντρας με το σκεπτικο σου να δειξει την αγαπη του; Πως θα την εδειχνες εσυ;
εγω παλι γιατι καταλαβα οτι μιλας σοβαρα???αλλα οκ εστω οτι κανεις πλακα.αν κανεις πλακα δεν ειναι και τοσο κακο.
οσο για τα κριτιρια σιγουρα σε καποια σημεια θα διαφερουν δεν αντιλεγο.
οσο ια την ερωτηση σου ειναι πολυ γενικη..για πια ηλικια της γυναικας μιλας???αν ειναι απο 17-19 γενικορετα σε εφηβικες ηλικιες.οι κυριοι λογοι για εμενα ειναι συναισθηματικη.πχ βλεπουν ενα ωραιο αγορι ενθουσιαζονται με τα χαρακτιριστικα ερωτευονται και μεγαλο ποσοστο κοριτσιον ερωτευονται συνηθος τον πιο (μαγκα)αυτο μπορει να εχει πολλες εννοιες..
αν ειναι πανω απο 22-23 αναζητανε κυριως στον ανδρα σεξουαλικες εμπειριες αυτο δεν σημενη φυσικα οτι λειπει το συναισθημα.μπορει να τον ερωτευθηκε μπορει και οχι ποικιλη αναλογα με τη γκομενα με το γκομενο.αλλα σε γενικες γραμμες αυτα ειναι τα κριτιρια.(οχι οτι δεν υπαρχουν γυναικες που βαζουν κριτιριο το χρημα.αλλα δεν ειναι ολες ετσι)
30 και μετα αρχιζουν να ψαχνουν το γαμπρο το καταλληλο ανδρα για γαμο και κατα επεκτασει το σωστο πατερα για τα μελλοντικα παιδια της..και εκει μπορει να υπαρχουν γυναικες που βαζουν κριτιρια το χρημα δεν λεω οχι.αλλα μην το ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ..
θεωρω οτι δεν απαντησες στην ερωτηση μου ξεκαθαρα.περιμενα ενα ναι η ενα οχι.
δηλαδή τα δύο φύλλα πρέπει να έχουν γεννηθεί με μια τέλεια συμμετρία στα κίνητρα τους και στις ικανότητες τους?που είναι το κακό αν η γυναίκα δεν μπορεί να αγαπήσει τίποτα πέραν του εαυτόυ της?δεν είναι κακό αν δεν έχει την ικανότητα αλλά απλά διαφορετικό χωρίς απαραίτητα υποδεέστερο.σε θεωρω φεμινίστρια χωρίς αντικειμενικότητα..πιστεύω ότι κρύβεις βαθιά το μίσος σου για τους αντρες οσο και αν παριστάνεις την αντικειμενική δεν μου φαίνεται ότι είσαι..εμένα μου αρέσουν οι ανθρωπιστές που νοιάζονται για όλους αλλά όχι μόνο για την κλίκα τους.οι περισσότερες φεμινίστριες δεν φαίνεται να ανήκουν εκεί με λίγες εξαιρέσεις..
για να δείξεις κατι θα πρέπει να είναι ο άλλος έτοιμος να το καταλάβει.να έχει τα εφόδια για να το κάνει αυτό.Δεν θα προσπαθούσα καν με την Μέση γυναίκα.Δεν πιστεύω ότι μπορείς να της εμπνεύσεις συναισθήματα όπως η αγάπη.θέλουν κάτι πιο χειροπιαστό αφού η έννοια της αγάπης είναι κάτι απίστευτα άγνωστο αφηρημένο για αυτές.Μια άχρηστη ενόχληση...Δεν θέλω να με αγαπούν αλλά να αγαπάω.