Quote:
Originally posted by kalipoli
Για σας κορίτσια,
Εσείς που έχετε κάνει επέμβαση με τέτοιο εργαλείο πιστεύετε ότι βρήκατε την σωστή λύση, όμως εγώ έχω δει στην τηλεόραση και όχι μόνο ότι έχει παρά πολλές παρενέργειες. Και εσείς τι κάνετε τώρα , για να μην αναγνωρίζετε μέσα σας ότι αυτή την λύση μπορεί να είναι λανθασμένη, σε κάποιο τρόπο, όχι εντελώς , επειδή σε αυτό το θέμα ( αδυνάτισμα) δεν υπάρχει μια τέλεια λύση , δεν αποδέχεται ότι μπορεί να υπάρχον και άλλοι τρόποι που να έχουν τα ιδία αποτελέσματα σαν το εργαλείο σας , η μεγαλύτερο .
Αυτή τη λύση που βρήκατε όλες δεν κάνει τίποτα άλλο , μόνο κρύβετε τα ψυχικά προβλήματα που τα έχετε από μικρά παιδιά , προβλήματα που σας έχετε παχαίνει και σας έχουνε κάνει να σκέφτεστε έτσι χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά και μόνο μία ανάλυση του μυαλού που κόβει , καταστρέφει οτιδήποτε αγγίζει . Το μυαλό σας έχει φτιαχτεί από όλες τις εμπειρίες που έχετε ζήσει μέχρι τώρα και δεν μπορεί να περιέχει όλες τις εμπειρίες του κόσμου, δηλαδή δεν παίζετε σαν να τα ξέρετε όλα επειδή είστε μακριά, και δεν μιλάτε για κάποιο πρόβλημα που δεν το έχετε μελετήσει καλά πριν .
Και τι κάνετε τώρα ? , μαζευτήκατε όλες που δεν έχετε καταλάβει καθόλου τις εμπειρίες της ζωής σας και ανακατέψετε όλα αυτά τόσο πολύ και τόσο βαθιά για να μην μπορεί κανείς ποτέ να καθαρίζει το μυαλό η το σώμα σας ούτε καν ο θεός αν υπάρχει κάτι τέτοιο, επειδή έτσι σας αρέσει να ζείτε καταστρέφοντας οτιδήποτε είναι ωραία και καλά.
Εγώ που σας γράψω όλα αυτά είμαι ψυχολόγος και αμφιβάλω ότι θα καταλάβετε κάτι όμως εγώ σας γράψω επειδή παρ΄όλα αυτά υπάρχει μία μικρή ελπίδα που μπορείτε να μην το δείτε αλλά σας το λέω ,υπάρχει, για να ακούσετε εσάς και όλοι που μιλάνε από μέσα στα μυαλά και στις ψυχές σας.
Σας εύχομαι όλα τα καλά