ειναι δλδ κ για καυση?παλια εκανα παρα πολύ στο γυμναστληριο αλλά με βοηθούσε στη σύσφιξη!κ εγω σίγουρα δε θέλω να κλειδώσω σ αυτα τα κιλά!
Printable View
ειναι δλδ κ για καυση?παλια εκανα παρα πολύ στο γυμναστληριο αλλά με βοηθούσε στη σύσφιξη!κ εγω σίγουρα δε θέλω να κλειδώσω σ αυτα τα κιλά!
καλημερα :)
πρωτη μερα χθες κολυμβητηριο και σημερα με πονανε απιστευτα τα χερια μου ..
αλλα μου αρεσε πολυ! αντε να δουμε τι αποτελεσμα θα εχουμε.. λεω να πηγαινω τουλαχιστον 3 φορες την βδομαδα!
γυμναστική,,,,? εχω ξεχασει πραγματικα τι ειναι αυτο..... εχω να παω γυμναστηριο πανω απο 3 βδομαδες...
το μονο που κανω, ειναι να ανεβωκατεβαινω στη δουλεια με τα ποδια και λιγο ποδηλατακι.... απο βδομαδα εχουμε οργανωση!!!!!!!!!!
Καλημέρα κι από μένα
μια και εδώ και μία βδομάδα ξεκίνησα curves νάμαι στο τόπικ σας
λοιπόν έχω κάνει τρεις φορές ως τώρα μου αρέσει τρελλά γιατί δεν μου τρώει πολύ χρόνο και ευελπιστώ σε καλά αποτελέσματα...
σήμερα με πονάνε τα χέρια μου και οι γάμπες μου
καλημέρα κορίτσια!κ εγω τελικα εκανα χτές με dvd καλά ήταν!Μια ωρίτσα περασε πολύ πιο γρήγορα απ οτι 40 λεπτά στον διάδρομο.
εχω κ εγω κατι dvd με ασκησεις κλπ...
λες να κανουν δουλεια...?
αλλα οσο τα βλεπεις συνεχεια τα ιδια δε θα βαρεθεις...?
εχω πολλα ευτυχώς οποτε θα κανω διαφορετικά καθε φορα!αλλα ενταξει κ διαδρομο που κανω βαριεμαι τη μονοτονια,αυτο ειναι μια αλλαγη οπως κ να χει!
το καλο με το διαδρομο στο γυμναστηριο ειναι πως εχει ενσωματωμενη τηλεοραση πανω οποτε τρεχω και μπροστα αλλαζω καναλια... :)
ναι οντως και εγω οταν πηγαινα γυμναστηριο εκανα μια ωρα ελλειπτικο γιατι εβλεπα τηλεοραση και ξεχνιομουν!
ε ναι.. ή τηλεοραση ή παρεα.. αλλιως δε τη παλευα στο γυμνστηριο...
ειναι ενας χωρος που ποτε δε με γεμιζε...
φαντασου εγω μονη στο σπιτι να κανω διαδρομο χωρις τηλεοραση και να μην μπορω να βαλω μουσική δυνατα!τρελλο πακετο!απορω πως κανω τοσο καιρο.!
εγω βαζω στο λαπτπο κοντα στο διαδρομο επεισοδια απο αγαπημενες σειρες! μεχρι να τελειωσει το επεισοδιο... πανε 50 λεπτα διαδρομος!!! χτες εβλεπα ιχνη! σημερα παρα πεντε! χαχαχα τι να κανουμε και εμεις εχουμε τρελαθει!!
α!καλη ιδεα !!!!!
Curves και σημερα...
Για σήμερα είχα τρέξιμο 2,5 χιλιόμετρα χαλαρά γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη.