η Εσπριτ ήτανε
Printable View
η Εσπριτ ήτανε
και όμως έτσι φάνηκε δε σου λέω ψέματα, καλη σου νύχταQuote:
Originally posted by lbp
Όπως εσύ με είπες επιθετικιά και το ξεκίνησες, έτσι κι εγώ σε είπα χαζή. Σου έκανα κάτι και με είπες επιθετικιά; Όχι. Είχες δίκιο; Κατά τη γνώμη μου όχι, ήταν πολύ χαζό αυτό που είπες,Quote:
Originally posted by Lily
Κορίτσια αν θέλετε πάμε να φύγουμε από εδώ, η Μαρία δε θέλει να ηρεμήσουμε απόψε.
Ας την αφήσουμε στην ησυχία της.
Μαρία είδες πόσο σε πείραξε μια μόνο λέξη? "επιθετικά" δεν σου είπα τίποτε άλλο, αν είχα βάλει ένα ερωτηματικό,
μια φατσούλα κατι ή αν το είχα πει στο τηλέφωνο θα σου φαινόταν διαφορετικό.
Εγώ πάντως δε σου κρατώ κακία που με είπες χαζή, είμαι σίγουρη οτι δεν το εννοούσες, κάνω λάθος?
Ζωίτσα μου, esprit, Σανελάκι σας παρακαλώ ας μην απαντήσουμε άλλο,
δε θα τελειώσει αυτή η ιστορία απόψε , ούτε στον αιώνα
εγω αποχορω απο το ποστ αυτο. αρκετα σπαταλισαμε το χρονο μας. και νομιζω το ιδιο πρεπει να κανουμε ολες μας. μιας και η κοπελα δεν εχει διαθεση να ακουσει της αληθειες παρα μονο ψαχνετε για τσακωμους!
Όχι να απαντήσει η Εσπριτ στο Σανελάκι σε αυτό που τη ρωτάει. Αλλά αλήθεια.
καληνυχτα lbr και λυπαμαι για οσα εγιναν.. ελπιζω να ηρεμησεις και εσυ και ολες οι υπολοιπες...
Ρε συ lbp τι ταξη πηγαινεις, προνηπιο η νηπιο?
Η κορη μου παει προνηπιο και πραγματικα δεν κανει οπως εσυ!
Λοιπον κοριτσακια εμενα το ποπ κορν μου τελειωσε και πραγματικα αυτη η "ταινια" με κανει και χασμουριεμαι πλεον.
Αυριο προτεινω να αρχισουμε την ημερα μας με το εξης τοπικ-κουιζ: "Ποσες εβρισε η lbp?"
Aντε καληνυχτες και καλη συνεχεια!:P
αλήθεια; Εγώ τους ξεκίνησα τους τσακωμούς; Έτσι σου μάθανε να λες στα δύσκολα;Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω αποχορω απο το ποστ αυτο. αρκετα σπαταλισαμε το χρονο μας. και νομιζω το ιδιο πρεπει να κανουμε ολες μας. μιας και η κοπελα δεν εχει διαθεση να ακουσει της αληθειες παρα μονο ψαχνετε για τσακωμους!
λιλικα μου γλυκια μη στεναχωριεσαι εισαι ο πιο γλυκος ανθρωπος που εχω μιλησει ποτε... πρωτη φορα στην ζωη μου νιωθω τα λογια καποιου σαν χαδι πανω μου!! στειλε μου το μαιλ σου αν εχεις να μιλαμε!!
καληνύχτα σανελάκι.. εγώ δεν έχω λόγια πάλι τουλάχιστον με υποστηρίζουν οι φίλοι μου, δεν είναι όλοι φίδια..Quote:
Originally posted by sanelaki
καληνυχτα lbr και λυπαμαι για οσα εγιναν.. ελπιζω να ηρεμησεις και εσυ και ολες οι υπολοιπες...
Τώρα έμαθα να μιλάω! Φαίνεται; Είδες ε άδικη κοινωνία πόσες έβρισα εγώ αθώες κοπέλες που δεν κάνανε τίποτα...Quote:
Originally posted by TETH
Ρε συ lbp τι ταξη πηγαινεις, προνηπιο η νηπιο?
Η κορη μου παει προνηπιο και πραγματικα δεν κανει οπως εσυ!
Λοιπον κοριτσακια εμενα το ποπ κορν μου τελειωσε και πραγματικα αυτη η "ταινια" με κανει και χασμουριεμαι πλεον.
Αυριο προτεινω να αρχισουμε την ημερα μας με το εξης τοπικ-κουιζ: "Ποσες εβρισε η lbp?"
Aντε καληνυχτες και καλη συνεχεια!:P
καλα κοριτσια λυπαμαι που το λεω αλλα δε πατε καλα που ακομα ασχολειστε...αγιαζω την μπαρμπ που μου ανοιξε τα ματια! ουτε ασχολουμαι ουτε κακια κραταω...δεν εχει νοημα κανενα απο τα δυο! ξεκολληστε ομως, οσο γραφεται γραφει...
πια δυσκολα ρε ουφο?
μη σε πω και τιπτοε χεροτερο βραδιατικα
αι σιχτιρ πια, πραγματικα σε βαρεθηκα.
λοιπον αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου και τις χαζομαρες. και αν θες να παιρνας την ωρα σου με τσακωμους πηγαινε καλυτερα στο αλλο σιτε.
αντε γεια.
ΡΕ δεν πας στο καλό λέω εγώ; Όχι θα γράφουν μόνο οι άλλες κι εγώ θα κάθομαι. Ρε που μπλέξαμεQuote:
Originally posted by BaD
καλα κοριτσια λυπαμαι που το λεω αλλα δε πατε καλα που ακομα ασχολειστε...αγιαζω την μπαρμπ που μου ανοιξε τα ματια! ουτε ασχολουμαι ουτε κακια κραταω...δεν εχει νοημα κανενα απο τα δυο! ξεκολληστε ομως, οσο γραφεται γραφει...
Μαθε ομως πρωτα να σκεφτεσαι και μετα να μιλας βρε κοριτσακι μου!
Αντε μακια σας και ονειρα γλυκα!