shmera 71.2!!απο 72.9
Printable View
shmera 71.2!!απο 72.9
Quote:
Originally posted by sanelaki
shmera 71.2!!απο 72.9
:D
Μπρααααβο, ειδες που στεναχωριόσουν?
εγώ σήμερα δεν εχασα ουτε πήρα τιποτα, αλλα δεν με πειραζει καθόλου γιατι ειναι 3 μερα περιόδου ;)
το νερό βοηθάει πολύ και να φυγει η κυτταρίτιδα ;)Quote:
Originally posted by semie
δε μπορω να πω οτι φουσκωνω απ το τσαι ,πιο πολυ φουσκώνω με το που πιω πανω απο 3-4 ποτήρια νερό,οποτε καταλήγω να γυρνάω το απογευμα απ τη δουλεια με μια κοιλιά τούρλα!πίνω τη μέρα τουλάχιστον 8 ποτήρια παντως ελπιζω να με βοηθήσει εστω μελλοντικα!
ναι ναι ναι!!! καταχαρηκα ειχα κολλησει ενα μηνα και δεν ελεγα να κατεβω...
να δεις θα πετυχεις και τον στοχο σου τελος Απρίλη κατω απο 70 ;)
αχ το πιστευω τωρα!!!ειναι η πρωτη φορα που το πιστευω!!
Sanelaki αρχισαμε στα ιδια και παμε για τα ιδια. Καλη μας επιτυχια!
ναι ναι!!καλη επιτυχια σε ολες!!αντε και σε φτανω.. χιχι
γιατι δεν βαζεις τικερακι να βλεπουμε τι κανεις? :PQuote:
Originally posted by penelope1985
συγγνωμη που αργησα να σου απαντήσω!ναι εμενα μου αρεσει παρα πολυ απλα δεν ειναι να μαγειρεψεις αρνι πχ!χιχιχι ειναι για φιλετο κοτοπουλο στήθος πχ, για κανα ψάρι κ τετοια!δεν θελει ουτε λαδι ουτε τπτ κ δε δεκα λεπτα εισαι ετοιμη!Quote:
Originally posted by badgirl11
συμφωνω με την πηνελοπη, α και σεμι μου, ο οργανισμος συνηθιζει...αλλαξε λιγο τροφες...μη τρως ολο τα ιδια εννοω, σοκαρε τον.
αααααααα να ρωτησω σε παρακαλω, μενδιαφερει για το νεο σπιτι, αυτη η πλακα που μαγειρευεις κρεατικα ειναι καλη? τι παιζει? γιατι τρωει πολλα κρεατικα ο δικος μου κ δε θελω ναναι βαρυα...
Quote:
Originally posted by karamela
γιατι δεν βαζεις τικερακι να βλεπουμε τι κανεις? :PQuote:
Originally posted by penelope1985
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
Ιδου!
Επιτέλους 55,9 μετά πό μία μικρή ανάταση από τα 56,1 πριν το Πάσχα στα 57,4 την Τετάρτη του Πάσχα.
-400γρ.αρα 66
Λοιπον σημερα ζυγιστικα με την ελπιδα να εχω φτασει τα 81.Ομως ειμαι ακομα 82.Μαλλον πληρωνω την καρυδοπιτα την προχθεσινη.Δεν πειραζει, θα συνεχισουμε την προσπαθεια.