-
μιτσοκολο, αυριο περιμενουμε νεα. Κρατα ηθικο ψηλα για το νινι. ΟΙ εφιαλτες μπορει να ειναι γενικα οχι μονο απο το στρες που βιωνεις αυτη την περιοδο. εχω ακουσει πολλες εγκυους που βλεπουν εφιαλτες χωρις λογο. αν θυμαμαι και εγω εβλεπα κουλα . Ολα να σου πανε καλα ευχομαι σε σκεφτομαι και προσπαθω να σου μεταδωσω θετικη ενεργεια.
-
ναι το εχω ξανακουσει και γω αυτο με τα εντονα ονειρα ποιος ξερει!!! σευχαριστω πολυ Κατι μου εισαι πραγματικα γλυκητατη!!!
-
Κρεβατοθεραπεία μετά φορουμαπασχόλησης!Όχι ό,τι κι ό,τι!
Με το καλό αύριο πρωί ο υπέρηχος,κρακεράκι μου!Μόλις μπεις σπίτι,ξέρεις εσύ,ε;
Κι όσο μπορείς,ηρέμησε,καρδιά μου!Ξέρω δεν είναι εύκολο ούτε πάντα ελέγχεται...
Κάνε ανασούλες και σκέψου το φασολάκι μας να επιπλέει στην πισινούλα του.
Δε θέλουμε να του στείλουμε φουρτούνες του καημένου ξαφνικά ε;Αν βοηθά,
άκουσε λίγη μουσικούλα.Αλλά χαλαρωτική ε;Όχι εκείνα τα μέταλλα σας...
ʼντε,όνειρα γλυκά για 72η φορά σήμερα,χωρίς εφιάλτες,όνειρα ήσυχα
στην ονειροχώρα όπου όλα είναι αρμονικά και γαλήνια!Φιλάκιααααααα
-
Ναταλακι μου δεν ξερω τι επαθα με την εικονα που εβαλες αλλα την λατρεψα! Και με εκανε να δακρυσω! Μου θυμησε κατι απ τα παιδικα μου χρονια κατι απ την ασφαλεια που ενιωθα οταν καληνυχτουσα τη μαμα και το μπαμπα και μου δινανε το φιλακι της καληνυχτας! Προσπαθω να ειμαι ηρεμη σκευτομαι συνεχεια το παιδι μου τι αλλο μπορω να καμει το σωμα μου για να ειναι ακομα πιο ασφαλες; Παω νανι τωρα σας θερμοκαληνυχτω , Ναταλακι μου ζεστανες την καρδια αποψε με την εικονα αυτη! Πολλα φιλια μια γλυκια καληνυχτα να εχουμε! :love:
-
Χαίρομαι που έκαναν οι νεράιδες τη δουλειά τους!
Είναι συγκινητικό που έχεις τόσο γλυκές αναμνήσεις καληνύχτας!
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσεις ακόμα γλυκύτερες σύντομα κι εσύ!
Όνειρα γλυκά,χαρά μου!Σου βάζω και μουσικούλα να το ολοκληρώσουμε... :love:
--->Παναγιώτης Καλαντζόπουλος - Μουσικό Κουτί
-
η χθεσινη μερα εκλεισε με τοσο ωραιες εικονες και μελωδιες απ το γλυκο μου Ναταλακι που σημερα ολα πηγαν πολυ καλα!
Ειδα το νινι μου παλι! πως μεγαλωσε ετσι σε μια εβδομαδα! μεγαλωσαν τα χερακια μας τα ποδαρακια μας και χορευουμε και στην κοιλιτσα της μαμας τωρα αμεεε!! τα δακρυα ποτααααααααμι βρυσηηηηη! και ενα χαμογελο να! η κυρια!
ο γιατρος με πηρε πρεφα οτι διαβαζω μανιωδως τα παντα στο ιντερνετ και ειχε γυαλησει το ματι του! ευτηχως που ηταν ο Δημητρης μπροστα γιατι θα με ειχε κατσαδιασει! δε θα ειχε και αδικο....
ελπιζω να κυλησουν ολα ομαλα απο εδω και περα, θα συνεχισω ξεκουραση και ορμονες
-
Πολύ ωραία!!!!!! Τώρα μεγαλώνει ασταμάτητα το μωράκι σου, και είναι άξιο απωρείας, το πως μέσα σε ελάχιστο καιρό δημιουργείτε ένας νέον άνθρωπος!!!!
10 βδομάδες κιόλας έφειγαν!!!!! Αντε ακόμα 30 με την βοήθεια του θεού!!!!
Πότε έχεις το μεγάλο υπέρηχο? αυτό που κάνουν το αυχενικό?
-
ναι Πωλινα μου! μιλαμε η συγκινηση μου ηταν τεραστια! εσυ με καταλαβαινεις που εισαι μανουλα!
αυχενικη διαφανεια εχω στις 23 Ιουνιου και μου ειπε ισως εκει δουμε και το φυλο! μακαρι Αγιε μου Σπυριδωναααααααααααα να πανε ολα καλα!
-
Συνήθως στην 13 βδομάδα και μετά φαίνετε, φτάνει να είναι γυρισμένο μπροστά!!!!! Αντε με το καλό!!!!
Δεν θα το πιστέψεις, με το που διάβασα τώρα το μύνημά σου άρχισα να κλαιω..... Ο Αγιος Σπυρίδωνας, ο Αγιος που μόλις επικαλέστηκες (αν είναι σωστή η λέξη που χρησιμοποιώ) είναι ο Αγιος που έκανε το θαύμα του και εγώ και γιος μου αυτή την στιγμή είμαστε εις ζωήν........
-
σ'ευχαριστω πολυ Πωλινακι μου!!!
Σοβαρα μιλας? τι σχεση εχετε με τον Αγιο Σπυριδωνα? ειναι ο Προστατης της Κερκυρας και το σωμα του βρισκεται εδω!
δεν εχω καλες σχεσεις με την εκκλησια και τον Θεο αλλα στον Αγιο Σπυριδωνα παω, οταν παω θα αναψω και ενα κερακι για σας εχεις το λογο μου!
-
Δεν έχουμε καμία απολίτως σχέση με τον Αγιο Σπυρίδωνα....
Απλά για να σου δώσω να καταλάβεις, Τρίτη πρωί, 9/12/2008 ήταν που διαγνώστηκε το πρόβλημα που είχα, ήταν που διαγνώστηκε πως το μωρό πια ήταν σε κόμμα, και ήταν που διαγνώστηκε πως και εγώ θα έπεφτα σε κόμμα από στιγμή σε στιγμή και έπρεπε να γεννήσω, όμως δεν μπορούσαν να με κοιμήσουν, γιατί απλά δεν θα ξυπνούσα.
Και ξεκίνησε η ενδοφλέβια θεραπία, που μου έπερναν κάθε 2 ώρες αίμα αλλά τίποτα δεν διορθονόταν, και αυτό κράτησε μέχρι Πέμπτη βράδυ που αποφασίστηκε πως θα με γεννουσαν ότι και να γίνει γιατί είχα ξεκινήσει μόλυνση στο αίμα. Πέμπτη βράδυ, 11/12/2008, στις 11 το βράδυ που ήταν οι τελευταίες αναλύσεις τίποτα ακόμα δεν είχε διορθωθεί για να μπορώ να μπω χειρουργειο. Παρασκευή ξυμερώματα, 12/12/2008, ημέρα του Αγίου Σπυρίδωνα, μεγάλη η χάρη του, στις 1 το πρωί που μου πήραν αίμα για ανάλυση, αμέσως φάνηκε μια δραματική βελτίωση και μπήκα αμέσως για κεσσαρική. Επίσεις το μωρό συνήλθε από το κόμμα του.
Αυτό δεν είναι θαύμα? Ούτε εγώ είμαι πολύ την εκκλησίας, αλλά το έχω ζήσει το θαύμα σε μένα, δεν γίνετε να μην το πιστεύω.
Αχ τα σκεφτομαι και γίνετε η τρίχα μου κάγκελο.....
Και μετά με ρωτάν πως μπορώ να είμαι χαρούμενη με την ζωή και να νιώθω καλά όπως και νάμαι... Αφού μου δόθηκε 2 ευκαιρία, δεν θα την εκμεταλευτώ?
Δεν θέλω να σου μπαίνουν τώρα ιδέες στο μυαλό, σε μένα αυτό συνέβηκε γιατί για τον τελευταίο 1 μήνα δεν μπορούσα ούτε νερό να κρατήσω μέσα μου.
-
τελος καλο ολα καλα μαζι με το κουκλακι σου τωρα! εγω το κερακι θα στο αναψω παντως! οταν παω θα στο πω , να ειμαι λιγο καλητερα
-
Ναι ευτυχώς ολα καλά!!!! Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!!! Γίνε εσύ καλά, να μεγαλώσει το καρυδάκι σου και να γίνει μεγάλο, και θα έρθει και η ώρα που θα πας!!!!!
Πάντος δεν το ήξερα πως είναι ο προστάτης της Κέρκυρας! Και ρωτούσα την μαμά μου αν ήξερε που είναι για να πάμε να προσκυνίσουμε!!! με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν εγώ και το μπεμπέ μου θα έρθουμε κατά τα μέρη σου!!!!
-
μακαρι!!!! θα χαρω πολυ να σας παω! ειναι και πανεμορφα! με το καλο ολα λοιπον!
-
Καλημέρα και από μένα κορίτσια!
Μιτσόκολο μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε περίφημα!!!!Σε σκέφτομαι αυτές τις μέρες αν και δεν μπορώ να μπαίνω να δίνω το παρόν. Χαίρομαι που σε βλέπω να ηρεμείς και πάλι. Όσον αφορά το θέμα της εγκυμοσύνης, εγώ που δεν ήμουνα φαν της μητρότητας και δεν μπόρεσα να μην υπολκλιθώ στο θαύμα της δημιουργίας της ζωής. Πως 2 κύτταρα ενώνονται, πολλαπλασιάζονται και γίνονται μια καρδιά που πάλλεται και μια νέα ζωή!!! Εύχομαι όλα να κυλήσουν όχι μόνο καλά, αλλά τρίκαλα!!! Ένα βήμα και μία συγκίνηση τη φορά!
Πολινάκι απλά ανατρίχιασα με την ιστορία σου και χαίρομαι που η ζωή και η θέληση θριάμβευσε τελικά!!! Κι εγώ ταλαιπωρήθηκα με τη γέννα μου (ούτε κατά διάνοια όσο εσύ βέβαια), απλά κι εμάς κινδύνυσε το μωράκι και μου το πήραν άρων άρων! Ευτυχώς όλα πήγαν περίφημα (είναι σκληρά καρύδια τα μωράκια!!) κι ενώ σ' όλη την εγκυμοσύνη σκεφτόμουν: θα είναι όμορφο? θα είναι έξυπνο? κι άλλο χαζά, το μόνο που πραγματικά μετράει τελικά είναι να είναι καλά και υγιές! Ούτως ή άλλως η μάνα πάντα όμορφο το βλέπει το παιδί της, γιατι βλέπει αυτά που δε βλέπουν οι άλλοι! (Η γύφτισα το παιδί της, πασά το λέει που λέει κι η μάνα μου!)
Σύγνωμη που έκανα κι εγώ αναφορά για επιπλοκές, μιτσόκολο μου. Ελπίζω να μη σε επηρεάζω αρνητικά. Και το ίντερνετ είναι δίκοπο μαχαίρι! Από τη μία βοηθάει με πληροφορίες, αλλά από την άλλη μπορεί να σε πανικοβάλλει. Ένα να θύμασαι: ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κι έχει διαφορετική εξέλιξη διότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές παράμετροι.
Εμένα το βλαστάρι μου έκανε το δεύτερο εμβόλιο του! Το μωρό κυριλέ, η μάνα του δε μόλις είδε μια σταγόνα αίμα στο μπουτάκι του κάτι έπαθε! Μιλάμε για πολύ σθένος!! :lol::lol::lol: