να μαι κι εγω στα 101 κι εγω....σαν 9 μηνων εγγυος δειτε κοιλια....ο χορος στην πιστα με μαρανε....
Printable View
να μαι κι εγω στα 101 κι εγω....σαν 9 μηνων εγγυος δειτε κοιλια....ο χορος στην πιστα με μαρανε....
κατι εκανα λαθος μαλλον
ρε παιδια γιατι δεν ανεβαινει?????? τοσο ανεπιδεκτη ειμαι?????
Μήπως είναι πολύ μεγάλη η φωτογραφία και δε τη δέχεται;
Αν ξέρεις να αλλάζεις μέγεθος κάντην 640χ480 και θα μπει κανονική..
βρηκα στο πισι αυτο 1 φωτο απο τα 100 κιλα οπου φαινεται κ λιγο σωμα ελπιζω
μολις μου συνδεσει το μωρο τη μηχανη στο πισι θα δω αν εχει καμια στα παχουλα μου (χλωμο)
θα σας βαλω ομως τωρινες στα λιγοτερο παχουλα μου
εγινα εξπερ αφου εμαθα να σβηνω κ το προσωπο :D στην τυχη! τα υπολοιπα αναποδογυρισμα φωτο κτλ δεν ξερω πως κανουν ομως...
για να δουμε θα ανεβει?
καλημερα bad μου! πατα post reply κατω δεξια απο το τελευταιο μηνυμα, εκει που λεει συνημμενο πατα αναζητηση, βρες το αρχειο απο το πι σι σου και πατα καταχωρηση. ετσι εκανα εγω
καλημερα! nai pataw edit κ μετα attachment και κανω αναζητησω, την βρισκω, κ μετα δεν την ανεβαζει. Και κανει κ μια ωρα
δε νομιζω, απλα τσεκαρε μηπως ειναι πολυ μεγαλο το μεγεθος της, και για αυτο δεν την παιρνει.
ξερεις να αλλαξεις το μεγεθος της? καν'την 640χ480 γμτ δε θυμαμαι τωρα πως ακριβως γινεται, το κανεις απο το φοτοσοπ η αλλο προγραμμα επεξεργασιας εικονων
οκ τοτε κανε κατι αλλο, ανοιξε την φωτο και πατα prt scr (το πληκτρο πανω απο το ινσερτ) επειτα ανοιξε τη ζωγραφικη και κανε επικολληση, εχει φωτογραφισει την οθονη
καντην περικοπη και εισαι ετοιμη
eixes dikioooooooo ηθελε τη συγκεκριμενη διασταση μονο! τοκανα! δες πανω, ελπιζω να φιανεται λιγο το σωμα
τελικα εισαι πιο γρηγορη απο μενα χαχαχαχαχα! 100 εισαι εκει? δε φαινεται, ειλικρινα! φανταζομαι τωρα θα δειχνεις κουκλαρα με τοσα κιλα κατω!!!
Καλημέρα, ξέρω ένα τρόπο για να αλλάξεις το μέγεθος εικόνας, το κάνω από τη ζωγραφική (paint) των windows. Πρώτα ανοίγεις το πρόγραμμα, μετά ανοίγεις το αρχείο που θέλεις μέσα από το πρόγραμμα, μετά πηγαίνεις ΕΙΚΟΝΑ == ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ/ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ και πειράζεις τα ποσοστά μόνο της Αυξομείωσης. Βάλε 50% στο κάθε ένα. Και μετά αφού σου τη μικρύνει, σώσε τη νέα εικόνα με άλλο όνομα αρχείου για να μη χάσεις και την προήγουμενη μεγαλύτερου μεγέθους που είχες.
Πάντως κορίτσια σε σχέση με μένα μια χαρά σας βρίσκω όλες, εγώ στα 104 κιλά με ύψος 1.65 είμαι πολύ πιο παχιά από τα 130 κιλά της dew που είδα. Κι εσύ loukoumaki με τίποτα δε φαίνεσαι για 100, με τίποτα όμως, εγώ δείχνω τουλάχιστον διπλάσια.
Θα σας βάλω κι εγώ φωτο από το σπίτι, στη δουλειά δεν έχω καμία.
Aχ αντε να πεταξουμε πια ολες αυτα τα μαυρα (αυτο σκεφτηκα bad μου οταν ειδα τη φωτο σου).Xρωμα στα ρουχα και στη διαθεση.:)