φιλιππαρα ρισπεκτ!! και πολυ ωραιο και καλοκαιρινο το νεο τικερακι!
Marry Poppins καλη αρχη!
μπραβο σε ολους για την προσπαθεια!
Printable View
φιλιππαρα ρισπεκτ!! και πολυ ωραιο και καλοκαιρινο το νεο τικερακι!
Marry Poppins καλη αρχη!
μπραβο σε ολους για την προσπαθεια!
χμ,,,ειμαι ας πουμε,,69,,,λεω στις 6 ιουνιου να ειμαι,,,66α(???)γινεται?
Και εγώ 66 θα ήθελα να ειμαι 1 Ιουνίου... δύσκολο όμως.. ;(
μπορεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Μην απογοητεύεστε!Και να μην χάσετε ακριβώς όσο θέλετε,και 1 κιλό κάτω από τις προσδοκίεςσας να χάσετε,είναι οκ.Είναι μια πρόοδος και όσο περνάει ο καιρός θα τα πάτε και καλύτερα!! :)
Και εγώ αρχικά απογοητεύτηκα,που ενώ είχα πάει στα 69 κιλά ξαναγύρισα στα 70..και όσο πλησιάζει ο καιρός που θα βουτήξω στην παραλία αγχώνομαι!Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και ήδη νομίζω νιώθω καλύτερα!
ειμαστε και μεις στα ιδια κιλα.....και γω βουτηξα κοπελια στην θαλασσα κ μαλιστα 2 μπανια εκανα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,τι διαιτα κανεις?
Απλά προσπαθώ να τρώω 5-6 γεύματα μέσα στην ημέρα,πρωινό π.χ γάλα με δημητριακά,μετά κάποιο φρούτο,μεσημεριανό ό,τι έχουμε σπίτι,με σαλάτα πάντα,απόγευμα πάλι κάποιο φρούτο,βράδυ γιαουρτάκι και μετά κάποια σαλάτα..Χορταίνω άνετα,και όταν ακολουθώ τη διατροφή,πάντα χάνω..Γενικά μ'αρέσει να τρώω σωστά..απλά είμαι απίστευτα γλυκατζού και αν με πιάσει η μανία,θα φάω ούτε και εγώ ξέρω πόσα γλυκά...Για ένα διάστημα είχα συνηθίσει να μην τρώω,αλλά μετά τα άρχισα,τα συνήθισα πάλι κ.λ.π.Έχω ξεκινήσει και τρέξιμο σε πάρκο και κάνω και χορό,οπότε μπαίνω σιγά σιγά σε μια σειρά...
Όσον αφορά την παραλία,απλά έχω λίγο κόμπλεξ,γιατί ήμουν πάντα αδύνατη και πάχυνα απότομα και δεν μπορώ να με συνηθίσω με μαγιό σε αυτά τα κιλά...:(
Εγώ επειδή δεν ζω Ελλάδα, δυστυχώς παραλία .... δεν έχω :(
Διακοπές ούτε που ξέρω φέτος αν θα κατεβούμε και πότε , ίσως τέλη Αυγούστου :(
Αλλά πέρα από το μαγιώ, υπάρχει και ο καθρέφτης μου και είναι αρκετός για να μου χαλάει τη διάθεση :(
Έλενα & Μελόντικα ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
Στον αγώνα όλοι μας!!!
Mόνο τη παραλία χάνεις hws, δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράμα να μένεις Ελλάδα αυτή τη περίοδο...
ασε που οι περισσοτεροι την παραλια τη σκεφτονται πια σετακι με την κοτρωνα.....:crazy:
116,8 :thumbdown: 3η συνεχής εβδομάδα εκτός στόχου. Αλλά ΟΚ, πάνω από κιλό και να μην είμαι χαρούμενος δε παίζει, μια χαράQuote:
Originally posted by filipparas
στόχος 30/5 116,5
Επόμενος στόχος Δευτέρα 6-6 115,5 κιλά
Έλα ρε,Φιλιππάρα!Τι παταγώδης αποτυχία είναι αυτή;300 ολόκληρα γραμμάρια;Quote:
116,8 :thumbdown:Quote:
στόχος 30/5 116,5
Σήκωσε αντίχειρα πάραυτα!Βρίσκεσαι ούτε καν μια καλή τουαλέτα away!
Εκτός αν συνυπολογίζεις και το ξύρισμα,οπότε όντως έχεις μείνει κάμποσο πίσω...
αχαχαχ, απομονώνεις τον αντίχειρα!!! Αφού χαρούμενος είμαι, έκπτωση στους στόχους όμως δε κάνω!
ʼμα έρθει όμως η δεσποινίς της φωτογραφίας για τα συγχαρητήρια δε μπορώ παρά να επιδοκιμάσω:thumbup:
ʼντρες...Quote:
ʼμα έρθει όμως η δεσποινίς της φωτογραφίας για τα συγχαρητήρια δε μπορώ παρά να επιδοκιμάσω:thumbup: