για τιμωρια?Quote:
Originally posted by Lifedrops
θελω να κανω νηστεια για 3 μερες.
Printable View
για τιμωρια?Quote:
Originally posted by Lifedrops
θελω να κανω νηστεια για 3 μερες.
για διορθωση, γιατι θα με εκανε να νιωθω καλυτερα, το ξερω οτι ειναι λαθος μηχανισμος, δεν καταφερνω να τον εφαρμοσω ποτε, απλα εχω την επιθυμια για κατι τετοιο. βλακειες ειναι το ξερω. και μαλιστα πλασματικες. μαλλον απλα θα προσπαθησω να ηρεμησω και να γυμναστω
οχι ηταν οτι ηταν αστοχο αυτο που ειπες κλικ. γνωριζω οτι τιμωρω τον εαυτο μου, ποικιλοτροπως
Καλημέρα και καλό μήνα παλιοπαρέα...
Χαθήκαμε ομολογουμένως... Για εμένα οι τελευταίες εβδομάδες ήταν άκρως απογοητευτικές... Επαναλαμβανόμενα επεισόδια, χάλια διάθεση, ψυχολογική κούραση, +3 κιλά στην ζυγαριά. Διαπίστωσα ότι επειδή περνάω μία περίοδο που έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, τα επεισόδια είναι το "χόμπυ" μου. Περνάνε οι ώρες της μοναξιάς και της βαρεμάρας με το γνωστό παιχνίδι... Έχω διαπιστώσει την αιτία, αλλά γιατί δεν κάνω κάτι για να το αποτρέψω? Συνέχεια βρίσκω δικαιολογίες για αναβολές... Σήμερα το πρωί είχα άλλη μία αναλαμπή ότι τέρμα όλα αυτά. Παίρνω και πάλι την ζωή μου στα χέρια μου. Θα γεμίσω και πάλι την καθημερινότητά μου. Τα κιλά όμως πώς θα τα χάσω πάλι????? Αααααααααααααχ
Καλημέρες!!!!
Καλημέρα loustam!
Θα χαθούν τα κιλά,όπως τόσες άλλες φορές.... το θέμα είναι να μπει ένα οριστικό τέλος και να μην ξαναγυρνάμε όλο στα ίδια και τα ίδια!
Ευχαριστώ alexandrita... Το ελπίζω και για τα δύο. Και για τα κιλά και για τις εμμονές. Είναι πραγματικά αξιολύπητο στα 30 μου να κουβαλάω ακόμα τις εμμονές των 15 μου... Η ζωή έχει τόσες δυσκολίες και προκλήσεις πλέον και όμως... ʼσε που έχω φάει και φρίκες σχετικά με την υγεία μου πάλι. Πόσο θα αντέξει και αυτή η άμοιρη το μαστίγωμα???
Καλή μου αρχή λοιπόν και πάλι!!!
loustam κ αν έχω ζήσει αυτό το πράμα που περιγράφεις.
δεν ξέρω κ εγώ πως θα καταφέρω να επιβάλλω στον εαυτό μου μια σωστή διατροφή που ούτε θα με γεμίζει ενοχές ούτε θα μου προσθέτει κ άλλα κιλά.έχω καταλάβει οτι όλα θέλουν τόοοοση υπομονή. κ εγώ δεν έχω καθόλου.
το χειροτερο ειναι η ελειψη κινητρου νομιζω... νιωθω οτι εχουμε παραδοθει.
τόσες προσπάθειες κάνεις!γιατί είσα τόσο απογοητευμένη με τον εαυτό σου μαι φρεντ?
γιατι ολες πεφτουν στο κενο και δεν καταφερνω να ειμαι οπως θελω.
ειναι τοσο δυσκολο... εχω να υπαρξω ευχαριστημενη με το σωμα μου απο το καλοκαιρι. ξερω οτι σε δυο εβδομαδες μπορω να ξαναγινω οπως θελω αλλα δεν εχω κινητρο για να το προσπαθησω.
ισως να εχω βαλει πολυ ψηλα τον πηχη και να επιδιωκω το τελειο.αλλα δε μπορω να συμβιβαστω με τιποτα λιγοτερο απο αυτο τελικα.
σταμάτα να προσπαθείς τότε να αλλάξεις αυτό που είσαι κ άρχισε να προσπαθείς να σαρέσει αυτό που είσαι.το τέλειο είναι ουτοπικό.γιαυτό δεν έχεις παρά να συμβιβαστείς.
τελικά η λύση μπορεί να είναι στα πιο απλά πράγματα, τα οποία ενώ μας δίνονται απλόχερα γύρω μας, τους γυρνάμε επιδεικτικά την πλάτη και κλεινόμαστε στην μιζέρια μας...
σήμερα με περπάτημα στο ήλιο ακούγοντας ωραία μουσική, ένα καφεδάκι με μία καλή παρέα (παρόλο που δεν ήταν οι φίλοι μου) και όλα πήραν μια μορφή πιο ανθρώπινη στο μυαλό μου. περπατούσα και ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και με την ζωή μου. πόσο καιρό είχα να το νιώσω αυτό? γιατί? επειδή δεν μου το πρόσφερα. εγώ η ίδια με κλειδώνω μέσα στην μιζέρια. και είναι τόσο όμορφα εκεί έξω. στην πραγματική ζωή... θα αρχίσω να κυκλοφορώ περισσότερο! υπόσχεση!
alexandrita το κίνητρο είναι ένα νομίζω: μία πολύ όμορφη ζωή στο μέλλον, έτσι όπως την ονειρεύεσαι... και η αλήθεια είναι ότι η διατροφική μας διαταραχή αποδυναμώνει την προοπτική αυτή... εγώ αυτό σκέφτομαι και σηκώνω το κεφάλι ψηλά. θέλω να είμαι καλά και να κάνω οικογένεια. και αυτό θα το πετύχω μόνο αν είμαι και ψυχικά καλά...
τι ωραιο το μηνυμα σου λουσταμ!
το ειχα διαβασει κ πιο πριν κ με ειχε συγκινησει...
τωρα ομως δε με βοηθα, ειναι νυχτα, κ σκεφτομαι, καπνισα, ηπια, να φαω να με αποτελειωσω ή δεν εχει αξια πια...
ισως αν ετρωγα κατι λιγο να μου φυγει η ιδεα να δω οτι μπορω να το ελεξγξω...
ομως γιατι νε με τεσταρω ετσι?
νομιζω οτι αν φαω κατι λιγο θαδειαωσ το ψυγειο...
αλλα η μποχα του τσιγαρου που τοσο ευγευστο ηταν οταν το καπνιζα θελω να φυγει...
να φυγει το ενα κακο με αλλο ομως εχει νοημα αραγε?
Απο την Τρίτη ασταμάτητο φαγοπότι...με παρέα ή χωρίς.Κυρίως γλυκά ή ψωμιά..αλλά πολλά γλυκά, με την κολλητή μου προχτες φάγαμε μετά απο ξενύχτι ένα κουτί γαλακτομούρεκο.Και να θυμόμουν και τη γεύση νάλεγα χαλάλι.Απόψε πάλι τα ίδια, με έπιασε η κρίση επειδή το τζιν δεν μου μπαίνει πλεον.Ευτυχώς δεν πήγα στο κωλοπερίπτερο κ το έριξα στα μήλα και στα γιαούρτια, πρέπει να έφαγα κανα 5άρι απτο καθένα..Προσπαθώ να με πείσω οτι τουλάχιστον δν έχουν λίπος και είναι καλύτερα απο τις σοκολάτες.Προσπαθώ να με πείσω οτι , ήθελα, έφαγα, τέλος και οτι πάλι καλά που δν βγήκα να φάω έξω..Καλά ζυγαριά δν τολμάω να ανέβω εννοείται, και απορώ ρε κορίτσια πώς κάποιες έχετε το κουράγιο κ μετράτε θερμίδες όταν ξεφεύγετε..εγώ προχτες είπα να μετρήσω(πριν βγω) και στις 3.000 κόντεψε να μου στρίψει!Τέλος πάντων, αύριο με έχουν καλέσει σε ένα σπίτι, εννοέιται οτι θα υπάρχει κέρασμα, εννοείται δν αντέχω άλλο και εννοέιται θα το παίξω άρρωστη.Το ΜΟΝΟ καλό είναι οτι σταμάτησα εγκαίρως πριν σκάσω τελείως κ πάψω να έχω άλλη εναλλάκτικη απο τη γνωστή..πάλι καλά.Επίσης δν έχω καμία όρεξη όχι απλά για δίαιτα , αλλά όυτε να μετριάσω τις θερμίδες μου.Εύχομαι να είναι φάση, έχω αρχίσει πάλι κ χάνω το έλεγχο.Αυτά.Πάω να ξαπλώσω γιατί άρχισα να σκέφτομαι πάλι καταστροφικά κ δν θέλω να βγω..