ολα καλα θα πανε!
χυλοπιτα απο αντρα εννοεις?
θα βρεις αλλον!
Printable View
ολα καλα θα πανε!
χυλοπιτα απο αντρα εννοεις?
θα βρεις αλλον!
ναι ναι όλα καλά θα πάνε....το πιστεύω κι εγώ απλά είμαι πιεσμένη αυτόν τον καιρό....και με έναν μαγικό τρόπο την ευθύνη την ρίχνω σε εμένα και τα κιλά μου....ΛΑΘΟΣ...
η χυλόπιτα ήταν ψιλοάτιπη...μου το είπε φιλός για να μην κάνω καμιά κίνηση....οπότε θα του δίχνω τι έχασε...και μπορεί ενδιάμεσα αν δεν τον κερδίσω...ναι...να βρώ άλλον:wink1::wink1::wink1:
είσαι πολύ σωστή κοραλακι..το τικεράκι το νέο μ αρέσει πολύ....
καλα θα κανεις, βασικα ψαξου για αλλον με τη μια κ χ3στον αυτον...
κ μολις βρεις τον αλλο σιγουρα θα ζηλευει κ θα δει τι εχασε...
ασε 2000 θερμιδες παλι αποψε κ μαλιστα κ σουπα κνορ, οποτε δε ξαναζυγιζομαι για 3-4 μερες, θαχω τρελη κατακρατηση...
υποσχομαι για τρεις μερες θα τρωω ακριβως 1800 θερμιδες. τερμα το κλεψιμο!
προσοχη στις σουπες κνορ αν εισαστε αλλεργικοι..
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010
Ακατάλληλες σούπες στα ράφια των supermarket
Από ελέγχους του ΕΦΕΤ σχετικά με τη διακίνηση δύο προϊόντων τύπου στιγμιαίας σούπας, που παρασκευάζονται και διακινούνται από την ελληνική επιχείρηση «Unilever-Knorr ΑΒΕΕ», στα οποία περιέχεται πρωτεΐνη αυγού, προέκυψε ότι...
πρόκειται για αλλεργιογόνο συστατικό που δεν αναφέρεται στην επισήμανση των συσκευασιών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής δύο προϊόντα:
α) Knorr, Κρεμμυδόσουπα, σε πλαστική αεροστεγή διπλή συσκευασία 2 x 60 g, με αριθμό παρτίδας L93150N812 και ημερομηνία λήξης 11/2011
β) Knorr, Σούπα Μινεστρόνε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σε πλαστική συσκευασία 2 x 77 g, με αριθμό παρτίδας L93490N812 και ημερομηνία λήξης 03/2011.
Από τους έως τώρα ελέγχους, οι ανωτέρω παρτίδες ενδέχεται να έχουν διακινηθεί και στην ελληνική αγορά. Οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.
Καλούνται οι καταναλωτές, που πιθανώς να έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, η απεικόνιση των οποίων φαίνεται παρακάτω, και είναι αλλεργικοί στο αυγό, να μην τα καταναλώσουν.
Αναρτήθηκε από volos reporter στις 8:37 π.μ.
http://volosreporter.blogspot.com/20...permarket.html
ζωιτσα νασαι καλα, δεν μπαινω καν στη διαδικασια να δω αν ειναι η μινεστρονε που μου αρεσει κ τρωω
απλα τις κοβω μαχαιρι...
πολυ καιρο το σκεφτομαι κ αυτο ηταν το τελειο κινητρο (οχι απλα ειμαι αλλεργικη αλλα σουπερ αλλεργικη)
κ μη τρελαθουμε τωρα η κνορ κ ολες οι παρομοιες σουπες μονο σκονες συντηρητικων ειναι κ τιποτε αλλο...
αποψε λοιπον μια που θα ειμαι σπιτι θα φτιαξω σουπα λαχανικων σπιτικη κ ο Θεος βοηθος!
Παλιά κατανάλωνα συχνά αυτές τις σούπες. Ήταν εύκολες, λάιτ και νόστιμες. Μέχρι που το είπα σε έναν τύπο γκουρμέ, γευσιγνώστη, από αυτούς που έγιναν τώρα της μόδας. Δεν ήταν σεφ ο άνθρωπος, ήξερε όμως από καλή κουζίνα. Με αποκάλεσε τριτοκοσμική, γιατί μόνο στον τρίτο κόσμο τρώνε τέτοια σκουπίδια, μια και δεν έχουν εναλλακτική. Από τότε δεν τις ξαναέβαλα στο στόμα μου.
ναι οντως, προς το παρον κανεις δεν καταφερε να με κανει να τις κοψω...
αν το καταφερει η ζωη με αυτο το αρθρο θα την ευγνωμονω...
εχουν ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕς ΟΙ ΑΤΙΜΕς Κ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α ΓΕΥΣΗ :(
Ας γινει κ αυτο, εκοψα το τσιγαρο, το ανεξελεγκτο φαγητο, ας κοψω κ την κνοροσουπα ουφ
Δοκίμασε κι αυτό: Σε λίγο νερό στην κατσαρόλα (όχι πολύ, για να γίνει γευστικό) ρίχνεις δύο κύβους ζωμό, σπιτικό υποτίθεται, από αυτούς τους καινούριους, σα ζελέ που είναι, κότα ή βοδινό. Προτιμώ την κότα. Αφού διαλυθούν, ρίχνεις το ζυμαρικό της αρεσκείας σου και λάδι ή βούτυρο. Αφού βράσει, ρίξε και λεμόνι και νομίζω ότι είναι πιο νόστιμο από το έτοιμο. Δε μυρίζει συντηριτικίλα.
Θα το πάρει το ποτάμι, θα πάω! Είμαι και έτοιμη, ντυμένη, γιατί να μην πάω? Γιατί βαριέμαι. ʼτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις! Ορμάω!
βρε συ δε θελω να τρωω βουτυρα στη σουπα για διαιτα τη θελω :D
επισης αν ειναι να φαω το ζωμο ας φαω κ την κνορ! ειναι κ τελεια αχ ηδη μου λειπει
ελα φυγε θα νιωσεις καλυτερα αμα πας,Quote:
Originally posted by Ava
Θα το πάρει το ποτάμι, θα πάω! Είμαι και έτοιμη, ντυμένη, γιατί να μην πάω? Γιατί βαριέμαι. ʼτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις! Ορμάω!
κ αν νιωσεις χειροτερα μπορεις παντα να φυγεις.
τοχω κανει απειρες φορες.
πρεπει να εχεις ορεξη να γυμναστεις, αν δε σε παει μη το πας...
Να μαι πάλι!! Σας έλειψα? Η άχρηστη, που λέτε, ντύθηκε, έβαλε σπορτέξ, έπιασε τα μαλλιά και πήρε την ανάλογη τσάντα. Μετά στην πόρτα έκανε μεταβολή, έβγαλε φόρμες και λοιπή εξάρτηση, έβαλε πυζάμες και παντόφλες και άνοιξε υπολογιστή.
Δεν τη μπορώ τόση καταπίεση, θα πάω άλλη μέρα που θα έχω πιο πολλά κέφια. Δίκιο έχεις Κοραλάκι.
Από την άλλη όμως, νιώθω τύψεις. Και, παρόλο που δεν ακούω βαριά λαικά, μου ήρθε στο μυαλό ο στίχος (λόγω ένοχης συνείδησης) και μου αφιερώνω το κάτωθι άσμα:
http://www.youtube.com/watch?v=elqPZ2GIi6U
χαχαχαχαχχα βρε αβα μου μη πιεζεσαι γενικα
σιγα σιγα να αποκτουμε καλες συνηθειες κ να διωχνουμε τις κακες
οχι ολα αποτομα κ με το ζορι, που να ειχαμε κ προβλημα υγειας (χτυπα ξυλο)
για την παρτυ μας το κανουμε κ πρεπει να εχει πλακα κ να γινεται ευχαριστα (σχεδον) τον περισσοτερο καιρο...
τωρα νιωθω τυψεις που δ επηγες αλλα νομιζω οτι το να προσπαθεις να γυμνασεις σωμα που δεν θελει δεν εχει νοημα...
το ιδιο το σωμα σε σπρωχνει να γυμναστει απο ενα σημειο κ μετα κ πρεπει να μαθεις να το ακους κ να βλεπεις τα σημαδια που σουδειχνει
το πρωι πηγα μολις ξυπνησα κ εκανα 1 ωρα αυτο http://uk.commercial.lifefitness.com...trainers?pff=1
που ειναι απαιτητικο μηχανημα
μετα ενιωθα τελεια κ ημουν σιγουρη οτι το βραδυ μετα τη δουλεια (κατα τις 10)
θα ξαναπηγαινα γυμναστηριο για βαρη (αφου ο καλος μου θα λειπει)
τωρα νιωθω χωμα, σερνομαι,
ισως να μη παω καν αυριο γυμναστηριο,
εχω μαθει να με ακουω ολο κ περισσοτερο.
αν με πιεσω να παω αυριο θα τσινισω κ δε θα παω ολη την εβδομαδα...
εννοειται οτι αν δε παω γυμναστηριο αυριο θα παω σφαιρα κομμωτηριο χαχαχαχαχαχ μη ξεχνιομαστε!
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αυτό το σιχαμένο? Αυτή τη μηχανή του διαβόλου? Το δοκίμασα και τα' φτυσα στα δέκα λεπτά!
Μη νιώθεις τύψεις, γιατί δεν ήθελα καθόλου, μα καθόλου να πάω. Καλύτερα να καθαρίσω δέκα σακιά πατάτες (νομίζω είναι μία αγγαρεία που βάζουν στα στρατόπεδα), παρά αυτό. Σήμερα. Γιατί χθες ήταν αλλιώς. Ένιωθα λες και με γαργαλούσε το σώμα μου. Και το "άκουσα". Γυμνάστηκα και ένιωσα καλύτερα. Ή μήπως τα φαντάζομαι όλα αυτά και προσπαθώ να με αυθυποβάλλω? Δεν ξέρω, με βολεύει να πιστεύω πως ώρες ώρες έχω ανάγκη την εκτόνωση που προσφέρει η γυμναστική.