θα σε ξεμπροστιασω!Quote:
Originally posted by spaceride
Ουτε ενα ευσημο?? Τι να πω!!! Ντροπη!!
μου χες πει να βαλω κετσαπ ξενερωτε :P :P :P :P :P :smilegrin:
(καρφι)
Printable View
θα σε ξεμπροστιασω!Quote:
Originally posted by spaceride
Ουτε ενα ευσημο?? Τι να πω!!! Ντροπη!!
μου χες πει να βαλω κετσαπ ξενερωτε :P :P :P :P :P :smilegrin:
(καρφι)
χαχαχαχαχαχαχαχα
ποιος σου ειπε για τα τυρια?
ποιος σου ειπε για τη σειρα των υλικων?
ε?ε?ε?
φτου σου
χαχαχαχαχαχ
σεδωσα....... δεν το σωζεις :smirk:
guilty ur honour
σαν τί να πούμε δηλαδή... όταν χλαπάκιαζες τα εντσιλάδας καλά ήταν. τώρα έφτιαξες πίτσα κ ούτε τα προσχήματα δεν κράτησες να μας κάνεις το ορίστε. φτου.Quote:
Originally posted by click
υλικα
ζυμη pilsburry απο σουπερ μαρκετ.
καπνιστη γαλοπουλα, leerdamer, τσενταρ lavache, μανιταρια φρεσκα, ντοματες και πιπεριες κοκκινη, κιτρινη, πορτοκαλι.
σαλτσα απο φρεσκια ντοματα(το εξω μονο οχι σπορακια κλπ) αλατι πιπερι κανελλα κρεμμυδι ριγανι λιγο ελαιολαδο)
τι λετε???
ηλιθια με διασυρεις στο φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by grin
σαν τί να πούμε δηλαδή... όταν χλαπάκιαζες τα εντσιλάδας καλά ήταν. τώρα έφτιαξες πίτσα κ ούτε τα προσχήματα δεν κράτησες να μας κάνεις το ορίστε. φτου.Quote:
υλικα
καπνιστη γαλοπουλα, leerdamer, τσενταρ lavache, μανιταρια φρεσκα, ντοματες και πιπεριες κοκκινη, κιτρινη, πορτοκαλι.
σαλτσα απο φρεσκια ντοματα(το εξω μονο οχι σπορακια κλπ) αλατι πιπερι κανελλα κρεμμυδι ριγανι λιγο ελαιολαδο)
τι λετε???
δε λες οτι στο προτεινα κακουργα!
λοιπον, χτες πηρα απο ΑΒ την κατεψυγμενη μεριδα κολοκυθια γεμιστα αυγολεμονο!!!
τι απιθανο πραγμα ηταν αυτο??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
μηπως ξερετε πως λεγεται εκεινο το πραγμα που αδειαζει τα κολοκυθια κυλινδρικα χωρις να τα "σπασει"?
και επισης, πού το βρισκουμε?
αυτο που τα αδειαζει με σχεδιο, σαν τριβελακι, το το λενε αρίδα..Quote:
ηλιθια με διασυρεις στο φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by grin
υλικα
τι λετε???
δε λες οτι στο προτεινα κακουργα!
λοιπον, χτες πηρα απο ΑΒ την κατεψυγμενη μεριδα κολοκυθια γεμιστα αυγολεμονο!!!
τι απιθανο πραγμα ηταν αυτο??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
μηπως ξερετε πως λεγεται εκεινο το πραγμα που αδειαζει τα κολοκυθια κυλινδρικα χωρις να τα "σπασει"?
και επισης, πού το βρισκουμε?
εχει σε πολλα σουπερ μαρκετ.
Καλά τι γίνεται εδώ μέσα??πως δεν σας πήρα χαμπάρι τόσο καιρό?Και είδα και κάτι φώτο...σούπερ!
Να σας βάλω κι εγώ μια συνταγούλα με μελιτζάνες που λατρεύω..!!
Μελιτζάνες γεμιστές(ή παπουτσάκια!!)-2 μερίδες.
-2 μελιτζάνες μεγαλούτσικες
-120 γρ. κιμά άπαχο(και με κοτοπουλο γίνονται πολύ καλά)
-χυμό 1 ντομάτας
-1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
-2 κ.γ. λάδι
-λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο
-αλάτι,πιπέρι,κανέλα
και για μπεσαμέλ extra light(προαιρετικά)
-1 ποτήρι γάλα 2%(250 ml)
-25 γρ. corn flour
-αλάτι,πιπέρι,μοσχοκάρυδο
-1 κρόκο αυγού(επίσης προαιρετικά,εγώ δεν βάζω)
-2 κ.γ τυρί light
-λίγη φέτα
-Βάζουμε τις μελιτζάνες ολόκληρες στο φούρνο για κανένα μισάωρο
-σε ένα τηγάνι σοτάρουμε λίγο το κρεμμύδι και τον κιμά,προσθέτουμε την ντομάτα,μαιντανό,αλάτι,πιπ� �ρι,κανελίτσα και πολύ λίγο νεράκι και αφήνουμε να βράσει(10-15 λεπτά)
-σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα(κρύο),το corn flour,και τον κρόκο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθούν,βάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,μοσχοκάρυδο,τ� �ρί,φέτα.
-Συναρμολογούμε!Ανοίγουμε τις μελιτζάνες στη μέση,γεμίζουμε με τον κιμά,τη μπεσαμέλ,και στο φούρνο για κανένα 20λεπτο με μισάωρο.
Έτοιμο!!
Καλος όρισες Cherie στην παρέα μας. Πολύ ωραία η συνταγή που μας έδωσες. Για δώσε όμως και καμιά φωτογραφία να τα δούμε με την πρώτη ευκαιρία!!!!!!
Θα φροντίσω να το κάνω μία από τις επόμενες μέρες και θα σας ανεβάσω ευχαρίστως!ʼλλα δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο για να ανεβάζω..μήπως κάποια βοήθεια...?
οταν γραφεις, αντι να μας γραφεις στο κουτάκι κατω που λέει quick reply, να πατάς post reply κάτω από κάπιο άλλο ποστ. και σε βγαζει σε μια αλλη σελιδα που γραφεις το κείμενό σου, και από κάτω έχει browse και εκεί βρίσκεις την φότο και την ανεβάζεις.
Κατάλαβα!Σ'ευχαριστώ πολύ!Θα προσπαθήσω να ανεβάσω τη σοκολατόπιτα από τις συνταγές με χαμηλούς υδ/κες που έχω πρόχειρη,να δω αν τα κατάφερα...!Quote:
Originally posted by polinaki1983
οταν γραφεις, αντι να μας γραφεις στο κουτάκι κατω που λέει quick reply, να πατάς post reply κάτω από κάπιο άλλο ποστ. και σε βγαζει σε μια αλλη σελιδα που γραφεις το κείμενό σου, και από κάτω έχει browse και εκεί βρίσκεις την φότο και την ανεβάζεις.
σοκολατοπιτα? ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ? και ακόμα δεν την ανέβασες? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!
καλημερα σε ολους και ολες!!!
δεν εχω προλαβει να διαβασω σχεδον τιποτα εδω και μερες, οποτε συγνωμη αν δεν εχω απαντησει σε κατι.
ξεκινω με το ον τοπικ
κολοκυθια γεμιστα αβγολεμονο. τα φτιαξαμε χτες με τη μανα μου, φανταστικα!!!! ακομα και οποιος δε γουσταρει τα κολοκυθια, θα τα φαει και θα πει και ενα τραγουδι.
(την κανελλα στον κιμα μην ξεχασετε!!!!)
αλλη μερα, εκανα σαλατα υπερπαραγωγη!!!
πατατα
καροτα
καλαμποκι
αβγο
σελερυ
μαρουλι
ντοματα
σως απο
μουσταρδα
ελαιολαδο
ξυδι
μελι
ανιθος
λιγο σκορδο
αλατι πρασινο
πιπερι
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
οφφ τοπικ
η κατασταση ειναι αθλια εδω.... οπως παντα αλλωστε. κοπανιεμαι ολη μερα για να μην πεσω σε καταθλιψη. κοντευα να σαλταρω χτες. χαλασα ολα μου τα λεφτα για να παρω εισητηρια να παω αθηνα σαβ/κο πριν ψοφησω στο κωλονησι.
αρκετα πραγματα δεν πηγαν εδω οπως τα ειχα υπολογισει...
παρολαυτα το παλευω. απο βαρος ολα πολυ καλα παντως.
ελπιζω να ειστε καλα και να σας λειπω μπουαααααααααχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχχα :smilegrin:
clickακι βρωμοπαιδο!! :love:
Περνανε οι μερες,υπομονη!
Μας λειπεις! :)