σημερα μαζεψα τα κομματακια μου και ξεσκιστηκα 2 ωρες στο γυμναστηριο
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by click
Σημερα για μενα δεν εκανα τιποτα ακομα οποτε πρεπει να βρω να κανω κατι
Σημερα αυτο που θα κανω για μενα ειναι να βαλω ενα φορεμα το οποιο το ειχα παρει πριν 2 χρονια και δεν το εχω βαλει γιατι δεν μου εκανε!
Αντε βρηκα μετα δυσκολιας κατι.Πηγα στη θεια μου φορωντας στενα ρουχα κ τακουνια.Δεν με εχει ξαναδει ετσι κ χαρηκε.Κατι ειναι κι αυτο.
παω τ ω ρ α να γραψω στο τετραδιο μου, να μου μιλησω λιγο, να μου τα πω ενα χερακι και να ξαναμπω σε προγραμμα. αντε γιατι και η μαλακια να εχει 1 οριο, τελειωσαν οι γιορτες :)
εγραψα 2 γκουμουτσες σελιδες με ολες μου τις επιτυχιες μεσα στην εορταστικη περιοδο, τελικα δεν εκανα και λιγα.:thumbup:
και στο φιναλε τις μαλακιες των 3 τελευταιων ημερων.
και τι εχω να κανω απο δω και περα!
τερμα οι μαλακιες
εριχνα μπιχτες στην πεθερα μου κατι που κρατιομουνα χροοοοοοοονια
god damned felt sooooooo good :lol:
οκ μπηκαμε σε ρυθμους ξανα!
πεταξα οση βασιλοπιτα εμεινα και το ψωμι.
εκανα την κουζινα που ηταν σαν κ... απο την πρωτοχρονια
εβαλα πλυντηριο, τακτοποιησα κατι ρουχα.
μαγειρεψα κοτοπουλο με μανιταρια και κολοκυθι ψητα χωρις λαδια κλπ, ετοιμαζομαι για τα υπολοιπα που εχω να κανω
βολτα-περπατημα
και αυριο ξεκιναμε γερά τη μερα με γυμναστηριο
Δεν συνεχισα να τρωω και σημερα ενω μια φωνη μεσα μου ελεγε "και τι εγινε,μια μερα ακομη"
Εφαγα τις ωραιες μου σαλατες μαζι με το κυριως πιατο,εδωσα τη βασιλοπιτα που εμεινε σε μια φιλη της μητερας μου.κ αποφασισα να μη νοιωσω ασχημα η ενοχικα που δεν βγηκα εξω γιατι ανθρωπος ειμαι κ κρυωνω.Εξαλλου αυριο εχω ετοιμασει πραγματακια.Και ακουσα για ακομα μια φορα την υπεροχη φωνη της LARA FABIAN που ειναι απο τα ωραιωτερα πραγματα που εχω ακουσει ποτε μου.Αχ Lara!Για χαρη σου κ γαλλικα θα μαθω -ποιος εγω που δεν ακουγα ποτε αυτο το στυλ μουσικης.Αλλα με τετοια τελεια φωνη....Lara Fabian ''Je sois malade'' ο-λα-λα οla ta left'a
αυτη η αισθηση στην επιστροφη απο το γυμναστηριο ειναι απιθανη!!!!!!!!!
η μερα ξεκινησε τελεια.
φευγουν και οι κατακρατησεις απο το σαβουριασμα των ημερων και ολα καλα.
μου περασε η μουχλιτιδα :P
απο τη λιστα που εγραψα χτες με οσα θελω να κανω, τα εχω κανει ολα εκτος απο 2 που θα κανω το 1 σημερα και το αλλο αυριο!
οεοεοεοεεεεεεεεεεεεεε:thumbup :
κακια φωνη! :lol:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Δεν συνεχισα να τρωω και σημερα ενω μια φωνη μεσα μου ελεγε "και τι εγινε,μια μερα ακομη"
εκανα το 12ο τατουαζ στον ευατο μου, μια φραση για να μου θυμιζει πως πρεπει να τους γραφω ολους
η χειροτερη απ'ολες αλλα κ εγω την εγραψα κανονικα, κατι δλδ σαν αυτο που εγραψες στο ταττοου σου :PQuote:
Originally posted by mitsokolo
κακια φωνη! :lol:Quote:
Originally posted by onelifeonechance