Μαράκι φρόντισε να συμμορφωθείς γιατί η απαισιοδοξία σου θα σε φάει! listen to me!
Printable View
Μαράκι φρόντισε να συμμορφωθείς γιατί η απαισιοδοξία σου θα σε φάει! listen to me!
Κοντα ειναι με την Πατρα λοιπόν..θα μιλησουμε πάλι για συνάντηση..πολύ ωραια ιδεαQuote:
Originally posted by Eli
Εγώ θα έρθω Ναύπακτο το Πάσχα ;) μπορεί να τα πούμε λοιπόν χιχιχιχι
εννοείται!!! να γίνουμε friends! στην δουλειά δεν έχω fb, άτιμη κοινωνία, οπότε θα περιμένεις λίγο!Quote:
Originally posted by Magdalena
Εννοειτε Ζουζoυκα μου..εχεις facebook? να σου στειλω το e mail μου?
όχιιιιιιιιιιι, πού θα πας?!!! όχι! όχι! όχι!!! δε σ'αφήνω!!! :starhit::starhit:Quote:
Originally posted by Eli
Εγώ θα έρθω Ναύπακτο το Πάσχα ;) μπορεί να τα πούμε λοιπόν χιχιχιχι
Ζηλιαρόγατα! :lol:
στο στελνω τωρα με u2u και όποτε μπορεις μπες να γινουμε φιλοι..Quote:
Originally posted by zouzouka
εννοείται!!! να γίνουμε friends! στην δουλειά δεν έχω fb, άτιμη κοινωνία, οπότε θα περιμένεις λίγο!Quote:
Originally posted by Magdalena
Εννοειτε Ζουζoυκα μου..εχεις facebook? να σου στειλω το e mail μου?
Να μου βρεις καποιον να κανω σεξ να ηρεμήσω. Μεχρι τότε καταθλιψη, νηστεια και περισυλλογή. :D
Έληηηηηηηηηηη αν έρθεις Ναύπακτο σφύρα μου κλέφτικα!!!Η Πάτρα θα είμαι ή Ναύπακτο ;)
Ζήλιαααααααα!!!!!!! :wow:Quote:
Originally posted by Eli
Ζηλιαρόγατα! :lol:
Εννοείται Ιωάννα μου θα πάμε με την Κατερίνα και τους άντρες για λίγες μέρες οπότε θα ειδοποιήσουμε ;)Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Έληηηηηηηηηηη αν έρθεις Ναύπακτο σφύρα μου κλέφτικα!!!Η Πάτρα θα είμαι ή Ναύπακτο ;)
Ζουζουκα μου σου εκανα αίτημα φιλίας..δεν τα καταφερα με το u2u..Περιμένω να με δεχτείς..
Ελλη μου, σου εστειλα και εσενα το e mail μου, αν θελεις με βρισκεις και στο φεις..φιλιά
κορίτσια μου, εύχομαι σε όλες , ζευγαρωμένες και μη, να κρατήσουν στην αγκαλιά τους όχι μόνο ένα μωράκι αλλά πολλά! Πάντα ήμουν υπέρ των πολυμελών οικογενειών και όσες φίλες μου είναι παντρεμένες τις παρακινώ να μη μείνουν με ένα μωρό αλλά να του χαρίσουν το δώρο του αδερφού/της αδερφής. Αν μου τα έφερνε και εμένα η τύχη μου έτσι ώστε να ξεκινούσα μικρή οικογένεια, θα έκανα αρκετά παιδιά! Αφού όμως δεν μου τα έφερε έτσι και ούτε ενα δεν πρόλαβα να κάνω, δεν πειράζει, κάτι θα ξέρει ο θεός..Πια, οδεύω στα 38 και δεν έχω και τόση μεγάλη επιθυμία πια..
Αν θυμάστε, αρχες Ιανουαρίου μου είχε έρθει αυτή η υποψία αίματος, για πρωτη φορα στη ζωή μου χωρίς χάπια, εε αυτή η υποψία κράτησε 25 μέρες και εμενα και του γιατρου μου μας μπηκε η υποψια μηπως δεν ειναι περιοδος αλλα καποια αιμορραγία οπότε έκανα εξετάσεις , ευτυχώς, προς μεγάλη μου ανακούφιση, είναι ρολόι τα εσωτερικά μου! Στην αναμονή λοιπόν να δω αν θα επαναληφθεί το θαύμα! Σημείωση, συνεχίζω να παίρνω το εκχύλισμα νυχτολούλουδου..
Καλησπέρα Γιώτα μου, σου εκανα αίτημα φιλίας στο facebook και με δεχτηκες..σε ευχαριστώ..με την ευκαιρία εισαι πολύ ωραία κοπέλαQuote:
Originally posted by monahoiot
κορίτσια μου, εύχομαι σε όλες , ζευγαρωμένες και μη, να κρατήσουν στην αγκαλιά τους όχι μόνο ένα μωράκι αλλά πολλά! Πάντα ήμουν υπέρ των πολυμελών οικογενειών και όσες φίλες μου είναι παντρεμένες τις παρακινώ να μη μείνουν με ένα μωρό αλλά να του χαρίσουν το δώρο του αδερφού/της αδερφής. Αν μου τα έφερνε και εμένα η τύχη μου έτσι ώστε να ξεκινούσα μικρή οικογένεια, θα έκανα αρκετά παιδιά! Αφού όμως δεν μου τα έφερε έτσι και ούτε ενα δεν πρόλαβα να κάνω, δεν πειράζει, κάτι θα ξέρει ο θεός..Πια, οδεύω στα 38 και δεν έχω και τόση μεγάλη επιθυμία πια..
Αν θυμάστε, αρχες Ιανουαρίου μου είχε έρθει αυτή η υποψία αίματος, για πρωτη φορα στη ζωή μου χωρίς χάπια, εε αυτή η υποψία κράτησε 25 μέρες και εμενα και του γιατρου μου μας μπηκε η υποψια μηπως δεν ειναι περιοδος αλλα καποια αιμορραγία οπότε έκανα εξετάσεις , ευτυχώς, προς μεγάλη μου ανακούφιση, είναι ρολόι τα εσωτερικά μου! Στην αναμονή λοιπόν να δω αν θα επαναληφθεί το θαύμα! Σημείωση, συνεχίζω να παίρνω το εκχύλισμα νυχτολούλουδου..
Μακαρι να συμβεί το θαυμα σε όσες κοπέλες το επιθυμούν συντομα και σε εσενα ότι καλύτερο..εισια τυχερη που όλα ειναι ενταξει και το αιμα μπορεί να ειναι καλό σημαδι ισως ερθει κατι καλύτερο
Σε ευχαριστώ Magdalena μου για τα καλά σου λόγια! Ανταποδίδω τη φιλοφρόνηση βεβαίως βεβαίως!
Να έχουμε πάντα πίστη στον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας, κάτι που το είχα χάσει τα τελευταία χρόνια και το ανακτώ τώρα σιγά σιγά...
Φιλια!