το κοτοπουλο ειναι κρεας, αλλα με τοσο ψαρι κουκλα μου δε θα παθεις ποτε σου δισθρεψια, μπραβο!
Printable View
το κοτοπουλο ειναι κρεας, αλλα με τοσο ψαρι κουκλα μου δε θα παθεις ποτε σου δισθρεψια, μπραβο!
εννοω το κοκκινο.... ;)Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
μοσχαρι-χοιρινο.... ειδικα τωρα που εφερε ο κρεοπωλης μου μπιφτεκια κοτοπουλου και γαλοπουλας,του δινω και καταλαβαινει!!!
Μην χαλαρωνουμε τωρα με τον ατκινς και το ριχνουμε στα μπεικον,λουκανικα και τα συναφη,θα φτασει η χοληστερινη στον 5ο οροφο!!!!
Εεεε τα ψαρια ειναι η αδυναμια μου.... Μονο βραστο το απεχθανομαι.... Στο φουρνο και στα καρβουνα(!!!) ομως.....τυφλα να χουν οι μακαροναδες και τα τηγανητα !!!
τον ρωτησες αν βαζει φρυγανια;Quote:
Originally posted by christina gavraki
μοσχαρι-χοιρινο.... ειδικα τωρα που εφερε ο κρεοπωλης μου μπιφτεκια κοτοπουλου και γαλοπουλας,του δινω και καταλαβαινει!!!
Μην χαλαρωνουμε τωρα με τον ατκινς και το ριχνουμε στα μπεικον,λουκανικα και τα συναφη,θα φτασει η χοληστερινη στον 5ο οροφο!!!!
Εεεε τα ψαρια ειναι η αδυναμια μου.... Μονο βραστο το απεχθανομαι.... Στο φουρνο και στα καρβουνα(!!!) ομως.....τυφλα να χουν οι μακαροναδες και τα τηγανητα !!!
και εγώ λατρεύω το ψάρι...η μπριζόλα ήταν ένα παράδειγμα.για να υπολογίσω τις θερμίδες στο περίπου.διάβασα οτι το κότατζ όμως απαγορεύεται στην 1η φάση.η φέτα έχει πολύ περισσότερο λίπος.αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής: αφού θέλει λίπος ο οργανισμός για να ενεργοποιηθεί με βάση τον ατκινς, αν τρώμε άπαχα, πως γίνεται?αχ μπερδεύτηκα!!!
οχι οχι ΠΡΕΠΕΙ να'χεις λιπαρα, αλλα κοιτα να παρεις τα καλα, οχι απο τηγανιτα η τιποτα τετοιο. Πχ, τα λιπαρα απο αυγα, ειναι καλα, τα λιπαρα απο σολωμο ειναι καλα, κτλQuote:
Originally posted by loukouloukou
και εγώ λατρεύω το ψάρι...η μπριζόλα ήταν ένα παράδειγμα.για να υπολογίσω τις θερμίδες στο περίπου.διάβασα οτι το κότατζ όμως απαγορεύεται στην 1η φάση.η φέτα έχει πολύ περισσότερο λίπος.αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής: αφού θέλει λίπος ο οργανισμός για να ενεργοποιηθεί με βάση τον ατκινς, αν τρώμε άπαχα, πως γίνεται?αχ μπερδεύτηκα!!!
καλημερα !!!πως παει??ηρεμησαν τα πραγματα με τισ αντιπαρα8εσεισ?νυσταζω πολυ....εχ8εσ ειχα κατι απροοπτο...ειχα παει σε καταστημα παιχνιδιων για δωρα για το πασχα και με παιρνει η κολλητη μου κ μ λεει να παω σπιτι τησ να παραγγειλουμε να φαμε γιατι σημερα που ειναι τα γενεθλια της δεν 8α κανει τιποτα γιατι εχει δουλειες. να της ελεγα οχι??δεν μπορουσα..τεσπα παω εκει ειχε παραγγειλει μεριδα καλαμακια >((ωραια ως εδω!!)) ΚΑΙ πατατεσ τζατζικι((αηδια χαλια το γιαουρτι)) και πιτεσ κομμενες !!!επα8α εγκεφαλικο....δεν ειχε παραγγειλει πολλα....και δεν μπορουσα να φαω πολλα καλαμακια ωστε να μην φαω πατατεσ και πιτεσ...εφαγα κ απο αυτα!αλλα πριν παω στο σπιτι της μου ειπε να περασω απο ζαχαροπλαστειο να παρω τουρτα. την πηρα και αυτην την τουρτα ((σχημα καρδια, φραουλιτσεσ η μιση σοκολατα γαλακτοσ και η αλλη μιση λευκη σοκολατα...!!!))
με λιγα λογια την χαλασα εχ8εσ...!και δεν ειχα παρει και λιποτοξ γιατι δεν ηξερα οτι 8α πηγαινα...δεν πειραζει....υπαρχουν και αυτα...το σημαντικοτερο ειναι να συνεχιζουμε.........:bouncing::bouncing ::bouncing::bouncing:
Καθολου!!! :) :) :)Quote:
τον ρωτησες αν βαζει φρυγανια;Quote:
Originally posted by christina gavraki
αχ ξεχασα οτι εισαι στην α' φαση....Quote:
Originally posted by loukouloukou
οπως σου ειπε και η μαιρη για τα λιπαρα,τρωμε τα καλα. αυγα,λιπαρα ψαρια (αυτα με το ω3),ελαιολαδο κτλ !
loukouloukou καλη δυναμη...απο οτι λεει το βιβλιο του οι γυναικες πρεπει να παιρνουν απο 1500-1800 θερμιδες οχι παραπανω...οσον αφορα τα λιπαρα σου απαντησαν οι κοπελες...
και κάτι άλλο βρήκα ένα πρόγραμμα του περιοδικού vita που ειναι μετρητής.εισάγεις τα φαγητά σε γραμμάρια και σου βγάζει αυτόματα θερμίδες, υδατάνθρακες, πρωτείνες, λίπη κτλ. με βάση αυτό το πρόγραμμα όλα τα αλλαντικά -ακόμα- και οι γαλοπούλα έχουν υδατάνθρακες.να ακολουθήσω αυτό η υπάρχει κάποιος άλλος μετρητής?
εγω προσωπικα βαδιζω με τον υδατανθρακομετρητη του ατκινς...
εγω χρησιμοποιω www.livestrong.com / www.myfitnesspal.com / caloriecount.about.com
το πρωτο γιατι ειναι ευχρηστο, το δευτερο μου δινει μια μαντεψια για τις επομενες 5 βδομαδες και το τελευταιο βαζει βαθμο στη θρεπτικη συσταση του φαγητου μου. Προσπαθω να ειναι Α
και εγω με ατκινσ μετραω!!!μολισ εφτιαξα μια ομελετα με 2 αβγα+2φετεσ γαλοπουλα+80γρ.κοτοπουλο στηθοσ ψιλοκομμενο που ειχε μεινει απο χ8εσ+μιση ντοματα μετριου μεγε8ουσ+ 2φετεσ γκουντα. παιδιααα.....δεν εφαγα ουτε την μιση και εχω χορτασει τοσο πολυ!!!!λετε και εφαγα για 10 ατομα!!!νιωθω dead αυτην την στιγμη....δεν γινεται...το πρωι εφαγα μια φετα γαλοπουλα+αλειψα λιγο τυρι φιλαδελφεια...
εγω σημερα το μεσημερι εφαγα σαν βοδι και κοντευει να μου βγει το μπιφτεκι απο τα αυτια.
1 μπιφτεκι κοτοπουλο+4(ευτυχως μικρα) γιουβαρελακια+1 ντοματα+1 κ.σ.κοτατζ+5 κολοκυθακια. πεθαινω ΤΩΡΑ !
εγω πειραματιζομαι αυτη τη στιγμη να φτιαξω μπισκοτατακια με λιγους υδαντανθρακες με καλη γευση, σε κανα τεταρτο θα εχουν ψηστει, θα ενημερωσω!