εκει που εισαι ημουνα (και λιγο παραπανω),εδω που ειμαι θα ρθεις...
αρκει να το πιστεψεις!!!
Printable View
εκει που εισαι ημουνα (και λιγο παραπανω),εδω που ειμαι θα ρθεις...
αρκει να το πιστεψεις!!!
Γεια σας,
αρχισα την Dukan στις 25/05/2011, μετα απο ανεπαλληλες εναλλαγες διαιτολογικων προγραμματων.. Ειναι νεα στο site και θα ηθελα πολυ να μαθω την γνωμη σας και τις εμπυριες σας απο την συγκεκριμενη διαιτα.
Ευχαριστω πολυ!
καλημερα ellina και καλη αρχη!
κι εγω στο παρελθον εκανα απειρες εναλαγες διαιτας απο ισοροπημενες με διαιτολογο μεχρι ακραιες και ακρως στερητικες. το αποτελεσμα ηταν να χανονται κιλα, αλλες φορες λιγα, αλλες πολλα και μετα το τελος να επανερχονται παντα αφου επεφτα με τα μουτρα σε οτι ειχα στερηθει. αργησα αλλα καταλαβα οτι η λυση για μενα ειναι μονο μια δαιτα χωρις τελος. και αυτο με τραβηξε αρχικα στην dukan. η 3η και η 4η φαση της που εχει τα παντα, με μετρο και ενα πολυ καλο περιθωριο εβδομαδιαιως 2-4 γευματα να κανω τις κουτσοκελες μου χωρις τις γνωστες συνεπειες. στην πορεια ειδα οτι οτι και οι 2 πρωτες φασεις απωλιας βαρους ηταν πολυ ευχαριστες αλλα και αποδοτικες. ετσι εφτασα μετα απο 4 σχεδον μηνες να ειμαι κατα 20 κιλα ελαφρυτερη χωρις να νιωθω οτι κανω διαιτα. μου ταιριαξε απολυτα και στις γευσεις και στους ρυθμους ζωης. τρωω οποτε θελω, οσο θελω και το κυριοτερο για μενα απολαμβανω καθε μερα τα γλυκακια μου και συνεχιζω να χανω. πολλες φορες κολλησα αλλα πλεων δεν με νοιαζει γιατι ξερω οι θα επιμεινω και η ζυγαρια θα με ανταμειψει .
ευχομαι να σου ταιριαξει και σενα κι αν οχι να βρεις αυτη που σου ταιριαζει
Προσωπικα δεν μου "κατσε".Απο τη πρωτη φαση την εσπασα κιολας.Ουτε μια βδομαδα δεν αντεξα χωρις λαχανικα.Quote:
Originally posted by ellina
Γεια σας,
αρχισα την Dukan στις 25/05/2011, μετα απο ανεπαλληλες εναλλαγες διαιτολογικων προγραμματων.. Ειναι νεα στο site και θα ηθελα πολυ να μαθω την γνωμη σας και τις εμπυριες σας απο την συγκεκριμενη διαιτα.
Δεν μου ταιριαζε καθολου γιατι ανκαι μπορω να ζησω χωρις φρουτο για 1βδομαδα, χωρις λαχανικα με τπτ.Ποσο γιαουρτι πια να φαω με το κρεας μου?Θες και λιγο αγγουρι να το σπρωξεις κατω :) Το οτι σε μενα δεν ταιριαζει ομως δεν σημαινει πως σε αλλες και σε σενα δεν ταιριαζει.
καλη επιτυχια!!
εγω δυστυχως εχω εξαρτηση απο τα γλυκα και τα σνακς. το χειροτερο μου ειναι να μου δωσεις συγκεκριμενη διατροφη με ζυγισματα. τα γευματα μου ηταν παντα στο ποδι και αδυνατο σημειο μου τα τσιμπολογηματα. αλλα ειπαμε το βασικο στο αδυνατισμα τελικα ειναι να βρουμε αυτο που θα μας ταιριαξει! οτι κι αν ειναι...
καλη συνεχεια και σε σενα!
Eγώ πάλι παιδιά, λατρεύω το γάλα και το γιαούρτι. Ειδικά το γάλα... μιαμ μιαμ...
Το λατρεύω που μπορώ να φάω κανονικό πρωινό, γαλατάκι με πίτουρο ! όσο σκεφτόμουν στην άτκινς (που άντεξα να την κάνω 4 μέρες μόνο πριν κανα δίχρονο!) ότι για πρωί θα τρωγα λίγδα αυγά και γαλοπούλες... γιαχ!
Είμαι στην τρίτη μέρα, -βέβαια δεν άντεξα και ζυγίστηκα το πρωί και είμαι ήδη 1 κιλό μείον - αλλά 'το κρατάω' να αλλάζω το τικεράκι μου κάθε κυριακή βράδυ, και νοιώθω περίφημα.
Το πρωί πίνω το γαλατάκι μου με πίτουρο , μετά τρώω ένα γιαουρτάκι ή λίγο γαλοπούλα, μετά κοτοπουλάκι - έκανα και ένα σπέσιαλ φαγητάκι με γαριδούλες τις προάλλες, τις έβρασα (χωρίς το κέλυφος , γαριδάκια) και ανακάτεψα σε ένα πιάτο το χυμό μισού λεμονιού και ένα αυγό. Μετά τις στράγγιξα, έβαλα στην κατσαρόλα το μείγμα, έβαλα τις γαριδούλες μέσα και ανακάτεψα, με μπόλικο πιπεράκι.. έγινε τέλειο! - το απογευματάκι τρώω κανα τόνο, κανα γιαουρτάκι ή ένα ζελέ λάϊτ και το βράδυ κανα κοτοπουλάκι καλαμάκι. Ήσυχα , εύκολα, δεν πεινάω καθόλου, γιατί είναι μάλλον ψυχολογικό : λέω αν πεινάσω, έχω ούυυυ πολυ φαγητό να φάω , και έτσι δεν πεινάω γιατί αμα θελω τρώω! χαχαχαχα
η διαιτα θελει καλοπεραση! εγω εχθες το βραδυ εφτιαξα το εξης γκουρμε πιατο.
εβαλα σε 1 μπολ 1αυγο ,3 ασπραδια, 1/2 κεσε γιαουρτι, 1 κονσερβα τονου καλα στραγγισμενη, κρεμυδακι χλωρο, ανηθο, 1 κσ πιτουρο που ειχα ακομη περιθωριο , 1κσ κιμα σογιας οπως ηταν ωμο και 1 σπαστο κουταλακι μπεικιν. τα ανακατεψα ολα μαζι και τα εψησα στο φουρνο σε φορμα σιλικονης για 40 λεπτα. βγηκε μια νοστιμοτατη πιτα γιατι πιο πολυ με πιτα εμοιαζε παρα με ομελετα
Quote:
Originally posted by sourkouna
Προσωπικα δεν μου "κατσε".Απο τη πρωτη φαση την εσπασα κιολας.Ουτε μια βδομαδα δεν αντεξα χωρις λαχανικα.Quote:
Originally posted by ellina
Γεια σας,
Δεν μου ταιριαζε καθολου γιατι ανκαι μπορω να ζησω χωρις φρουτο για 1βδομαδα, χωρις λαχανικα με τπτ.Ποσο γιαουρτι πια να φαω με το κρεας μου?Θες και λιγο αγγουρι να το σπρωξεις κατω :) Το οτι σε μενα δεν ταιριαζει ομως δεν σημαινει πως σε αλλες και σε σενα δεν ταιριαζει.
καλη επιτυχια!!
το κεμπάμπ επιτρέπεται; ρώτησα και δεν έχει ψωμί μέσα.
Για να ειναι σωστο κεμπαπ σιγουρα θα εχει λάδι και αρνισιο κιμα, αρα δεν επιτρέπεται....Quote:
Originally posted by KARTA
Αν το φτιαξεις μονη σου με μοσχαρισιο κιμα γιατι να μην επιτρεπεται?Quote:
Originally posted by KARTA
To γνήσιο κεμπαπ είναι με κιμά αρνίσιο, μαιντανό, κρεμμύδι και μπαχαρικά. Δεν έχει λάδι μέσα. Ξέρω γιατί φτιάχνει ο άντρας μου συχνά, και μιας και είναι παραδοσιακό δικό τους φαγητό, ε όλο και κάτι θα ξέρει!
Πωλινάκι νασαι καλα , ειχα τυψεις και δεν το έτρωγα οταν πηγαινα κινηματογραφο!!!!!!!!!!
Κπαοτε σε ενα περιοδικο ειχα διαβασει , οτι η ΜADONNA οταν πρωτοπηγε Αμερικη , αφραγκη και με μερικα κιλα παραπανω , ετρωγε ποπ -κορν προκειμενου να χορταινει με λιγα χρηματα και ταυτοχρονα να χανει βαρος !
Προφανως η απαντηση ειναι για το ποστ που βαλε η Πωλινα σε αλλο τοπικ.Ομως η Πωλινα εγραψε για ποπ κορν χωρις αλατι και βουτηρο.Στα σινεμα ειναι ΤΙΓΚΑ στο αλατι και στη βουτηριλα οποτε μακρυα!!!Quote:
Originally posted by Alma libre
Πωλινάκι νασαι καλα , ειχα τυψεις και δεν το έτρωγα οταν πηγαινα κινηματογραφο!!!!!!!!!!
Κπαοτε σε ενα περιοδικο ειχα διαβασει , οτι η ΜADONNA οταν πρωτοπηγε Αμερικη , αφραγκη και με μερικα κιλα παραπανω , ετρωγε ποπ -κορν προκειμενου να χορταινει με λιγα χρηματα και ταυτοχρονα να χανει βαρος !
Το αλάτι έχει 0 θερμίδες πάντως