Καλημερα εβελινα και καλως μας ηρθες.
Printable View
Καλημερα εβελινα και καλως μας ηρθες.
τζενη τι ειναι η πτηχωση στομαχου.και απο οσο βλεπω εισαι 58 κιλα?απο εκει τα εχασες?
Καλημέρα Πινόκιο.Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
καλησπερα :)
ολα καλα με την πτυχωση.....
νομιζω καλα τα παω..17 κιλα σε 3 μηνες χωρις κοπο.. ουτε στα πιο τρελα ονειρα μου
συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!!!!!
αχ ζηλευω και εγω κοριτσια.
ζωητσα ποσο στοιχισε η πτηχωση.παρεενργειες ειχες?σου κανανε ναρκωση και ποσα παραπανω κιλα πρεπει να εχεις για να κανεις?εγω εχω καμια 20αρια παραπανω αλλα ουτε τα 10 δεν μπορω να χασω που προσπα8ω τοσο καιρο.
Κι εγώ ζηλεύω κορίτσια. Ζωίτσα την πτύχωση την έκανες στον Σκρέκα στην Βιοκλινική;
ναι εβελινα μου :¨)
σκρεκοχειρουργημενη ειμαι και εγω :)
πεμπτη μεσημερι μπηκα στην βιοκλινικη., εκανα κατι απλεσ εξετασεις που ηθελαν ( αιματολογικες- καρδιογραφημα- ακτινογραφια θωρακος) ..και με ανεβασαν στο δωματιο μου.. ( υποτιθετε ηταν τρικλινο αλλα ημουν τοσο τυχερη που μονο μια κυρια ηταν ακομη μεσα ) και το δευτερο βραδυ ημουν μονη μου... κυριλε δλδ!!!!). πεμπτη απογευμα χειρουργηθηκα και σαββατο μεσημερακι εφυγα για το σπιτακι μου :)
αριστες εντυπωσεις απο την κλινικη. πολυ καλη εξυπηρετηση! και τα οριτσια ευγενεστατα!! ανα 4 ωρες ερχοντουσαν και με πασπατευαν :P ασε
και ασε που ακομη και στις 4 το βραδυ που ζητησα παγο για να πιω μια γουλιτσα νερο το εφεραν αμεσως ...
ολα θα πανε καλα!! μην ανυσηχεις καθολου!
Quote:
Originally posted by keftedoula
αχ ζηλευω και εγω κοριτσια.
ζωητσα ποσο στοιχισε η πτηχωση.παρεενργειες ειχες?σου κανανε ναρκωση και ποσα παραπανω κιλα πρεπει να εχεις για να κανεις?εγω εχω καμια 20αρια παραπανω αλλα ουτε τα 10 δεν μπορω να χασω που προσπα8ω τοσο καιρο.
η πτυχωση μου κοστισε 6.500 για 2 βραδια διανυκτερευση στην Βιοκλινικη. δυστυχως δεν ειχα καποιο ταμειο και τα πληρωσα ολα. μου εκανε ολικη ναρκωση .. και με χειρουργησε λαμπαροσκοπικα..δεν ειχα κανενα προβλημα
τα εικοσι κιλα ειναι πολυ λιγα βρε κουκλα μου για να κανεις κατι τετοιο..
βεβαια αν πας εσυ και του πεις εγω θελω να το κανω δεν με νοιαζει.. υποθετω πως θα σε χειρουργησει!!
α ειναι πολλα τα χρηματα.αν ειχα τοσα τωρα θα μουν παρισι λο.θα τα χασω μονη.ειμαι φοβιτσιαρα κιολας/:0
Μωρέ ψήνομαι και γω τρελά αλλά πως θα το πω στον άντρα μου? Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει, είναι ανένδοτος, μου λέει για 15-20 χειρουργείο?
Πάντως αν και αυτή τη φορά αποτύχω με την διαίτά μου, το βλέπω πια σαν την μοναδική λύση στο μέλλον.
Σε ευχαριστώ Ζωϊτσα για τις πληροφορίες.Το απόγευμα έχω ραντεβού με Σκ΄ρεκα για να ρωτήσω για πιθανές παρενέργειες.
Θα τα λέμε συχνά.
Lida καλα το σκεφτηκες. Κανε μια προσπαθεια ακομα να δεις ποσο μπορει να κατεβει η ζυγαρια και τοτε πια βλεποντας και κανοντας. Οντως ειναι μεγαλη υποθεση ενα χειρουργειο. Το λεω εγω που εχω κανει 2 φορες γλυκια μου και μαλλον θα παω και για τριτη. Μακαρι να ειχα την δυναμη να κανω διαιτα. Ζηλευω ολα τα κοριτσια που γραφουν καθημερινα τι τρωνε. Δεν μπορω ουτε στο απειροελαχιστο να ακολουθησω τετοιο προγραμμα. Εσυ ομως που μπορεις προσπαθησε...... Στο λεω χωρις παρεξηγηση διοτι πολλοι για ψυλλου πηδημα καταφευγουν σε χειρουργηκες λυσεις.
Γειά σου Πινόκιο. Κι εγώ μια από τα ίδια.Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω δίαιτα. Γι αυτό η λύση είναι μόνο μία.
Καλό απόγευμα με βροχούλα
Το καταλαβαίνω βρε Πινόκιο και έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπαίνεις χειρουργείο για ψύλλου πήδημα...
Έχω κάνει και γω 2 χειρουργία ανοικτά (όχι λαπαροσκοπικά) γιατί είχα πρόβλημα με το έντερό μου και μου αφαίρεσαν μέρος και έχω υποστεί και την νάρκωση και κυρίως τους φοβερούς πόνους και ξέρω ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τότε βέβαια δεν το επέλεξα εγώ, μου έτυχε στραβή και χειρουργήθηκα.
Αλλά το να μπεις χειρουργείο για να χάσεις κιλά είναι όντως μεγάλη απόφαση, δεν είναι αστειάκι.
Θα προσπαθήσω. Αν και έχω κουραστεί πολύ 3 χρόνια τώρα.
Lidaki μου, μακαρι να χασεις τα κιλακια σου με αυτη την προσπαθεια. Εμενα μου λες για κουραση ?Καλε ειμαι 30 και απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ημουν μονιμως σε μια διαιτα και αναθεμα και αν εχανα γραμμαριο :)