Originally Posted by
Sevastouli
Απορω γιατι καποιοι να γινονται γονεις.....
Εγω παλι εχω παρα πολυ καλους γονεις ειμαι τυχερη, αν και εχω φαει μερικες και απο τους δυο. Πηραμε ομως αγαπη και οταν τα θυμαμαι μελγχολω που περασαν τα χρονια....ο Πατερουλης μου ειναι Αγιος πραγματικα, η Μανουλα δυναμικη, στοματου, αν ειχα κατι πιο ευκολα τα ελεγα στο μπαμπα παρα στη μανα μου.....Με πυρετο 40 επρεπε να πηγαινουμε σχολειο κτλ πιο πολυ γκρινιαρα θα την ελεγα την μανα μου...αλλα μας στεκονται ( και στην αδερφη μου)μεχρι τωρα.
Ημουν ομως και ενα παιδι που ποτε δεν ελεγα ψεματα, ουτε εφηβεια περασα και γενικα οτι μου ελεγαν το εκανα....Εχω βεβαια ενα παραπονο και απο τους δυο στο γεγον ος οτι σαν πιο μεγαλοι δε με προστατεψαν στον πρωην αντρα μου....επειδη μενουμε σε επαρχια τα πραγματα ηταν δυσκολα και ειδικα ο μπαμπας σκεφτοταν τον κοσμο....ειχα λοιπον καποιους μηνες σχεση μαζι του και επειδη καποιος συγχωριανος μας ειδε τοτε με τα λεγομενα του μπαμπα θα επρεπε να τον παντρευτω....Ομως λιγο πριν το γαμο εβλεπα πολλα και τα εβλεπαν και αυτοι, εγω ειχα μετανοιωσει δεν ηθελα αυτο το γαμο ομως ΕΠΡΕΠΕ να γινει....Εγω με σκυμμενο το κεφαλι και οπως ειπα ενα παιδι που ακουγε παντα τους γονεις δεν μπορουσα να κανω κατι....
Ωσπου εγινε αυτος ο γαμος στα 19 μου....Το τι περασα δεν λεγεται κακοποιηση με οτι συνεπαγεται....Τα εβλεπαν και παλι , ομως τιποτα λλα ουτε εγω μπορουσα οχι πλεον γιατι σκεφτομουν τους δικους μου ΑΛΛΑ γιατι ηρθε η πριγκιπισσα μου και ο κυριοτερος λογος ΦΟΒΟΜΟΥΝ.Κανενας ομως δεν μπορουσε να κανει κατι....και ευτυχως που ειμαι πολυ ησυχη και σκεφτομουν παντα το κοριτσακι μου και δεν του εβγαζα γλωσσα αλλιως δεν θα εγραφα.....
Ζουσα μονο για το παιδακι μου ημουν 23 και ενιωθα 50 το ειχα παρει πλεον αποφαση....με αυτον θα γερασω...ομως στα ματια μου φαινονταν η θλιψη, δεν το εβαλα κατω ομως δεν ξερω απο που επαιρνα τοσο δυναμη......
Ομως ηρθε επιτελους η ωρα και στα 26 με αφησε....αχ δεν μπορειτε να φανταστειτε τη χαρα μου....Τα λογια του μπαμπα:κορη μου μη στενοχωριεσαι θα ερθει ετσι κανει αυτος....ειναι δυσκολο να εισαι χωρισμενη με παιδι, ποιος θα σε παρει? Εντωμεταξυ δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα ειμαι αρκετα εμφανισιμη ως γυναικα αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ βρηκε αλλη!!!
Δεν με ταραξαν πολυ τα λογια του...του μιλησα ωραια οπως ετσι κανω παντα ειδικα με το μπαμπα μου, του ειπα πατερα δεν τον θελω πισω ξερεις τι περναω, σ'αρεσει να περναει ετσι το παιδι σου? Θα τα καταφερω εγω με το παιδι μου, εσεις θα πεθανετε εγω ομως τι θα κανω με αυτον? Να μου κανει και αλλο παιδι και μετα?
Τα λογια μου τον ταραξαν ετσι μου ειπε ενταξει κορη μου σκυβοντας το κεφαλι, εγω θα ειμαι εδω και θα σε βοηθησω, ομως και η μανα σου...
Μπορει ναι να ηταν ασχημο αυτο που εκαναν αλλα το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι εμαθαν απο τα λαθη τους και οι ιδιοι αυτοτιμωρουνται τωρα και λενε συνεχως τι σου καναμε κορη μου?
Στα 26 μου ειχα την 5χρονη κορη μου....τα καταφερα ομως...πιστευω...
Καθε βραδυ που ξαπλωνω λεω: Την μεγαλωνω σωστα? της λειπει κατι? Μηπως θα εχει ψυχολογικα που ειναι χωρισμενων γονιων? Ο μπαμπας της δεν την βλεπει (δεν εκοψα ποτε εγω τις επαφες τους δεν ειχα το δικαιωμα, ηταν μπαμπας της)Ποτε ομως κιολας τον κατηγορησα ηθελα να βγαλει το παιδι μου τα δικα της συμπερασματα....
Εχουμε 20 χρονια διαφορα σαν αδερφες πλεον...
Κανεις δεν μπορει να την πειραξει γινομαι λυκος να το φαω.... Δεν την χτυπησα ποτε , τιμωριουλες ομως ναι...την εκανα πιο δυνατη απο μενα να διεκδικει τα δικαιωματα της και να τους βαζει ολους στη θεση τους...Και οτι την χαλαει να το πεταει μακρυα....Ποτε δεν της ειπα να μ'αγαπαει με το ζορι δεν μπορω να το πω αυτο....Ομως ειμαι τοοοοοσο υπερηφανη που μου το δειχνει καθε μερα αυτο και βλεπει και τον κοπο που εχω κανει τοσα χρονια.....Οταν ειναι αρρωστουλα δεν θα την παω στο σχολειο θα την αφησω σπιτι να την φροντιζω, οπως δν εκανε η δικη μου μανα...οτι μου ελλειψε να της το δωσω....αν μια μερα δεν εχει ορεξη να διαβασει δεν της φωναζω οπως εκανε η δικια μου....και γω ημουν παιδι και ξερω.....
Η προτραιοτητα μου ειναι αυτη....πρωτα αυτη και μετα εγω, οχι δεν εχω αφησει τον εαυτο μου ισα ισα, αλλα πρω τα αυτη....Μπορει να μην της επερνα ολα τα παιχνιδια που ηθελε Αλλα της εχω δωσει τον εαυτο μου, ειναι το φως μου η ζωη μου....
Σιγουρα θα εχω κανει και εγω λαθη Ομως τα συζητζω μαζι της....Εχει γνωμη και την ακουγα απο βρεφος ολοι μας εχουμε γνωμη, παντα χτυπαω την πορτα του δωματιου της ειναι ο χωρος της οπως τον εχουμε ολοι.....
Ελπιζω να εχω κανει μια σωστη κορη και πανω απ'ολα χωρις καταθλιψεις που με τρομαζει πολυ....Ο θρονος της καρδιας μου ειναι ΜΟΝΟ δικος της...Ευχαριστω πολυ την κορουλα μου που μέκανε και με κανει υπερηφανη ΑΛΛΑ και τους γονεις μου που ειναι διπλα μου σε ολα!!!!