Printable View
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Το βλέπω να μην κοιμάσαι απόψε Πινω ηδη καφεδάκι. Εσυ πως και ακομα εδω;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Πινω ηδη καφεδάκι. Εσυ πως και ακομα εδω; Ε δεν νυσταζω Σημερα πάντως διάβασα!
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Ε δεν νυσταζω Σημερα πάντως διάβασα! Μπράβο το παιδί.. Εγω μιλαω σκαιπ και απολαμβάνω καπουτσινο
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Μπράβο το παιδί.. Εγω μιλαω σκαιπ και απολαμβάνω καπουτσινο Εγω παίζει να το κάνω uninstall
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Εγω παίζει να το κάνω uninstall Το βαρέθηκες ;;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Το βαρέθηκες ;; Μπαίνω πολυ σπάνια
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Μπαίνω πολυ σπάνια Και εγώ αλλα μιλαω με μια κοπελα απο το φόρουμ και βολευει ειναι άμεσο
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Και εγώ αλλα μιλαω με μια κοπελα απο το φόρουμ και βολευει ειναι άμεσο Kατάλαβα. Τι να σου πω,μια σκέφτομαι να το κρατήσω,την άλλη όχι.
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Kατάλαβα. Τι να σου πω,μια σκέφτομαι να το κρατήσω,την άλλη όχι. Ακομα εδω ρε θηρίο;
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Και εγώ αλλα μιλαω με μια κοπελα απο το φόρουμ και βολευει ειναι άμεσο Μπαινω τωρα μα ενα τυρι , κατικι , κατι κανει στον υπνο ........02.00 πμ ....
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Ακομα εδω ρε θηρίο; Δεν με θες εδω?:p
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Δεν με θες εδω?:p Γιατί στον σβέρκο μου κάθεσαι; εγώ οτι ηπια καφε αλλα θέλω κ αλλον.. Σκέφτομαι να πάω ως τα εβερεστ θα δείξει.. Βαριέμαι να κουνηθω
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Γιατί στον σβέρκο μου κάθεσαι; εγώ οτι ηπια καφε αλλα θέλω κ αλλον.. Σκέφτομαι να πάω ως τα εβερεστ θα δείξει.. Βαριέμαι να κουνηθω Κι αλλος καφες στο καπάκι?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Κι αλλος καφες στο καπάκι? Τι ειναι ο καπουτσινο; νερό. Μονο δυο φρεντο ηπια. Να μη πιω ενα τρίτο; Φιλε μου μς το σχολιο του τυριού δε το κατάλαβα
Quote: Originally Posted by Νοσηρή φαντασία Τι ειναι ο καπουτσινο; νερό. Μονο δυο φρεντο ηπια. Να μη πιω ενα τρίτο; Φιλε μου μς το σχολιο του τυριού σς ρο κατάλαβα Πας δηλαδη και για τρίτο φρεντο