ΓOYIPNT AYTO ΠOY KANEIΣ EΣY TΩPA ME TOYΣ XAPAKTHPIΣMOYΣ TI ΔIAΦOPA EXEI AΠO AYTO ΠOY KANAME ΣTON ΣHΦH?
METAΛΛAXΘHKEΣ?
Printable View
ΓOYIPNT AYTO ΠOY KANEIΣ EΣY TΩPA ME TOYΣ XAPAKTHPIΣMOYΣ TI ΔIAΦOPA EXEI AΠO AYTO ΠOY KANAME ΣTON ΣHΦH?
METAΛΛAXΘHKEΣ?
Οχι, η ίδια είμαι.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
METAΛΛAXΘHKEΣ?
Αυτό που κάνω εγώ τώρα, έχει μεγάλη διαφορά απο αυτό που κάνατε στον Πάνο ( που επιμένεις να λες Σηφη).
1) Δεν διέταξα πουθενά, ούτε μίλησα για τσιφλίκια...
Αν δεν το πρόσεξες, διάβασέ το πάλι, είναι εδώ από πάνω.....
2) Δεν ρώτησες τίποτα, μόνον προσέβαλες. Είναι δικαίωμά μου να μην απαντώ όταν με ρωτούν με προσβλητικό τρόπο.
3) Παράξενο που ο ομπορο, μίλησε μόνο για μια \"υποθετική προσβολή\" σε σένα και σε κανέναν άλλο......
Ευτυχώς για σένα μιλάτε την και την ίδια γλώσα. Η θυματοποίηση είναι αυτό που σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από 20 σελίδες κουβέντα......
Εντάξει γουείρντ, δέχομαι οτι δεν με έβρισες κιόλας.
Ευχαριστώ πολύ.
H MONH ΔIAΦOPA HTAN OTI TOY THN EIΠAME OMAΔIKA.
AN ΔEN TO BΛEΠEIΣ ΛYΠAMAI
Φυσικά και δεν σε έβρισα.Quote:
Originally posted by oboro
Ευχαριστώ πολύ.
Αλλά άρχισες με το που μπήκες να μιλάς για αντμίν, για εμάς που δεν καταλαβαίνουμε μάλλον πόσο εκτιθέμεθα, για εσένα που μας έχεις σκιαγραφήσει όλους.
Δεν μου άρεσε αυτό.
Και σου είπα, με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτω, χαλάρωσε.
Μάλλον εσύ δεν βλέπεις τις διαφορές,Quote:
H MONH ΔIAΦOPA HTAN OTI TOY THN EIΠAME OMAΔIKA.
AN ΔEN TO BΛEΠEIΣ ΛYΠAMAI
και τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι.
Αλλά, προσπαθείς απο χτες να με κάνεις να ασχοληθώ μαζί σου και έχω κουραστεί.
1) Δεν διέταξα πουθενά, ούτε μίλησα για τσιφλίκια...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πραγματικά το να πεις σε κάποιον να μη ξανασυμμετάσχει στο τσιφλίκι του πατέρα σου, είναι σαφώς πιο ευγενικό από το να σου πει πως το θέμα σου είναι άκυρο, το έθεσες για να ρίξεις λάδι στη φωτιά ενώ είχε εκτονωθεί η κατάσταση, έχεις πολύ πλάκα γιατί δεν απαντάς σε καμία ερώτηση παρά κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες του στυλ: \"δεν απαντώ σε χλευασμούς\", ενώ δεν έχεις απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις μου απ την αρχή γιατί απλά δεν είχες τι να πεις και προτίμησες να θυματοποιήσεις τον εαυτό σου προκειμένου να καλύψεις τις πραγματικές σου προθέσεις που όλοι λίγο πολύ καταλάβαμε ποιες είναι....
Αν δεν το πρόσεξες, διάβασέ το πάλι, είναι εδώ από πάνω.....
2) Δεν ρώτησες τίποτα, μόνον προσέβαλες. Είναι δικαίωμά μου να μην απαντώ όταν με ρωτούν με προσβλητικό τρόπο.
3) Παράξενο που ο ομπορο, μίλησε μόνο για μια \"υποθετική προσβολή\" σε σένα και σε κανέναν άλλο......
Ευτυχώς για σένα μιλάτε την και την ίδια γλώσα. Η θυματοποίηση είναι αυτό που σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από 20 σελίδες κουβέντα......
ΓOYIPNT APXIΣE NA ΣKEΦTEΣAI ΠIO KAΘAPA. AN ΔEN ANTEXEIΣ THN KPITIKH TOTE NA MHN KANEIΣ
Ολα είναι Δανεικά.
Δεν νομίζω οτι μπορείς να μου πεις τι να κάνω και τι όχι.
Οταν κρίνω οτι θέλω να εκφράσω δυσαρέσκεια για κάτι, θα το κάνω.
Τόσο απλά.
Α ! Και μπορείς να με κριτικάρεις όσο θέλεις.
ΠAΛI KAΛA ΠOY MOY TO EΠITPEΠEIΣ. NOMIZA ΠΩΣ MONO EΣY EXEIΣ AYTO TO ΔIKAIΩMA
Quote:
ΠAΛI KAΛA ΠOY MOY TO EΠITPEΠEIΣ. NOMIZA ΠΩΣ MONO EΣY EXEIΣ AYTO TO ΔIKAIΩMA
Μάλλον νόμισες λάθος ;)
Είμαι φαν της δίκαιης κρίσης.
Κι αυτή πάντα συνοδεύεται απο επιχειρήματα.
Ποιός σου είπε οτι δεν είμαι χαλαρός, αλήθεια?Quote:
Originally posted by weird
Φυσικά και δεν σε έβρισα.Quote:
Originally posted by oboro
Ευχαριστώ πολύ.
Αλλά άρχισες με το που μπήκες να μιλάς για αντμίν, για εμάς που δεν καταλαβαίνουμε μάλλον πόσο εκτιθέμεθα, για εσένα που μας έχεις σκιαγραφήσει όλους.
Δεν μου άρεσε αυτό.
Και σου είπα, με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτω, χαλάρωσε.
Βασικά, και χωρίς παρεξήγηση, μάλλον μου λες πως ένα κομμάτι σου νιώθει οτι απειλείται και μάλλον πρέπει εσύ κάπως να το χαλαρώσεις.
Και δώστου τα αλλεπάληλα, με ένταση και ενίοτε εκτενέστατα πόστια.
Ομπορο,
δεν ένιωσα να απειλούμαι.
Ενιωσα μια έντονη δυσφορία με το ύφος και τα λεγόμενά σου.
Είναι απλό.
Επίσης, δεν μου αρέσει να μιλώ με παλιά μέλη υπο άλλο νικ.
Θεωρώ πως, ότι είχαμε να πούμε οι δυό μας, το εξαντλήσαμε.
Και πάλι, καλωσήρθες.
για μενα, το πρωτο εχει υποκρισια γουειρντ, ειδικα αν συνοδευεται απο την υποσημειωση \"φιλικα\"Quote:
Originally posted by weird
Ρέμεντι,
άλλο να πεις σε κάποιον, φιλαράκι, με ενοχλείς εσύ και το μεγάλο σου στόμα.
Κι άλλο να του πεις, είσαι βλάκας, ηλίθιος κτλ κτλ κτλ., τι μαλακιες, βλακείες λες κτλ.
Δεν νομίζεις?
Και τα δύο, έχουν ένα κοινό. Εκφράζουν αποδοκιμασία.
Το πρώτο για ορισμένη στάση, το δεύτερο για ορισμένο πρόσωπο.
Το πρώτο με επιχειρήματα, το δεύτερο χωρίς.
Το πρώτο έχει δευτερουόντως επικριτικό χαρακτήρα, το δεύτερο είναι στείρα επίκριση.
Αυτά.
και βεβαια, υπαρχει παντα και τριτο που παρελειψες να αναφερεις...ευθυ αλλα χωρις χαρακτηρισμους..
προσεχε. δεν ειμαι εναντιον των χαρακτηρισμων υπο καθε περισταση!
μακρια απο μενα κατι τετοιο.
ειμαι ομως εναντιον των χαρακτηρισμων χωρις λογο (ο λογος σηκωνει πολυ νερο..το να σε βρισει ο αλλος ειναι σαφης λογος παντως)
και τωρα παω παραλια νεες και νεοι!
τα λεμε