γιαυτο δεν ξερω που θα φτασω
Printable View
γιαυτο δεν ξερω που θα φτασω
νομιζω δεν ξερω
Για τα λαθη αλλων?
Δεν το ανεχομαι.
Ειμαι ανωριμος?
Δεν νομιζω.
ολα οσα γραφω ειναι ψευδη.
ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ...αν και ξερω οτι μαλλον δεν μπορω να κανω τιποτα.
κιπ θα στο γραψω ωμα γιατι δεν βλεπω να γινεται τιποτα
μιλας εντελως ασυναρτητα χωρις δομη και χωρις ειρμο
γιατι δεν πηγαινεις στο γιατρο σου?κατι δεν παει καλα με την θεραπεια δεν το καταλαβαινεις?εσυ δεν μιλαγες ετσι ποτε. ειναι κριμα να υποφερεις τοσες μερες κανε κατι!
ξερεις τι συμβαινει με εσενα?εχεις βαλει ταμπελες στον εαυτο σου για το πως εισαι και αυτο σε σταματα απο το να ωριμασεις.αποδεξου αυτο που εισαι μα ο,τι δεν σου αρεσει αλλαξε το!
στο λεω με αφορμη αυτο που ειπες λιγο πιο πριν οτι εισαι ντροπαλος..
Θα ξερω συντομα...τι σκατα τρεχει.
Keep είσαι πιο δυνατός απο όσο νομίζεις.
Θα ήθελες να είσαι αδύναμος αλλά δεν είσαι.
Απλά η μοναξιά σε έχει πονέσει πολύ.
Δες το κατάματα.
Γράφεις γύρω στα 100 μηνύματα την ημέρα.
Και παραπάνω μην σου πω.
Κάτι δεν πάει καλά Κηπακο και το ξέρεις.
Το θέμα είναι τι θα κάνεις γι αυτό.
Θα δουμε οτι εχω γραψει ειναι ψευδες και υποβιβαση του μυαλου μου.
Weird δεν μπορεις να διανοηθεις για τη μοναξια μιλαμε...την απολυτη.
Μονο η αληθεια μπορει να με σωσει...οσο κρυσταλλινη μπορει να ειναι αυτη.
Keep
σε τόσα μηνύματα εκφράζεις πόσο έντονα θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Αλλά δεν το κάνεις.
Πολλές φορές χρειαζόμαστε κάποιον άλλο άνθρωπο να μας καθοδηγήσει ώστε να βγούμε από ένα αδιέξοδο.
Εγώ για παράδειγμα χρόνια και χρόνια προσπαθούσα μόνη μου, άλλοτε τα κατάφερνα άλλοτε όχι.
Μέχρι που έριξα τα μούτρα μου (γιατί και για εμένα όπως και δυστυχώς για πολλούς ακόμη ήταν υποτιμητικό) και πήγα και ζήτησα βοήθεια, τη βοήθεια ειδικού.
Στο ξαναλέω με κάθε εκτίμηση και συμπάθεια προς εσένα και όλη τη διάυγεια και σοφία που έχεις δείξει μέχρι τώρα εδώ μέσα.
Μην αφήνεις άλλο τον εαυτό σου να ταλαιπωρείται! Κάνε κάτι να βγεις από αυτό γιατί όσο το καθυστερείς τόσο πιο επίπονο θα γίνεται και τόσο πιο επίπονος πιθανόν να είναι και ο απεγκλωβισμός σου από αυτό το μπερδεμένο κουβάρι.
Ζήτα τη βοήθεια ενός ανθρώπου-ειδικού που θα σε βοηθήσει να βρεις μόνο σου τα εφόδια να πορευτείς πιο γαλήνια και ευτυχισμένα!
Μα θα το κανω ανωνυμη οταν μαθω ορισμενα πραγματα.