ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ... ΑΠΟΥΣΙΑ.
Printable View
ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω?
Από πότε διορίστηκαν μπάτσοι στο φόρουμ...?
Ξέρω τουλάχιστον δέκα μέλη εδώ μέσα που έχουν επανέλθει με άλλο νικ.
Και?
Σοου?
ελα και εσυ δικηγορινα της μισης οκας....
πας αυθορμητα να κανεις ενα καλο, και στη ουσια τα κανεις τρις χειροτερα....
μα καλα κουκουτσι μυαλο δεν εχεις?
δεν καταλαβες οτι ΕΣΥ ειδικα τωρα που απαντησες, τον φωτογραφιζεις ακομα χειροτερα?
Επισης συνδιασα και κατι αλλο....
εσυ ξερεις...
ξερουμε τουλαχιστον εσυ και εγω, για να δουμε ποιος αλλος?
:cool:
Σα να λεμε εχετε μπλεξει με ατομο που εχει διασχιστικη διαταραχη της ταυτοτητος? Εντονα φαινομενα διασπασης του Εγω? Ψυχογενης φυγη και ετσι? Περιμενετε να δειτε που θα εμφανιστει και πως?
Σας καταλαβαινω αν προκειται για φιλο σας... Εστω και που μαλωσατε, γιατι ομως δεν θελετε καλε να με δειτε? ;) αν οχι εμενα, εστω τη θεϊκη μορφη μου :P
Μηπως... Φοβαστε? Μη γινετε ρομπες, ω ρομπα-κοποι μου?
...Φυση?
ΦΥΣΗ???
Quote:
Originally posted by oboro
ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ
χεχεχε.....
εκνευριστηκες τωρα η μου φαινεται?
παρολα οσα μου εχεις σουρει εγω θα ειμαι μαζι σου.....
προσεχε! κανεις λαθη.....
ο εκνευρισμος ειναι ο χειροτερος συμβουλος σε αυτες τις στιγμες.
Κλεισε το πισι, τραβα μια βολτα και ξαναγινε ο παλιος καλος ομπορουκος,
Μην γραφεις τετοια μυνηματα παραγεις θορυβο του παρελθόντος.....
:D:D:D
ΥΓ....... να ξερεις ποσο με διασκεδαζεις.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) :)
Είχα μία υποψία εξ\'αρχής κι εγώ αλλά δεν με νοιάζει, δεν ξέρω, δεν απαντώ.
Φιλιά.
Καλημερα χαιτη.
Ωραίους φίλους έχεις!!!! Και εγώ πώς δεν ξέρω κανέναν τέτοιο????Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω?
Από πότε διορίστηκαν μπάτσοι στο φόρουμ...?
Ξέρω τουλάχιστον δέκα μέλη εδώ μέσα που έχουν επανέλθει με άλλο νικ.
Και?
Σοου?
Με υψηλό ανάστημα και το θάρρος της γνώμης... Και μάλιστα 10 σε αριθμό! Να τους εκατοστήσεις.
Για όποιον δεν κατάλαβε, άλλο να πει κάποιος, ξέχασα τον κωδικό μου, φχψ λόγοι και ξανακάνω νέα εγγραφή, αλλά είμαι ο πρώην τάδε και άλλο να κρύβεται σαν σκιά κάποιος από τον μισό του εαυτό κοροιδεύοντας τους συμφορουμίτες και αντλώντας ευχαρίστηση από το κρυφτό και τη παραπλάνηση. Ασε που είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση. Πανικούλα, σόρρυ, αλλά δεν με ενδιαφέρει πόσο μακρύ είναι το πουλί μιας σκιάς. Μακρυά από μένα να είναι.
Ναι γιατι εγω ας πουμε δεν εχω γαμηθει στο γελιο... λολμαο
nature, φοβασαι τη σκια? Φοβασαι πως θα σου κανει κακο? Πως θα μακρυνει το... χερι της και θα σ΄αγγιξει?
Ειναι αστειο γιατι εισαι μια απ΄τις λιγες γυναικες με αρνητικο Shadow Complex. Κατα Jung παντα.
Μαρία, είναι σοβαρό. Σκέψου πχ να έχουμε μεταξύ μας μια διαφωνία και επειδή μου στέρεψαν τα επιχειρήματα ή διαπιστώνω ότι έχεις όλο το δίκιο, να επινοήσω ένα άλλο νικ, πχ. Bibibobo και ξαφνικά να μπει στη συζήτηση η bibibobo και να απονείμει δικαιοσύνη!!! Υπερ μου φυσικά, αφού θα είμαι εγώ. Θα πει λοιπόν η bibibobo: τι ωραία που τα λέει η Nature, πόσο δίκιο έχει, να τη χαίρεστε σ\'αυτό το φόρουμ.Quote:
Originally posted by mariap
Συμφωνω.... και να ειχαν αλλο νικ, και να επανηλθαν και τι εγινε?
Ολοι μπορει καποια στιγμη στη ζωη μας να βαρεθουμε ενα νικ και να επανελθουμε με ενα αλλο.. τοσο κακο ειναι?
Και θα μείνεις εσύ ρέστη....
Κατάλαβες???
Καλημερα bibibobo.
Το καλλιτεχνικο σου alias ειναι αυτο?
Και για πες μου ρε συ νατουρ, αν εχεις ξεμεινει εσυ απο επιχειρηματα (φυσει αδυνατον με τετοιο προωθημενο μυαλο, αλλα ας υποθεσωμεν), η καλλιτεχνιζουσα, εξοχως προχωρημενη περσονα σου που θα τα βρει??? Δικο της ξεχωριστο εγκεφαλο θα εχει??? Η εστω δευτερο executive function, την τρελα μου??Quote:
Originally posted by nature
Μαρία, είναι σοβαρό. Σκέψου πχ να έχουμε μεταξύ μας μια διαφωνία και επειδή μου στέρεψαν τα επιχειρήματα ή διαπιστώνω ότι έχεις όλο το δίκιο, να επινοήσω ένα άλλο νικ, πχ. Bibibobo
Εγω παντως καταλαβα. Μια bibibobo θα τη χρειαστεις σιγουρα και συντομα αν θελεις να μεινεις αρεστη! Εννοω, να γινεις η bibibobo, να εισαι η bibibobo...Quote:
Θα πει λοιπόν η bibibobo: τι ωραία που τα λέει η Nature, πόσο δίκιο έχει, να τη χαίρεστε σ\'αυτό το φόρουμ.
Και θα μείνεις εσύ ρέστη....
Κατάλαβες???
...
bibibobo?
bibibobo? Εισαι τωρα εδω?
...
...Tell me about your father.
αληθεια ομπορουκο,
εκανες ψυχαναλυση η μου φαινεται?
Αν μη τι αλλο χαιρομαι που επανηλθες βελτιωμενος και μαλιστα αρκετα.
Παλια δεν υποφεροσουν, οχι γιατι μου εκανες επιθεσεις, αλλα οι αποψεις σου ηταν κουραστικες.
Τουλαχιστον τωρα πια, προσπαθεις να τις δαμασεις και να τις κατευνασεις.
Πολλα μπραβο για αυτο.
Οποτε αν συναντηθω με καποιον μεσαζοντα κοινης μας αποδοχης, θα καταρρευσει και η ιδεα πως ο φιλος σας μπορεσε να χειριστει το προβλημα του? Και σιγουρα πως εδωσε σημεια ζωης?
Λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να επωμιστω μια τετοια ευθυνη για συναισθηματα δικα σας, ειδικα οταν εκφραζεται μεσω μιας τοσο παραλογης επιθεσης.