Εγώ τον τελευταίο μηνα ξυπνάω στις 6 το πρωί και τις τελευταίες μέρες έχω πολύ άστατο ύπνο. Κάτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Βλέπω όμως όνειρα τα θυμάμαι. Απλά σήμερα επειδή δεν δουλέψαμε ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω αργά για να μη νιώθω έτσι.
Βιώνω σίγουρα πολύ άγχος, αποπραγματοποιση,αποπραγμ� �τοποιση και ίσως κατάθλιψη αν και σε κάποιες φάσεις δε νιώθω την κατάθλιψη που απορώ και επειδή υπάρχει το άγχος και η ανησυχία φοβάμαι μήπως έχω και διπολική με γρήγορες εναλλαγές μικτή; Δεν ξέρω κι εγώ τι. Πάντως φαίνεται να είμαι σε έναν άσχημο φαύλο κύκλο και προσπαθώ να κάνω υπομονή μέχρι 8/4 να με δεις ένας νέος ψυχίατρος γιατί μέχρι τώρα νευρολόγος με έβλεπε.
Πφφφ το θέμα είναι ότι αυτο το παθαίνω κατά καιρούς φοβάμαι μήπως είναι διπολική , μήπως χάσω τον έλεγχο του εαυτού μου μήπως κάνω πράγματα πέραν του χαρακτήρα μου .. το παραμικρό το ερμηνεύω αρνητικά. Έχω γεμίσει το μυαλό με αρνητικά σενάρια, κάνω μυρικασμό σκέφτομαι πως θα ζω έτσι, αναδρομές στο παρελθόν.
Χθες πήγα για ταινία με την κοπέλα μου και είχα μια περίεργη ανησυχία κι εγώ σκεφτόμουν ότι είναι υπερδιέγερση και ότι έχω υπομανια και το συνδύαζω στο μυαλό μου με τον κακής ποιότητας ύπνο και την πρόωρη αφύπνιση κάθε πρωί.
Μια βοήθεια ρε παιδιά..