Quote:
Originally posted by RainAndWind
Έχεις σκεφτεί κρίνο ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι προτέρημα αυτή η διατήρηση της παιδικότητας;(σε ό,τι ανέφερες για τον Πετράν και την παραμονή του εκεί).Ενδέχεται.
οχι RAW,
δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν \"φορεσιες\" και αναλογα οτι τους βολευει εχουν το καταλληλο ενδυμα.
Ο πετραν φοραει την παιδικοτητα του εκει που θελει να χλευασει, ενω εκει που θελει να το παιξει πανεπιστημονας ειναι μια χαρα.
Σεβομαι τον επιστημονα πετραν, (η οτι αλλο ειναι) και τα οσα γραφει,
αηδιαζω με τον ανθρωπο πετραν.
Οταν λεω τι ακριβως ειναι ο πετραν δεν μπορω να μπερδευομαι:
Απλα απορριπτεται.
Επισης οταν φαινονται οι αδυναμιες μας και ειμαστε γυμνοι και οχι κρυμμενοι πισω απο τις θεωριες μας, φαινεται τι ειμαστε χωρις την μασκα μας....
Τελευταιο παραδειγμα η σταση που κρατησε με την weird και ολο το παρασκηνιο που τον ωθησε να κρατησει αυτη την σταση.
Οι ανθρωποι κρινονται καλη μου RAW,
κρινονται απο ολες τις κινησεις τους για να αποκτησουν συνολικα μια αυτοεικονα, οποια τελικα καταληξει στο μυαλο του καθενα.
Σαφως,
αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση και ενας τριτος, διαφωνει γιατι βλεπει το ολο θεμα απο αλλη γωνια, εγω λεω αυστηρα και μονο την δικη μου οπτικη.
Προκειμενου δε, η αυτοεικονα μας, να διατηρηθει ατσαλακωτη,
μπορουμε να χλευασουμε τα παντα.
Οκ... και αυτο μεσα στο παιχνιδι της ζωης ειναι....
Κατά τ\'άλλα,η δική μας αισθητική μπορεί να μην είναι το μέτρο της αισθητικής όλων των άλλων ανθρώπων στον πλανήτη.Πέφτουμε συχνά στην παγίδα να την επιτάσσουμε στους άλλους.
δεν επιτασσω τιποτα σε κανενα,
αλλα και δεν δεχομαι να μου επιτασσουν εξισου κατι.
Κυριως δε,
δεν δεχομαι ρατσιτικες αποψεις, περι του πως κυκλοφοραει ετσι αυτη με τις πατσες εξω...
Δεν δεχτηκα ποτε μου και δεν προκειται να κανω νεα αρχη σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.
Η κατινια και ο ρατσισμος σε ενα τετοιο χωρο δεν εχουν θεση.
Λες να κανω μυνηση?
:D :D :D
Προσωπικά χαίρομαι όταν υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα είναι τόσο απενοχοποιημένα που δε ντρέπονται να δείξουν τη σάρκα τους,καλύπτοντάς την φοβικά για να μη θίξουν τα μάτια μας.Το ίδιο χαίρομαι και για τα ολιγοβαρή άτομα,όταν πράττουν με όμοιο σκεπτικό.Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους,δεν χρειάζεται καν,θα φτιάχναμε κοινωνίες φασιστικής ομοιομορφίας αν ακολουθούσαμε τέτοιους κανόνες κόψε-ράψε αισθητικής.
Ακριβως αυτο...
Λες και οι παραλιες φτιαχθηκαν για τα μοντελα και μονο αυτα εχουν δικαιωμα να κανουν μπανιο.
Οι \"αλλες\" πρεπει να πανε στα βραχακια που παει η μπλεμπα να κρυφτουν γιατι δεν κανει να εμποδιζουν τα πλανα του star.....
Καταλαβαίνω πάντως πως ο Κρίνος δεν εννοούσε το ξώβυζο ρατσιστικά,καθώς και προσωπική μου άποψη πως η υπερβολή στο τι θα δείξεις στο άλλο φύλο μπορεί να είναι υπεραναπλήρωση για ανασφάλειες απέναντι στη θηλυκότητά σου,ή ακόμη και στον ανδρισμό σου(γιατί το ίδιο ισχύει και για τους λαδωμένους γραμμωμένους μύες με τα κοφτά φανελάκια σε ανδρικές επιλογές που φωνασκούν\"τεστοστερόνη,τε� �τοστερόνη\"λολ.:P
Ακριβως ετσι.
Το προκλητικα ντυμενο που ειναι ετσι για να γουρλωνεις τα ματια κατ εμε ειναι αηδιαστικο.
Ειναι βλεπεις η νοοτροπια των νεοελληνων, που το μονο που εχουν να εντυπωσιασουν ειναι ειτε ενα βυζι που προσπαθει να κρυφτει ειτε γραμμωμενους μυς με πολλα υποσχομενες νυχτες...
Οκ αυτα ας τα βρουν οι μεν και οι δε, στο δικο τους κοσμο, οχι στον δικο μου.
Εντάσσονται όμως και στο αέναο παιχνίδι για προσέγγιση του άλλου φύλου και τέτοιες πλευρές,υπάρχουν γύρω μας πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές συμπεριφορές.
δεν νομιζω,
το δενω κομπο αλλα με τετοια αενεα παιχνιδια δεν ασχολουμε.
Εχω και πορευομαι με μια ηθικη και οπου νιωθω καλα παιζω οτι θες.
Περα απο αυτο μηδεν.
Χάθηκε το αρχικό θέμα πάντως,περάσαμε σε κομμάτια που αφορούν τη στάση μας απέναντι στην ιδιαιτερότητα κάποιων ατόμων.
ναι ανοιχθηκε το θεμα,
παντα ομως παιζουν παραμετροι,
ισως πρεπει να επανελθουμε στο αρχικο ζητημα,
στο πως ανιχνευονται το τι ψαχνει ο καθενας και πως το βρισκει η τελικα που σκονταφτει.
Το τι ΔΕΝ ψαχνει, ειναι για αλλο θεμα.
Σε γενικές γραμμές με εκφράζει περισσότερο τόσο η άποψη του Κρίνου όσο και της Chris.Γιατί να μη φορέσει μπικίνι μία παχύσαρκη αν το επιθυμεί,ή μίνι,ή κολάν ή οτιδήποτε;Γιατί να ντρέπεται για αυτό που είναι και να μην το κουβαλά περήφανα;
κατσε περηφανα δεν θα το ελεγα,
απενοχοποιημενα ομως ναι.
Μια γυναικα που ειναι 120 κιλα, δεν μπορει να ειναι περηφανη, γιατι αν θες σε Χ χρονια ασχετως των υπολοιπων, θα εχει προβλημα υγειας.
Μεχρι ομως ο αγωνας της να πιασει τοπο, πρεπει να την μαστιγωσουμε?
Να την αποσυρουμε απο την κυκλοφορια για να μην χαλιεται η αισθητικη των θεοφανιων?
Δεν πειραζει, ας κανουν εμετο και ας πιουν καθαρτικο να ηρεμησουν.
Την αισθητικη των κατινων την γραφω στα παλια μου υποδηματα,
και τους χαριζω και τα κορδονια μου.
Mας έχουν επηρεάσει πολύ τα σύμβολα της ομορφιάς μίας εποχής που τα στάνταρντς της ορίζονται από βιομηχανίες θεάματος και μόδας,γι αυτό.
δεν μας εχουν επηρεασει απλως, ειναι ο φασισμος της νεας εποχης.
Καθε καλοκαρι, οταν ανοιγεις τηλεοραση, τα ματια σου γινονται κουρδιστο πορτοκαλι απο αυτο που βλεπεις.
Το ορθο ειναι και αυτο που προβαλλουν.
Ε ρε παιδι, για αυτο πεταξα και την τηλεοραση για να μην μου επιβαλλουν το φασισμο τους, οχι και να μπαινει και στο σπιτι μου.
Όσον αφορά το θέμα της υγείας,συμφωνώ με την Alobar(που έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να γελάει με τον εαυτό της και να αυτοσαρκάζεται για την εμφάνισή της,μου αρέσει αυτό σαν στοιχείο στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου).
αμα δεν ειχε και ενα κομπλεξακι που την ταλαιπωρει χρονια, τι καλα που θα \'ταν :P
Η παχυσαρκία είναι θέμα,σχετίζεται με την εμφάνιση διαβήτη,με πίεση,χοληστερίνη και τριγλυκερίδια,αλλά και η στάση που κάθε άτομο διατηρεί για την υγεία του είναι δικό του θέμα,δεν είναι;
σαφως ολοφικο του,
εχει να κανει με μεταβολισμους και αλλα πολλα.
ΠΧ εγω και ενα βοδι να φαω δεν παιρνω γραμμαριο.
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω κιλα οτι και να γινει.
Ε δεν ειναι ολοι ετσι ομως.
Για να αλλάξει,θα πρέπει κάτι στον τρόπο που φέρεται στο σώμα του να κατανοήσει,αυτό δε γίνεται κατορθωτό με διαταγές άλλων,ξεκινάει το ίδιο το άτομο και πάλι ένας ειδικός στις ΔΔ είναι ο ιδανικός για παροχή υποστήριξης.
οι παχυσαρκοι εκτος της απενεχοποιησης τους,
πρεπει να κοιταξουν το προβλημα υγειας που εχουν με ανοικτο ματι, και να μην κανουν πως δεν ξερουν.
Ωφειλουν να επισκεφτουν ενα καλο διατροφολογο (η δεν ξερω ποιο αλλο ειδικο) να κανουν εξετασεις, και στο τελος να τους συστησει τι πρεπει να τρωνε για να αποκτησουν την υγεια που πρεπει.
Ειναι πολυ κριμα ενας παχυσαρκος να κανει διαιτα, να ταλαιπωρειται τοσο ασχημα και να μην εχει αποτελεσμα.
Η παχυσαρκια ειναι αρρώστια και σαν τετοια πρεπει να την δουμε.
Δηλαδη ενας διαβητικος, τρωει τουρτες? μην τρελλαθουμε ε?