Quote:
Originally posted by dora-agxos
για εσενα μπορει να ακουγεται παιδικο,για αλλους ομως οχι..
ξερεις ποσοι αυτοκτονουν επειδη καποιος τους παρενοχλει στο νετ?(προσβολη,απειλη)
- σε αυτο δωρα εχεις δικαιο, δεν διαφωνω μαζι σου
Πιστρευω οτι το ιντερνετ θα επρεπε να εχει την ιδια δικαστικη οδο αν χρειαζοταν, οπως και να ησουν προσωπο με προσωπο.
μην νομιζουμε λοιπον οτι το να καθεσαι απεναντι απο μια οθονη κ να πληκτρολογεις βρισιες κ προσβολες ανευ προηγουμενου,ειναι κατι που περνα στο φλου!
- σωστα.
εγω προσωπικα μιλησα εκ προσωπικης εμπειριας κ σου λεω ΚΡΙΝΕ σταματησα πριν την μηνυση(κ για να μην απορεις,η καταγγελια μου ηταν περι εξυβρισης κ απειλης)
- αν ηταν πλημελλημα, (δεν γνωριζω την περιπτωση) θεωρεις οτι θα πριχωραγε η αρση απορρητου?
ξεφυγαμε εντελως απο το θεμα κ πηγαμε στο δικαστικο κομματι,ουδεις μας ειναι δικηγορος!απλα επαναλαμβανω απο δικη μου εμπειρια λεω οτι λεω..
το θεμα ειναι αλλο..
- δυστυχως ομως ο νομος ειναι πολυ σημαντικος σε τετοιες περιπτωσεις.
Και δεν μπορω να ακουω μπαρουφες ε?
Εχουν βρισει δημαρχους και τους εχουν ξευτιλισει και μαλιστα ψευδως και ΔΕΝ εγινε αρση απορρητου (απο μπλογκ) και τωρα πεταμε ατακες οτι ειναι παναπλο.....
καποιοι που αισθανονται υγιεις (για εμενα δεν ειναι κανεις σε αυτον τον πλανητη) ας μην μπαινουν εδω,να βριζουν σαν νταλικες κ να προσβαλλουν ανθρωπους!
- αυτο ειναι κατι που δωρα μου δεν θα ρυθμιστει ποτε οσο το λες και το λεω και το λεμε γενικα.
γιατι κατι που καποιοι ξεχνουν,πολλες φορες κ εγω,ειναι οτι πισω απο καθε νικ ειναι μια ψυχη..οχι μια οθονη οπως αρεσκεσαι να λες ΚΡΙΝΕ..
- αντικειμενικα ειναι σαφως μια ψυχη, αλλα απο την αλλη, δεν θα πρεπει να το δουμε σαν εικονικη πραγματικοτητα?
Μηπως ξεφευγουμε κομματακι?
κ τελικα επανερχομαι στο ερωτημα..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ?
Αφου επανερχεσαι,
θα σου πω οτι αυτη ειναι η κυρια ερωτηση και οχι μονο για αυτο το θρεντ.
Γιατι οταν εφαγα μπαν, εδω ηταν η διαχειριση και εκανε τον κινεζο....
(και να του εμοιαζε ρε γμτ, να πω παει στο διαολο.....)
Η απαντηση σε αυτο ειναι,
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.