καλη χρονια και σε σενα!
καλα το worst case scenario εμενα ειναι ψωμοτυρι μην το ψαχνεις...
καλη σου νυχτα ευχαριστω
Εγώ θα συμφωνήσω με την καρι.
Το να γράφεις και να ξαναγράφεις και να μη κάνεις τίποτα, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Στο είπα και στην αρχή του θέματος. Τώρα εισαι 26, φαντάσου να είσαι 40 και να συζητάς το ίδιο θέμα μόνο και μόνο επειδή δεν είχες το κουράγιο να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις και τις ήττες σου.
Μου θυμίζει όλο αυτο, το ανέκδοτο με τον γρύλλο..:ρ
το να το τροφοδοτεις σε κανει δυστυχισμενο, δαιλεξε εσυ αν θες να εισαι δυστυχισμενος η οχι. Και ναι με καποια ατομα κολλας κ με καποια οχι. Καποια νοοτροπια σου παει περισσοτερο κ καποια οχι. Δεν ειναι παραξενο αυτο.
Επισης ως απαντηση για τους βρωμοελληνες (το οποιο κολλαει γενικα και στο θεμα σου και παντου):
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
the courage to change the things I can;
and the wisdom to know the difference
Χμ... εγώ θα σου έλεγα jimmaster να κυνηγήσεις μια κοπέλα με την οποία να είσαι ερωτευμένος. Όχι να την αγαπάς (αν και δεν κάνει κακό), όχι να την εκτιμάς σαν άνθρωπο. Αλλά να την ΘΕΣ. Όχι επειδή σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής ή έχει κατανόηση ή ό,τιδήποτε. Απλά να την θες. Πραγματικά όμως. Όχι δεν βρήκαμε άλλη οπότε πάμε γι' αυτή.
Και για να γίνει αυτό, γυρίζεις και μυρίζεις : )
Δε γινεται να σταματησω...δεν ειναι εμμονη...ειναι βασικη αναγκη...κοροιδευομαστε τωρα...? και μιλαμε για πολυ καιρο...δεν εισαι αντρας δεν μπορεις να με καταλαβεις σε αυτον τον τομεα :)
Δεν ειναι ολοι οι ελληνες ετσι οκ...γνωρισα και υπεροχους ανθρωπους..βεβαια μετα το καταλαβα ποιοι ηταν αυτοι...
Εννοειται!! Και μακάρι πολλοί να έβρισκαν το θάρρος το δικό σου και να ανοιχτούν σε ένα φόρουμ για να πάρουν απαντήσεις...:)
Το θέμα μου όμως είναι πως πρέπει να τσαλακωθείς και να φας τα μούτρα σου όσο και αν σε πονέσει αυτό. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις εμπειρίες.
Πήγες εκεί που πήγες και πήρες χαπια πριν και δεν έγινε τίποτα, οκ? Πήρες ένα μάθημα πως δεν πρέπει να παίρνεις κάτι τέτοιο σε τέτοιες στιγμές. Αυτό είναι εμπειρία.
Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις τίποτα και θα μένεις στάσιμος...:)
βρε δεν λεω να σταμτησεις νσ κεφτεσαι η να νιωθεις οτι θες σεξ. λεω να σταμτησεις να σκεφτεσαι οτι εισαι απειρος, οτι θα πληγωθει ο εγωισμος, οτι δε μπορεις να πλησιασεις κοπελα, οτι δε θα σου κατσει καμια, οτι εγινες ρεζιλι με την ιεροδουλο κ ολα αυτα τα αρνητικα. Με παρεξηγησες! Οτι θες σεξ σκεψου το οσο θες! και σκεψου οσο περισσοτερο μπορεις μαλιστα οτι θες να βρεις μια κοπελα και να κανεις ερωτα!! Κ οτι ολα θα πανε τελεια!!
Δεν θυμαμαι να το χω νιωσει ακομα βασικα...ή εστω να αφησω τον εαυτο μου ελευθερο να διαλεξει με ειλικρινεια και ηρεμια....γιατι απο το κομπλεξ μου το υπερμετρο οταν εβλεπα μια ωραια κοπελα, τη θελω δεν τη θελω κοιτουσα μονο να ριξω τον εαυτο μου και να νιωσω ασχημα γιατι δεν μπορω να την εχω...καταλαβες? αυτη για την οποια μιλαμε τωρα ηταν λιγο οτι βρηκα μπροστα μου αλλα τελικα μαρεσει...και την θελω...αλλα θα δειξει ρε συ...κοιταω κιολας δεν κολαω...free ειμαι ακομα δεν αλλαξε κατι επειδη ειπαμε καποια στιγμη να βγουμε...βεβαια υποθετω οτι αυτα σου βγαινουν καμια φορα και στην πορεια...πως δλδ να ξερω οτι την θελω...απ την εμφανιση μονο δλδ πρεπει να μου σηκωνεται? πλεον οπου και να κοιταξεις ωραιες θα δεις και εχω αρχισει να μπερδευομαι...οταν σιγα σιγα ο αχταρμας μεσ το κεφαλι μου μπει σε ταξη θα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα πιστευω....
γιατι ειτε το πιστευεις ειτε οχι, μεχρι τωρα προτεραιοτητα ειχε για μενα το να μειωσω τον εαυτο μου...οχι το ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ και μαρεσει να χω διπλα μου...πρωτη μου φορα κοιταω πραγματικα εμενα...το πιστευεις φιλε?
παω να ετοιμαστω για να βγω..να στε καλα και θα τα ξαναπουμε....με συγκινει το ενδιαφερον σας
και ΘΕΟΦΑΝΙΑ μου ανυπαρχουν κι αλλοι σαν κι εμενα και δεν κανουν τπτ,ουτε καν να ανοιχτουν ανωνυμα σε ενα φορουμ τοτε τι να πω...χανω την εμπιστοσυνη μου στο ανθρωπινο ειδος....
καληνυχτα τα ξαναλεμε :)
Εγω σε πιστευω αν λεει αυτο κατι. Επισης στο πρωτο ερωτημα οχι οχι οχι, να εισαι εγκεφαλικος κ συναιοσθηματικος!! :P
Μπορεις να εχεις οτι θελησεις. Τωρα εισαι λιγο μπερδεμενος ομως και λιγο πιο ανοιχτος και κατι παιζει στον αερα αλλα δεν ειναι σιγουρο. Σκεψου λοιπον τι θες κ θα σου ερθει.
τζιμ απο εμενα καλα να περασεις! :)