Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε ρήξη μαζί σου. Απάντα όπως θες. Αλλωστε η καινωνία μας απαρτίζεται από κάθε λογής ανθρώπους.
Printable View
Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε ρήξη μαζί σου. Απάντα όπως θες. Αλλωστε η καινωνία μας απαρτίζεται από κάθε λογής ανθρώπους.
Mαλλον ειναι απο αυτες τις αναισθητες που εχω τους αντρες του κλωτσου και του μπατσου και που τους φτηνουν και κολανε αυτοι.Αυτες που λεγαμε.Ας παραδειγματηστουμε να δουμε αν μας κατσει και εμας κανενας λολ
εχμ...
σε ποια ερωτηση αν απανταω ετσι? :)
εγω μπλου δεν απανταω με κριτηριο το αν οι απαντησεις μου "εχουν περαση" κι αν με αυτες "τσακωσω κανεναν κλεφτη" που πλησιαζει μονο για σεξ "για να με εκμεταλλευτει".
ειμαι αυτη που ειμαι για οποιους αρεσω.
αν αγωνιας, εχω αντρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενη κι απο την ερωτικη μας σχεση και απο το επιπεδο της επικοινωνιας μας.
στο ευχομαι και σε σενα
ρεμ...61 θετικές ανατροφοδοτήσεις....
Ναι και εγω μπορω να μπω απο 60 διαφορετικα account και να μου βαλω θετικες ψηφους :P
Eσύ λοιπόν η ικανοποιημένη από την ερωτική σου σχέση και το επίπεδο της επικοινωνίας σου με το σύντροφό σου και σου εύχομαι να είσαι πάντα έτσι και καλύτερα πες μου δεν σου έχει τύχειποτέ κανένας να αισθάνεσαι ότι πάει να σε εκμεταλλευτεί; Δηλαδή να σου πει πχ ότι είναι ελεύθερος και αφού κάνετε σεξ να σου πει ότι έχει σχέση με άλλη;
μπλου.....όταν δεν μας συμφέρει κάτι δεν είναι απαραίτητα και λάθος.
Το να δέχεσαι απόρριψη από άντρες είναι κάτι που πρέπει να ψάξεις βαθιά μέσα σου γιατί συμβαίνει. Δεν γεννηθήκαμε μες στην εμπερία και τη γνώση για το άλλο φύλλο, στην πορεία βρήκαμε το δρόμο μας. Μου θυμίζεις όμως κάποια αρσενικά μέλη που μπαίνουν και βρίζουν τις γυναίκες επειδή δεν τους κάθονται.
Ψάξε να βρεις ποιο είναι το λάθος που κάνεις, είτε σε προσέγγιση είτε ακόμη και σε έλλειψη αυτοπεποίθησης.
Blue, ακριβώς επειδή στην κοινωνία υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι (όπως ανέφερες παραπάνω), μια ωραία σχέση είναι εφικτή σε οποιαδήποτε ηλικία. Μέσα σε τόσους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μας, δεν μπορεί να μην υπάρχει κανείς που να μας ταιριάζει. Αν για μεγάλο διάστημα αυτός δεν βρίσκεται, κάτι χρειάζεται να αλλάξει και οπωσδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει στους άλλους αλλά μόνο σε εμάς.
όχι, αλλά δεν μπορεί να περιμένεις να δεις την κρυσταλινη σφαίρα για να καταλάβεις αν ο άλλος είναι αλλού, αλλά ακόμη και αν είναι ο τέλειος ηθοποιός, όπως σου είπε και η ρεμ παραπάνω, όταν δεν έχεις απώτερο σκοπό και πας μόνο επειδή τον ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ και όχι για να τον δεις σε νυφική φωτο, απλά ξεχνάς τη φάση και πας παρακάτω. Δεν τον ερωτεύεσαι.
και κατσε βρε μπλου!
ποτε προλαβαινεις και ερωτευεσαι καποιον ενω δεν ξερεις καν αν ειναι παντρεμενος? σε ποση ωρα ερωτευεσαι εσυ?
ειναι δυνατον να εχεις μια σχεση και να μην εχεις καταλαβει αν ο αλλος ειναι παντρεμενος? θα μας τρελανεις?
Κοίτα, κατανοώ ότι μπορεί να έχεις ήδη ερωτευτεί κάποιον που σου παρουσιάστηκε ελεύθερος και στην πορεία ανακαλύπτεις ότι έχει σχέση ή θέλει άλλα πράγματα. Εξάλλου αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τους άντρες, είχα γνωστό που επί 6 μήνες είχε σχέση με μια παντρεμένη, αγνοώντας ότι ήταν παντρεμένη. Και μάλιστα όλα κυλούσαν εντελώς φυσιολογικά στη σχέση τους και σε συχνότητα και σε ποιότητα, δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό.
Αν όμως συμβαίνει να συναντάς συστηματικά και επί μακρόν ΜΟΝΟ τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων, κάτι τρέχει...