ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ
Printable View
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ
Στην τελική ας βγεί ένα κανάλι να διαφημίσει στο trailer των ειδήσεων ότι \"δεν θα ασχοληθούμε καθόλου στις ειδήσεις με τον Σεργιανόπουλο. Ο άνθρωπος συγχωρέθηκε. Θα σας πούμε τις ειδήσεις σήμερα\"
Και βλέπουμε τι νούμερα θα δείξουν τα κουτάκια.
Μα ούτε ένας σταθμός δεν έχει την περιέργια να το κάνει???
Anyway........
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΙΑΓΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ
ΜΑΝΤΗΕS χάρηκα που ήσουν εδώ και μίλησα (έγραψα - ξέφυγα) λίγο μαζί σου ...... έτσι για να περνά η ώρα.
Τα λέμε
ΒΥΕ
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ποτέ απ όσο θυμάμαι.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Αν θες να ρωτήσεις κάτι ΕΜΕΝΑ, πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Πολυ ορθως ομιλεις.....
ρωταω εσενα τοτε προσωπικα,
ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΓΛΥΨΑ?
Αφού όμως αυτή είναι η άποψη του MANTHES γιατί δεν τον ρωτάς?
Επαναλαμβάνω, μπορεί να είμαστε φίλοι, αλλά δεν επικοινωνούμε με το ίδιο σωληνάκι.
Καταρχην ευχαριστω για την ειλικρινη απαντηση σου αν και δεν νομιζω οτι θα μπορουσες να πεις κατι αλλο.
Μπορω να σου πω οτι η αξιοπρεπεια η δικη μου αλλα και των υπολοιπων μελων εδω μεσα ειναι αρκετα σημαντικη.
Λυπουμαι ιδιαιτερα οταν ατομα οπως ο φιλος σου με το χωριστο σωληνακι, χανει τον ελεγχο του εαυτου του και αρχιζει να ρεταρει. (μηπως εχει καψει και τιποτα στα πλαγια??)
Σιγουρα δεν εισαι εσυ υπευθυνη για το τι γραφει ο καθε μανθες, αλλα σαν φιλη του νομιζω οτι θα πρεπει να σε απασχολει το καταντημα του.
Παμε παρακατω,
Αγαπητε μανθες,
το οτι τρως ρομπιλικι ανευ προηγουμενου εχω καταλαβει οτι δεν σε πολυαπασχολει.
Στην θεση σου αμα προσπαθουσα να σπιλωσω κοσμο θα το εκανα με καλυτερη μεθοδικοτητα.
Βρισκω πιο φρονιμο να ειχες κανει μια καλυτερη συνεννοηση με την φιλη σου ετσι ωστε να μην σε αδειασει ετσι περιεργα.
Μετα απλα θα ειχα να κανω εγω μαζι της, κανενα προβλημα ομως, ειτε ετσι ειτε αλλιως την ακρη θα την εβρισκα.
Ελπιζω αυτο να σου γινει μαθημα και το μελλον τουλαχιστον οσον με αφορα να εισαι περισσοτερο προσεκτικος γιατι την πρωτη φορα εχω \"ευγενικα αισθηματα\" αλλα συντομα μου στερευουν.
Δεν με ενδιαφερει που σου ειναι αδιαφορο, θα φροντισω να το κανω να μην σου ειναι και ο τροπος και η μεθοδος ειναι πολυ απλη και ευχαριστη.
Τελος σε περιπτωση που το εχεις αμελησει, ειμαστε σε φορουμ με ατομα που εχουν (η και οχι) ψυχολογικα προβληματα, αλλα σε καμια περιπτωση εδω μεσα δεν εχει ατομα που μπορει κανεις να τους πιασει μαλακες.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
κοιτα μανθες,
ο ευατος μου ειναι πεισμενος για το τι ειναι και το τι δεν ειναι εδω και παρα πολλα χρονια.
Τετοιες προσπαθειες εχουν σταματησει απο δεκαετιες, ας πουμε το κατασταλαγμα της ζωης ηρθε και πλεον ειτε καλα ειτε κακα αυτα ειναι και μας τελειωσε.
Η πραγματικοτητα μου ειναι αρκετα εμφανες ποια ειναι και διαβασα ποιοι συμμεριζονται τις αποψεις μου.
Εσενα αληθεια (μιας και το βαζεις) πως εχεις αυτη την αποψη οταν και η ιδια σου η φιλη σε αδειασε???
Μου λες να ντραπω για τον εαυτο μου, εσυ αληθεια που δεν ντρεπεσαι, μπορεις να μου ονοματισεις ΕΝΑΝ που συμφωνησαε με τα οσα γραφεις στο θεμα που συζηταμε???
Πηγαινει παιξε τωρα, και αυριο με τον κηδεμονα σου,
κακομοιρη.
Σορρυ που σου την λεω ετσι ασχημα, αλλα αυτο το δρομο επελεξες και αυτο πρεπει να διαβεις.
Κατα τα αλλα καποιον τον εφτυναν και αυτος ελεγε, α τι ωραια ψιχαλιζει....
Μαζι σου και εγω, αν ετσι νιωθεις καλυτερα.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
σόρι
Krino:
Καταρχην ευχαριστω για την ειλικρινη απαντηση σου αν και δεν νομιζω οτι θα μπορουσες να πεις κατι αλλο.
Θεοφανία:
Γιατί? (πραγματικά θα ήθελα να μάθω).
Krino:
Μπορω να σου πω οτι η αξιοπρεπεια η δικη μου αλλα και των υπολοιπων μελων εδω μεσα ειναι αρκετα σημαντικη.
Θεοφανία:
Δεν νομίζω ότι την αμφισβήτησα ποτέ.
Krino
Λυπουμαι ιδιαιτερα οταν ατομα οπως ο φιλος σου με το χωριστο σωληνακι, χανει τον ελεγχο του εαυτου του και αρχιζει να ρεταρει. (μηπως εχει καψει και τιποτα στα πλαγια??)
Θεοφανία:
Προφανώς είναι διακαής πόθος σου γι αυτό ασχολείσαι τόσο ενεργά μαζί του.
Krino:
Σιγουρα δεν εισαι εσυ υπευθυνη για το τι γραφει ο καθε μανθες, αλλα σαν φιλη του νομιζω οτι θα πρεπει να σε απασχολει το καταντημα του.
Θεοφανία:
Αν εννοείς καταντημα ότι δεν συμφωνείς μαζί του.....ευπαξάνω.
Krino:
Παμε παρακατω,
Αγαπητε μανθες,
θεοφανία:
Θα ήθελα πραγματικά να το δω ατό να συμβαίνει για να μπορώ κάποτε να του την πω. (περιμένω έστω μια λέξη).
Krino:
Στην θεση σου αμα προσπαθουσα να σπιλωσω κοσμο θα το εκανα με καλυτερη μεθοδικοτητα.
Αυτο θέλει αρκετή κουβέντα και σίγουρα εσύ θα είσαι πρωταγωνιστής.
Krino:
Βρισκω πιο φρονιμο να ειχες κανει μια καλυτερη συνεννοηση με την φιλη σου ετσι ωστε να μην σε αδειασει ετσι περιεργα.
Θεοφανία:
Αν είχες αποκτήσει ποτέ στη ζωή σου φίλους θα ήξερες ότι το να γουστάρεις κάποιον αλλά να έχεις διαφορετική άποψη με αυτον, είναι .................μαγεία
Krino:
Μετα απλα θα ειχα να κανω εγω μαζι της, κανενα προβλημα ομως, ειτε ετσι ειτε αλλιως την ακρη θα την εβρισκα.
Θεοφανία:
Σε περιμένω να τη βρεις μαζί μου ...την άκρη.
Krino:
Ελπιζω αυτο να σου γινει μαθημα και το μελλον τουλαχιστον οσον με αφορα να εισαι περισσοτερο προσεκτικος γιατι την πρωτη φορα εχω \"ευγενικα αισθηματα\" αλλα συντομα μου στερευουν.
Θεοφανία:
παρντόν? Μήπως ενοείς το απωθημένο σου να αναλάβεις κάποια θέση στο φόρουμ?
Krino:
Δεν με ενδιαφερει που σου ειναι αδιαφορο, θα φροντισω να το κανω να μην σου ειναι και ο τροπος και η μεθοδος ειναι πολυ απλη και ευχαριστη.
Θεοφανία:
πάλι δεν κατάλαβα τα αλβανικά σου.
Krino:
Τελος σε περιπτωση που το εχεις αμελησει, ειμαστε σε φορουμ με ατομα που εχουν (η και οχι) ψυχολογικα προβληματα, αλλα σε καμια περιπτωση εδω μεσα δεν εχει ατομα που μπορει κανεις να τους πιασει μαλακες.
θεοφανία:
Αυτό πες το στον εαυτό σου, θα είναι μια καλή αρχή.
Έχω ένα πρόβλημα στα τεχνικά....συγνώμη...........
ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ;
σου απαντησα ηδη πιο πανω.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ;
δεν ξερω.... παντως ποτε δεν εμαθα να διαβαζω αυτα που με βολευουν.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.
α οκ τοτε ειναι το μικρο μεγαλο μυστικο σας....
κρατηστε το εκει, δεν χρειαζεται να το διαδωσετε.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ
τι εννοιες, οτι εσυ με φτυνεις????
σε καλο σου, αρχισαμε το πρωι με γελωτας πολλακις....
ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ
εσυ παλι εχεις αποψη για την κοινωνικη μου ζωη??
καλο και αυτο...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ.
ολοι μας λεμε καποιες φορες αυναρτησιες.
Η να σο τπω αλλιως αυτα που δεν μας κανουν σε αλλους φαινονται ετσι.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ
σχωρμενος,
αλλα συνεχεια πετας την ιδια ατακα....
παντα εχεις σοβαροτερα πραγματα για να ασχοληθεις και παντα ασχολησε.
Συνεννοησου επιτελους με τον εαυτο σου και το τι θες να κανεις.
Quote:
Krino:
Θεοφανία:
Γιατί? (πραγματικά θα ήθελα να μάθω).
γιατι αγαπητη μου οσο και να θελει καποιος να κανει το ασπρο - μαυρο ειναι αδυνατον.
Ξερω πολυ καλα τι εχω γραψει και σε ποιον ολα τα χρονια που ειμαι εδω μεσα.
Δεν βρεθηκατε ξαφνικα δυο εξυπνακηδες για να μου αποδειξετε το αντιθετο.
Αν και αν μπορουσατε δεν θα ειχα αντιρρηση.....
Για μενα αλλωστε οι προκλησεις ειναι κατι που με ενδιαφερει, μονο που τελικα ειστε πολυ λιγοι.
Krino:
Θεοφανία:
Δεν νομίζω ότι την αμφισβήτησα ποτέ.
δεν σκεφτηκα κατι τετοιο.
Krino
Θεοφανία:
Προφανώς είναι διακαής πόθος σου γι αυτό ασχολείσαι τόσο ενεργά μαζί του.
μου εδωσε αφορμη να ασχολιεμαι και ναι ειναι διακαης ποθος μου.
Θα σου πω το εξης, αμα βαλω κατι στο μυαλο μου ασχολουμαι με αυτο εντατικα.
Krino:
Θεοφανία:
Αν εννοείς καταντημα ότι δεν συμφωνείς μαζί του.....ευπαξάνω.
δεν καταλαβες, ανθρωπους που δεν συμφωνω μαζι τους ξερω αρκετους.
Αλλα πραγματα ειναι που εννοω σαν καταντημα.
Krino:
Παμε παρακατω,
Αγαπητε μανθες,
θεοφανία:
Θα ήθελα πραγματικά να το δω ατό να συμβαίνει για να μπορώ κάποτε να του την πω. (περιμένω έστω μια λέξη).
οκ εδω θα ειμαστε να τα παρακολουθησουμε ολα.
Krino:
Αυτο θέλει αρκετή κουβέντα και σίγουρα εσύ θα είσαι πρωταγωνιστής.
ο καθενας παιρνει το ρολο του....
Krino:
Θεοφανία:
Αν είχες αποκτήσει ποτέ στη ζωή σου φίλους θα ήξερες ότι το να γουστάρεις κάποιον αλλά να έχεις διαφορετική άποψη με αυτον, είναι .................μαγεία
συνηθως οι φιλοι μου εχουν διαφορετικες αποψεις απο οτι εγω.
Η τακτικη μου δεν ειναι να βρισκω κοσμο για να συμφωνω, αλλα αντιθετα επιδιωκω συνθεση αποψεων μεσα απο διαλογο χωρις να πιστευω οτι τα ξερω ολα.
Σε αντιθεση με εσενα και τα συνεταιρακια σου που νομιζετε οτι τα μαθατε ολα.
Krino:
Θεοφανία:
Σε περιμένω να τη βρεις μαζί μου ...την άκρη.
να τη βρω??
μα ηδη την εχω βρει.
Ολα καλα - ολα ανθηρα.
Krino:
Θεοφανία:
δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι γελοια, καλα εισαι μεχρι εκει που εχεις φτασει.
Ουτε ειμαι υποχρεωμενος να εξηγω στον καθε χτεσινο/η τι κανω ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα.
Αν ηταν να επιανα θεση στο φορουμ, δεν περιμενα εσενα να ερθεις για να το κανω.
Krino:
Θεοφανία:
πάλι δεν κατάλαβα τα αλβανικά σου.
ειναι γιατι ειμαι αλβανος,
ουγκ!
Krino:
θεοφανία:
Αυτό πες το στον εαυτό σου, θα είναι μια καλή αρχή.
μαστα θενκς για την συμβουλη.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ
δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι γελοια
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΓΕΛΟΙΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.
ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟΝ ΦΙΛ, ΤΟΝ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ
[/quote]Quote:
Krino:
Θεοφανία:
δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι γελοια, καλα εισαι μεχρι εκει που εχεις φτασει.
Ουτε ειμαι υποχρεωμενος να εξηγω στον καθε χτεσινο/η τι κανω ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα.
Αν ηταν να επιανα θεση στο φορουμ, δεν περιμενα εσενα να ερθεις για να το κανω.
Μπα? Πατήσαμε καμιά ευαίσθητη χορδή?
Ευτυχώς πάντως που δεν έχεις την παραμικρή εξουσία εδώ μέσα γιατί θα είχες μείνει εσύ και οι φίλοι σου με το πλούσιο λεξιλόγιο....
Quote:
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ
μου αρεσει και την βρισκω να γελοιοποιουμε στα ματια σου.....
δεν ειναι απαραιτητο να γινεσαι γελοια
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΓΕΛΟΙΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.
το ποιον/ποια θα κρινω εγω εισαι πολυ μικρος για να το απαντησεις εσυ.
Κρινω και μιαλω για οποιον μου κανει κεφι και λογαριασμο δεν θα δωσω ουτε σε εσενα ουτε σε κανενα.
ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΤΟΝ ΦΙΛ, ΤΟΝ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ
μια χαρα ζω οπως ειμαι και περναω μια χαρα.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Quote:
Μπα?
μπαμπακοσπορος.
Πατήσαμε καμιά ευαίσθητη χορδή?
βρε κανε και τουμπες οχι μονο να πατας χορδες,
σκασιλα μας τεραστια
και δεκα εργαστασια.
Ευτυχώς πάντως που δεν έχεις την παραμικρή εξουσία
ουτε εχω και ουτε υπαρχει περιπτωση να αποκτησω.
Παντα ημουν κατα ολων των εξουσιων.
Ποσο μαλλον να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
Η αλλιως αυτα που κοροιδευμα θα τα λουστουμε κιολας??
εδώ μέσα γιατί θα είχες μείνει εσύ και οι φίλοι σου με το πλούσιο λεξιλόγιο....
σωστα....
για αυτο με την υπαρχουσα, υπαρχεις εσυ - εγω και ολοι οι υπολοιποι.
Μην το ξεχνας αυτο.
Quote:
Quote:
Μπα?
μπαμπακοσπορος.
άλλη μια αλβανική λέξη, (ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρησιμεύσει)
Πατήσαμε καμιά ευαίσθητη χορδή?
βρε κανε και τουμπες οχι μονο να πατας χορδες,
σκασιλα μας τεραστια
και δεκα εργαστασια.
Δεν έχω κάνει σε τσίρκο, εν αντιθέσει φαντάζομαι με σένα γιατί γνωρίζεις πολύ καλά το πρόγραμμα.....
Ευτυχώς πάντως που δεν έχεις την παραμικρή εξουσία
ουτε εχω και ουτε υπαρχει περιπτωση να αποκτησω.
Παντα ημουν κατα ολων των εξουσιων.
Ποσο μαλλον να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη.
Η αλλιως αυτα που κοροιδευμα θα τα λουστουμε κιολας??
Διάβασε τα ποστ σου, δείχνεις τελείως διαφορετικά πράγματα.....
εδώ μέσα γιατί θα είχες μείνει εσύ και οι φίλοι σου με το πλούσιο λεξιλόγιο....
σωστα....
για αυτο με την υπαρχουσα, υπαρχεις εσυ - εγω και ολοι οι υπολοιποι.
Μην το ξεχνας αυτο.
το κακό για ΣΕΝΑ είναι πως ΔΕΝ το ξεχνάω........
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΣ TOY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ;
Όχι κακέ άνθρωπε!Quote:
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ;
Πρέπει που και που να κάνουμε κανένα ψυχικό!
Quote:
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΣ TOY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ;
σε βλεπω εσενα,
ολο αφηνεις και ολο ασχολησε....
:cool:
Θεοφανία χρόνια πολλά
http://www.cosgan.de/images/midi/musik/h100.gif
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ :cool:
Τα μέλη Θεοφανία και Πολύμνια εμφανίζονται σήμερα να έχουν γενέθλια (και την Πολύμνια δεν έχει τύχει να τη \"γνωρίσω\" από τα κείμενά της)
Edit: (και τώρα που το ξαναπροσέχω εμφανίζεται η Θεοφανία 19 ετών........... χμμμμμμμμ ......ψεμματάκια ψεμματάκια.....)
KAΛΑ ΛΕΣ. Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 18ΧΡ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ;
justme.....ευχαριστώ για τις ευχές και για το....(δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε).....σχόλιο ότι ,μπορεί να λέω ψέμματα για την ηλικία μου, θα σου πω το εξής¨
Eίμαι όσο η Πολύμνια, αλλά επειδή απαγορεύονται οι ανήλικοι στο φόρουμ, βάζω και δυο χρονάκια παραπάνω....χα χα!!!!!
Eυχαριστώ καλέ μου....
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ; :D
Υ.Γ. 1 ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ
Υ.Γ. 2 ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ
Xα χα!!!!
Eυτυχώς είχα μία, τώρα απόκτησα και άλλες δυο......
Aυτό και αν είναι απ\' τα ευχάριστα.
Πως μου ήρθε??......χμμμμμ
Έχω ένα κακό ...... δύσκολα ξεχνάω κάτι που έχω διαβάσει.......
Και από την άλλη είναι αδύνατο μία 19χρονη (στην Ελλάδα) να έχει τόσο συγκροτημένη σκέψη
just me.....σταμάτα, (νάζι, μουρμούρισμα, ρούφηγμα πατσόκοιλων κα).
Σε ευχαριστώ πάντως.....
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΣΟΥ;
Ναι ο παλιάνθρωπος!Quote:
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ ΣΟΥ;
Θα τον τακτοποιήσουμε όμως, μην ανησυχείς.
Είναι δυνατό να μη πιστεύει πως είμαι 17 Μαίων, (και Ιουνίων και Ιουλίων και Δεκεμβρίων?).
Τι τα θες, ΜΑΝΤΗΟΥΛΗ, άπιστοι θωμάδες .....
ΣΤΕΙΛΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟ
Υ.Γ. ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ :cool:Quote:
Μόνο με εβδομήντα υπνοστεντόν και τριακόσια λεξοτανίλ θα ηρεμήσω...
Αγκρρρρρρ
Το φελέκι μου μέσα........
Για αυτούς τους 2 νεκρούς από το σεισμό κανένα βίντεο δε θα βγεί και κανένας δε θα βγεί στις ειδήσεις να πει πόσο καλοί άνθρωποι ήταν?????????
Μόνο ο Μαρκοράς ήταν καλός και άξιος και ωραίος????
Αυτοί είναι απλώς 2 νεκροί???????
Αγκρρρρρρρρρ
(για να μη πω και για τους άλλους 15 Έλληνες και εγώ δε ξέρω πόσους παγκόσμια ΕΞΙΣΟΥ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ χαμένους κάθε εβδομάδα που ούτε καν ξέρουμε ότι πέθαναν)
Αγκρρρρρρρρρ ξανά
Λογικό δεν είναι να γίνεται περισσότερο θέμα ο θάνατος κάποιου που ξέραμε και αγαπούσαμε όλοι από ότι για άλλους ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε?
Τον άνθρωπο Σεργιανόπουλο δε νομίζω πολλοί από εμάς να τον ξέραμε. Και ο άνθρωπος Σεργιανόπουλος (μακάρι να έχει βρει την υσηχία του....) ήταν αυτός που συγχωρέθηκε αυτές τις μέρες.
justme....κατλαβαίνω πως είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει.
Σκέψου όμως ότι ο άνθρωπος είχε χιλιάδες θαυμαστές, (και μένα μου άρεσε πολύ στους Δυο ξένους), και το κυριότερο έφυγε από τη ζωή με έναν ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο. Aπό κει και πέρα, ξεκινά ο κανιβαλισμός που σε κανέναν δεν αρέσει, αλλά όλοι καθόμαστε και παρακολουθούμε....