-
Spartiatissa σαν να ακούω την δική μου ιστορία με την διαφορά ότι εγω είμαι 34, έχω δύο παιδιά και δυστυχώς έσπασα ... το φράγμα των 90 (έφτασα τα 96 με το αντίστοιχο ύψος)
Είπα ότι θα τα άρχιζα την Δευτέρα που μας πέρασε, αλλά έχει πάει Τετάρτη και δεν... σήμερα μέχρι που άνοιξα το κουτί και έβγαλα το μπλίστερ.... αλλά και πάλι το σκέφτομαι....παρόλο που μου τα σύστησε και μένα γιατρός...
(άσε που τα χω αγοράσει εδώ και 15 μέρες τουλάχιστον)
Λες να κάνουμε μαζί την προσπάθεια????
-
Αγαπητή FiOnA ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.
Νίωθω ότι επιτέλους βρήκα κάτι για να με βοηθήσει να απαλαγώ από τα κιλά μου και από την άλλη φοβάμαι να μην προκαλέσω κάτι κακό στον οργανισμό μου.
Με τους γύρω που συζητώ μου λένε να πάρω διάφορα φυτικά χάπια από το φαρμακείο.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.Από την άλλη βέβαια αν δεν δοκιμάσουμε δεν μπορούμε
να ξέρουμε τι θα γίνει.
Μάλλον μόνο εμείς θα βρούμε την απάντηση.Εγώ δεν τα έχω αγοράσει ακόμα.
Την Δυτέρα θα πάω πάλι στον γιατρό μου να μιλήσω μαζί του και λέω να τα πάρω
και να ξεκινήσω.
Αντε να έχουμε παρεούλα η μια την άλλη να δούμε τί θα γίνει.
Φιλιά
-
καλημερα σε ολους. βλεπω πολλα νεα προσωπα. εγω ειμαι ενα μελος της ομαδας R. το R ηταν αρχικα απο το reductil και μετα αποφασισαμε να το κανουμε rainbow.
Ta reductil τα παιρνω εγω. δεν εχω παρενεργειες. εδω κι ενα χρονο τα παιρνω κατα διαστηματα. Συνολικα καταφερα να χασω 15 κιλα. σημερα ειμαι 88,5 και φυσικα συνεχιζω...Καλη προσπαθεια σε οσες το αποφασισετε. σε αλλες εχουν ταιριαξει, σε αλλες οχι, εξαρταται απο τον οργανισμο.
Εδω θα ειμαστε ολοι να καταγραφουμε τις απωλειες μας και τις εμπειριες μας.
Ομαδα R, εγω δεν ξεχνιεμαι-συνεχιζω
-
BARB μου χαιρομαι ιδιαιτερα για σενα!!! πας παρα πολλυ καλα, μπραβο κοριτσαρα μου, συνεχισε ετσι να μας βγαλεις ασπροπροσωπες ολες!!!
Επισης χαιρομαι γιατι εσυ δεν εγκαταλειπεις και γραφεις συχνα εδω μεσα, αντε να μας μαζευεις σιγα σιγα...
Εγω υποσχομαι οτι τωρα που θεραπευτηκε το λαπτοπ μου θα γραφω συχνα, ειναι και θελημα προεδρου αλλωστε...ποιος μπορει να το παραβλεψει?
Καλοσοριζω ολα τα καινουρια κοριτσια κι εγω με την σειρα μου και ευχομαι ολες μας να εχουμε καλα αποτελεσματα!
Τωρα, εγω εχω παρει ενα κιλο, δεν το περναω στο τικερ μου γιατι ελπιζω να το χασω απο αυριο που ξεκιναω ξανα ρεντουκτιλ και διατροφη.
Καλο ΣΚ σε ολες και να περνατε ομορφα!
-
Γειά σας κορίτσια.... Μπαρπ, μόνο εσύ έμεινες εδώ τελικά.... οι υπόλοιπες την κάναμε !!!!! Ξέρεις κάτι και εγώ 1 χρόνο τα παίρνα αλλά κατά διαστήματα που λες και εσύ.... Λες να μας πειράξουν ?? Εχω σκεφτεί μήπως και τα σταματήσω εντελώς για το καλοκαίρι ? Δεν ξέρω δεν είμαι και πολύ καλά αυτόν τον καιρό..... και δεν ξέρω τι φταίει...
Σπαρτιάτισα και Φιόνα εύχομαι να αποφασίσετε το καλύτερο για εσάς.... και αυτό πρέπει να το κάνετε μόνες σας.... Καλή επιτυχία ότι και αν αποφασίσετε....
-
Φιλάκια πολλά πολλά σ'όλες τις αγαπημένες μου από το λατρεμένο μου Παρισάκι!
Αν και βλέπω τόσες απουσίες,που καταντήσαμε να μας διηγείται η Μπάρμπυ σε μορφή παλιού παραμυθιού
"Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν μιά ομάδα,που την έλεγαν R..."
Είμαστε βέβαια ακόμα εν αναμονή του "ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!"
Αλαλουμένια μου,μη φοβάσαι τίποτα!Πέσαμε μικρές στη χύτρα με το μαγικό ζωμό και δε μας αγγίζει τίποτα!
(πριν λίγο γύρισα από το πάρκο Αστερίξ κι είμαι ακόμα επηρεασμένη)Ουπς!Λες εκεί να αποδίδεται και η διάσταση Οβελίξ;
Το ίντερνετ εδώ στο ξενοδοχείο είναι πονεμένη ιστορία και ειδικά το msn...Τρίτη επιστρέφω σπίτι,αλλά εκεί δε θα έχω το λαπτοπ του αδερφού μου...
ʼμα Θεσσαλονικείς,δείτε καμία υπέρβαρη μεσήλικα σε ίντερνετ καφέ ανάμεσα σε έφηβους που σκοτώνουν αβέρτα κουβέρτα να μιλά για...δίαιτες...;)
ʼντε,μη χάνεστε...Τι εικόνα θα δείξουμε στα νέα μας μέλη;Παρεμπιπτόντως να καλοσωρίσω μία Σπαρτιάτισσα και μία Φιόνα που υπέπεσαν στην αντίληψη μου...
Δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω γιατί ανά πάσα στιγμή θα με πετάξει πάλι έξω...Φιόνα μου,τον Σρεκ σου τον έχεις τουλάχιστον;
ʼντε,ΧανελέλοΑλαλουμενοΣα� �πιναΜαρικακοΜπαρμπαροΉλι� �Ξενιαφέντρες κοινές θνητές και γαλαζοαίματη μεγαλειοτάτη
βρείτε τη σειρά σας και πάρετε μαζί από το χεράκι και τα φυντανάκια μας!
Επιτέλους πότε θα έχουμε νέα της πριγκίπισσας μας άμα είναι καλά με την υγεία της καθώς και του ήλιου-ήλιου και βασιλιά μου;
Τόση ώρα κανένας δεν μπήκε τσατοδωμάτιο...:( ʼντε,την κάνω κι εγώ σιγά σιγά...
Πάω να σύρω το πονεμένο μου βήμα στη μπανιέρα...
Να σας προσέχετε!Σας αγαπώ πολύ και μου λείπετε περισσότερο!Au revoir!
-
Κορίτσια τη βοήθειά σας. Υπάρχει καμιά με διάγνωση βουλιμίας ή υπερφαγίας που να τη βοήθησε το reductil? Αναρρωτιέμαι αν θα με βοηθήσει ή δεν κάνει τίποτε σε τέτοιες περιπτώσεις...Ευχαριστώ
-
Καλημερα σε ολους!οπως ειπα και σε αλλες συζητησεις ειμαι νεο μελος.εχω πολλα κιλα να χασω και μεταξυ μας δεν πιστευω οτι θα τα καταφερω.τελος παντων.το reductil το εχω παρει στο παρελθον αλλα μου δημιουργουσε μεγαλο προβλημα δυσκοιλιοτητας.μου το συνεστησε η ενδοκρινολογος αλλα μου το απερριψε η διαιτολογος.2 μαλιστα διαιτολογοι το εκαναν.δεν ξερω τι να κανω.σκεφτομαι να το αρχισω ξανα αλλα η δυσκοιλιοτητα μου προκαλει νευρα και κολλημα στη ζυγαρια κ αναποφευκτα απογοητευση.τι προτεινετε;
-
dream καλως ηρθες :)
πες μας μερικα πραγματα ακομα για σενα.τι ηλικια εχεις, τι υψος και ποσδα κιλα νομζεις πως πρεπει ναχασεις?και οτι αλλο εχεις την διαυεση να μοιραστεις..
αν τα ειπες καπου αλλου και δεν το προσεξα, με συγχωρεις.
-
δεν τα εχω πει.ειμαι 28 ετων,1,76 και 127 κιλα.καμποσα ε;;;εχω θυροειδη τα τελευταια 3 χρονια.απο παιδι ημουν κανονικη προς το ευσωμη.γυμναζομουν καθημερινα οποτε δεν ξεφευγα.στις πανελληνιες εγινε το πρωτο μεγαλο μπαμ των πολλων κιλων.ακολουθησα διατροφη και απο 100 πηγα 78.αλλα δεν το εκτιμησα!μετα πηγα για σπουδες και εγινε το δευτερο μπαμ.ακολουθησα παλι διατροφη και απο 100 ξανα εγινα 79.αλλα παλι δεν το εκτιμησα παρολο που τα κρατησα για 3 χρονια.και μετα κανω μια σχεση και εγινε το τριτο μπαμ μαζι με το θυροειδη.και ολο και ανεβαινα.....εφτασα λοιπον προπερσι το καλοκαιρι στα κιλα αυτα για πρωτη φορα.κατα διαστηματα εχανα 10-15 επαιρνα 10-15.ταλαιπωρια κοινως.εχω χασει κουραγιο,πιστη και δυναμη.ειμαι τοσο πεισματαρα στη ζωη μου και πολεμαω τα παντα κ δοξα τω θεω τα εχω καταφερει σε ολους τους αλλους τομεις αλλα σε αυτον δεν ξερω τι γινεται.εχω παραδωσει τα οπλα.νευριαζω με τον εαυτο μου και εκει ειναι που τα χαλαω.μπορω να πω οτι αν με ρωτησει καποιος ποιο ειναι το μεγαλυτερο σου ονειρο θα πω να χασω τα κιλα για να βγω απο το λαγουμι μου.
-
προσπαθω να βαλω και εγω απο κατω τετοιο σχεδιο με κιλα αλλα δεν το καταφερα.πως γινεται;;http://ticker.7910.org/wg__127__137D...dXIgdGV4dA.gif
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΧ!!!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ REDUCTIL ΚΙ ΕΧΩ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ.
GREENEYES ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ.
DREAM MHN TO BAZEIΣ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 80 ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΑ 100+ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
-
βαρεθηκα να μετραω τις βδομαδες και την πιθανη απωλεια κ οταν περασει ο καιρος εγω στα ιδια η πιο πανω.νομιζω οτι πανω απο ολα θελει θετικη σκεψη.αντε να δουμε τι θα δουμε....καλη υπομονη και επιμονη σε ολους!!
-
Α ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ?
-
πατα πανω στο δικο μου κλικ και θα σου βγαλει τη σελιδα
-
THANKS ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ........
-
Τα reductil των 10 mg τα πήρα για 2 περίπου μήνες και έχω να πω ότι με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν πεινούσα και μου ήταν σαφώς πιο εύκολο να ακολουθήσω τη δίαιτα. Μετά τους 2 μήνες, δεν έβλεπα διαφορά στην πείνα είτε έπαιρνα τα χάπια είτε όχι, οπότε αποφάσισα να τα σταματήσω σιγά σιγά (και δεν ήθελα να συνεχίσω με των 15 mg).
Ίσως ξεκινήσω τα lipotox τώρα. Το θέμα είναι ότι τώρα τρώω σωστότερα και έχω αποκτήσει συνήθειες που με βοηθάνε γενικότερα -και όχι μόνο στο χάσιμο βάρους.
Με προσπάθεια, θέληση και επιμονή όλα γίνονται....θα πρέπει βέβαια να αγαπάμε και τον εαυτό μας :)
-
Μπράβο joy!!!Τελικά αυτή είναι η ουσία.Να αποκτήσουμε σωστές διατροφικές συνήθειες.Την Τρίτη πάω στο γιατρό και αγοράζω τα Reductil.O θεός να βάλει το χέρι του και εγώ να μαζέψω τα δικά από το ψυγείο και τα ντουλάπια!!!
Κορίτσια καινούργια εβδομάδα καινούργια αρχή και βλέπουμε!!!
-
joy αφου εκανες την αρχη μπραβο σου συνεχισε γερα την προσπαθεια.
Αν τρωμε σωστα μακροπροθεσμα ουτε που το καταλαβαινεις πως φευγουν τα ρημαδια τα κιλα μας και κανουμε το σωστο για τον οργανισμο μας.
Τσατιζομαι πολυ οταν γουρουνιαζω λες και τα παντα περιστρεφονται γυρω απο το φαγητο ας το καλο πια..........
Σωστα και υγιεινα απο δω και περα και καλα αποτελεσματα να εχουμε.
-
καλημερα κοριτσια
nadinaki μου, χαρηκα που καταφερες εστω για λιγο να δωσεις το στιγμα σου. μια φορα κι εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος...ο ανθρωπος συνεχιζει να υπαρχει και το ιδιο και η ομαδα μας. Αντε να μας ερθεις κοντα και να τα λεμε. -μας ελειψες και απο οτι φαινεται εσυ εισαι ο συνδεσμος της ομαδας.
Marikaki, χαρηκα πολυ που επιτελους θα εχω μια καθημερινη παρεα εδω απο τα παλια. την κυριακη το πρωι ειχα ζυγιστει 87,1 αλλά ηταν η ημερα που ετρωγα τα παντα. κι ετσι, σημερα ειμαι 89,1!!!! ειχα κανει και του κοσμου τις λιχουδιες γιατι ειχα τραπεζι και δεν σταματησα.....ξεχασα να παρω και το χαπι μου και οπως εχω γραψει πολλες φορες, οταν δεν το παιρνω, δεν μπορω να συγκαρατηθω. Τελος παντων- απο σημερα συνεχιζω ακαθεκτη για τα 75. Αν αρχισεις απο σημερα τα χαπια, ριξε μια ματια στη διαiτα της Pink buttefly που κανω κι εγω και παω πολυ καλα. εμενα μου εκατσε καλα. αν και μαλλον εσυ πρεπει να κανεις την διαιτα της υπο συστασης ομαδας ΠΟΚΟ ή cysters ή οπως αλλιως την πειτε τελικα αφου εχεις και το προβλημα
Αλαλουμακι μου, κι εσυ μας θυμασαι που και που και χαιρομαι ιδιαιτερως. εσυ πως πας με τα κιλα σου? χανεις? σε καταλαβαινω οτι εχεις πολυ δουλεια. να μας δινεις το στιγμα σου ομως και καμια φορα, ε?
αθηνα80, καλη αρχη. να δεις τι ευκολα θα τα χασεις τα πρωτα σου κιλα. δεν πειραζει οσα πηρες....περασες τουλαχιστον καλα? πες λιγα λογακια.
Dream, τα εχεις τα κιλακια σου δεν λεω. αλλά εχεις και υψος πολυ. νταρντανογυναικα δηλαδη...και ξερεις τιγινεται μια νταρντανογυναικα αν αδυνατισει, ε? μοντελακι γινεται....αντε να ξεκινησουμε μια προσπαθεια ακομη και αν ειναι η τελευταια. μετα να κοιταξουμε για μια καλη συντηρηση και να εχουμε στο μυαλο μας οτι μολις βαζουμε 2-3 κιλα, μια εβδομαδα προσπαθεια και θα επανερχομαστε. Με τον θυροειδη, τι προβληματα εχεις? παρε λιγη θετικη ενεργεια απο εμενα και ξεκινα κατι καλο....
joy, spartiatissa, fiona και αλλες νεες της παρεας, ας κανουμε μια καλη προσπαθεια για να βγουμε το καλοκαιρι στις παραλιες με κορμαρες...
εγω πηρα ενα κοκκινο μαγιο (για οσες με ξερουν, να αναφερω και απο που το πηρα για να γελασουμε λιγο...απο το lidl....) και περιμενω πως και πως. αλλά δεν θα το φορεσω αν δεν κατεβω στα 83,8 μεχρι 20 ιουνιου που πηγαινω διακοπες. (θα ειμαι τοτε -20 απο οταν ξεκινησα την προσπαθεια μου....)
-
-
καλημερα!ναι μπηκε το τικερακι.ευχαριστω πολυ και ελπιζω να τα καταφερω.εχω οντως πολυ καλη διαθεση σημερα και νιωθω λιγο πιο δυνατη.εχω υποθυροειδισμο και χανω με δυσκολια.κολλαει κ ενω κανω διατροφη δεν λεει να ξεκολλησει με αποτελεσμα να χανω τη δυναμη και να τρωω!!!αυτη την φορα ειπα οτι δε θα ανεβω ζυγαρι αγια 1 μηνα γιατι εχω και καθυστερηση λογω θυροειδη 1 μηνα και αν ανεβω ξερω οτι θα παθω κοκομπλοκο!!!
-
dream, αυτο το κοκομπλοκο πολυ μου αρεσε. αυτος ο θυροειδης παλι, πολυ μανικι. αν και χανω κιλα με τη διαιτα, αποφασισα να τον ελεγξω κι εγω. αυριο εχω ραντεβου στο ικα. ελπιζω να μου γραψουν εξετασεις για να γλιτωσω τα εξοδα. Εσυ διαβασες τι γραφουν καποιες φιλες στο θεμα πολυκυστικες ωοθηκες κλπ? δινουν και διαιτα ειδικη για περιπτωσεις σαν και την δικη τους.
-
ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
BARB TA ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ........ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΙΓΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ,ΚΡΥΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΘΑΛΛΑΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ 2-3 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ 110 ΕΔΕΙΞΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
-
μη το βαζεις κατω Αθηνα. ολοι απο καπου αρχισαμε. το θεμα ειναι το που θα καταληξουμε. Μετα την πρωτη σου εβδομαδα με τα χαπια και αφου ολα τα πανε καλα και τα συνεχισεις, να βαλεις τον στοχο σου για τις επομενες διακοπες. τα 10 κιλα παντως εγω τα βλεπω εφικτα για το δικο σου βαρος. μαζι με καλη διαιτα φυσικα. αν πανε ολα καλα, εγω στη θεση σου θα περιμενα να δω το 9 μπροστα μεχρι τοτε. μη σου πω και 95 κατι διοτι τα τελευταια 2-3 κιλα θα φυγουν ευκολα-πιο ευκολα απο οσο φανταζεσαι.
αντε περιμενω αυριο τα νεα σου. εγω για σημερα σχολαω
-
Ναντινάκι μπήκες σαν τον ήλιο εδώ μέσα και μας γέμισες Παριζιάνικες ηλιαχτίδες?? Σε ζηλεύω που βρίσκεσαι εκεί, κάνε μια βόλτα στη μαγική Μονμάρτη και για εμάς, που μένουμε πίσω στην όμορφη Ελλαδίτσα μας....
Μπάρμπ, ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ από την πρώην ομάδα γιατί?. Οι υπόλοιπες είμαστε bad girls?. Πάμε για τα 75!!!!? εκεί θέλω και εγώ να φτάσω αύριο αν γίνεται?. Αντε να δούμε πάλι νέα προσπάθεια, θα πιάσει ή όχι ???
Καλωσήρθαν και τα νέα μέλη? συγνώμη που δεν γράφω συχνά αλλά έχω τρελή δουλειά αυτόν τον καιρό? Φιλάκια
-
Dream το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας το είχα και γω με τα Reductil (κατά τα άλλο ήταν πολύ πολύ καλό). Δεν υπάρχει μια λύση ρε γμτ για να μην έχουμε αυτήν την παρενέργεια? Σκέφτομαι να μπω σε ξένα site για το reductil και να ψάξω εκεί πως αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό που προκαλεί το χάπι...
-
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ?
ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ DERON ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΧΙ?
ΒΑRB ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ 95 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 100 ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ.
-
και ειναι πολυ σπαστικο.δεν ειχα ποτε προβλημα με δυσκοιλιοτητα και κοροιδευα την αδερφη μου που πηγαινε μια φορα την εδομαδα.ο,τι κοροιδευεις το λουζεσαι!!!ειχα παθει μεγαλη πλακα.με εριχνε ψυχολογικα.ειχα παθειε εμμονη με ζυγαρια.ανεβαινα καθε 1 ωρα μπας και ξεκολλησε.το καλοκαιρι που ειχα παει 116.αλλα "οταν παιρνω φορα φορα κατηφορα κι ο θεος ο ιδιος δε με σταματα..."(χτυπα ξυλο..)
-
ανηφορα επρεπε να γραψω.μακαρι να με επερνε η κατηφορα
-
εδω ειμαι και εγω...
ξαναρχισα διαιτα και πειναωωω σημερα..
οκ τα κεφαλια ψηλα!!!!!!!!
καλη προσπαθεια σε ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω ξεκουνησει και κατι αλλα ατομα να αρχισουν παλι απο σημερα διαιτα...
λετε να τα καταφερουμε???????????????
φιλιααααααα!!!!!
-
Ειναι δεδομενο οτι θα τα καταφερουμε... Φιλεναδα μου δεν ξεχναμε τον στοχο!!!! Καλη μας αρχη!
Μαζευομαστε σιγα σιγα...αντε λοιπον να ξεκινησουμε τον πολεμο στα κιλα!!! Ομαδα R σε δραση!!!
BARBακι μου πας υπεροχα, χαιρομαι παρα πολλυ για σενα, οχι μονο μας κρατησες ζωντανες τοσο καιρο αλλα εισαι και πολλυ δυναμικα ''πεσμενη'' στην μαχη των κιλων!!! Μην αγχωνεσαι για το 89, σιγουρα ειναι πλασματικο, δεν μπορει ο οργανισμος σου να εχει ''αποροφισει'' μεσα σε μια μερα 2 κιλα. εισαι 87 και το Καλοκαιρι θα βγεις ''ΚΟΡΜΑΡΑ'' στις παραλιες!!! Την εχω δει την διατροφη σου, ειναι λιγο σκληρουλα βεβαια αλλα αφου κανει δουλεια μην την κοβεις. Εγω οντως θα κανω αυτη την διαιτα του μελους Πενυ, γιατι οπως περιγραφω και στο θεμα της εχω το συνδρομο και ισως με βοηθησει.
Αλαλουμακι γλυκο νομιζω πως ξεκινας κι εσυ ε? Αντε κοριτσια μου μην αφηνουμε το BARBακι μας μονο του, αντε δυναμικα!!!
Καλη μας Αρχη σ αυτες που ξεκιναμε και καλη Συνεχεια στα κοριτσια που δεν εχουν σταματησει! Ολες να εχουμε καλο αποτελεσμα!
-
ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ REDUCTIL ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ REDUCTIL Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ?
SORRY ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ..................
-
kalimera koritsia. den ksero giati alla den mporo na grapso ellinika simera. tha dokimaso argotera
-
Πηγε ο θειος μου χθες στον παθολογο του να του συστήσει κάποιο αγωγή αδυνατίσματος (είναι στα 140 κιλα). Του ζητησα να ρωτήσει πληροφορίες για το reductil, γιατί βλέπω αρκετό κόσμο να τα παίρνει, οπότε... why not... αν έχουν αποτέλεσμα...
Η απαντηση του παθολ'όγου, ήταν ππως το φάρμακο αυτό είναι ένα από τα πρώτα προϊόντα που έχουν δωθεί για οριστική κατάργηση, αλλά για διάφορου λόγους δεν έχει γίνει ακόμα..
Η λειτουργία του είναι καθαρά εγκεφαλική, επιρεάζει τον εγκεφαλο και κόβει την πείνα. Γενικά έχει πολλές βλαβερές συνέπειες στον οργανισμό και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια χρόνια πάθηση είναι απαγορευτικό. Δε ξέρω, αλλά εγώ τρόμαξα με όλα αυτά....
-
telika simera den grafw ellinika me tipote. zorizomai me ta greeklish alla tha prospathisw.
mtsek, to ti menei kai ti kobetai se listes den einai panta thema piotitas alla thema kostous twn tameiwn. shmera miloysa me thn endokrinologo moy gia kati asxeto kai moy eipe oti kserei pollous pou exasan polla kila alla den antexei allo to tameio kai to periorise se eidikes kathgories pahysarkwn mono.
athina80, ola kala elpizw mexri shmera?
marikaki, alaloum, xenia, xarhka poly estw kai ligo, mpainete kai grafete. kalh synexeia xenia. telika ekleisa ekei poy legame dwmatio. an volepsei, na ta pioyme to kafedaki, e?
lidal, tha symfwnhsw oti prokaloyn dyskoiliothta. giafto egw zygizomoyn molis kataferna kai "adeiaza".
polla froyta me sporoys (fraoules, aktinidia klp), xorta kai all bran synexeia dream gia na ksefouskoseis.
dream, soy euxomai na ginei grhgora kathfora. h lanthanousa glwssa leei thn alhtheia....
ante, den antexw na grafw etsi. elpizw ayrio na exv lysei to problem
-
γεια σας κοριτσάκια χαθηκα για λίγο αλλα δεν ειμουν πολυ καλά εκανα μια εγχειριση αλλα ολα καλα τωρα.
Πηρα και 1 κιλο λογω της ολης καταστασης........ τελος πάντον συνεχίζω τη διαιτα μου παλι αλλα ειπα να πάρω κατι για βοηθεια επερνα τα lipotox καλα ειναι βοηθανε αλλα μονο αν προσεχεις τωρα λεω να παρω τα lipotropic της solgar εχετε αποψη?
Οσο για τα reductil εγω πηρα για 15 ημερες και θεωρω οτι ειναι τρελη χημεια και δεν προκειται να τα ξαναπαρω ποτε παλι...
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΕΝΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ DEPON Η ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΖΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΧΩ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ.
PORKI ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ?ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΧΗΜΕΙΑ?
-
Καλημερα κοριτσια μου!!!πως παει η διατροφη? Ελπιζω ολες να εχουμε βρει την σειρα μας και να το συνεχισουμε για πολλυ καιρο!!!
Εγω ξεκινησα ξανα τα ρεντουκτιλ και εκτος απο ξηροστομια δεν εχω κατι αλλο, δεν θα τα παρω ομως παλι για πολλυ, το πολλυ 10 μερες γιατι η αληθεια ειναι οτι ενα ς φοβος υπαρχει.... Εγω μετα την βδομαδα πειναω κανονικα, δεν με πιανουν, γι αυτο τα σταματαω.
Καλη επιτυχια σε ολες μας!
-
Kαλημερα φιλεναδες
το ελυσα το προβλημα σημερα και επιτελους γραφω με τροπο που να διαβαζεται....
Πορκι μου σε χασαμε. ολα καλα τωρα?
καλη δυναμη σε ολες κοριτσια. συνεχιζουμε ειτε με χαπια ειτε χωρις την προσπαθεια απωλειας