20' διαδρομο
20' ελειπτικο
45 κοιλιακους
βαρη διαφορα
50' περπατημα
Και τωρα παω για μασα εξω
Printable View
20' διαδρομο
20' ελειπτικο
45 κοιλιακους
βαρη διαφορα
50' περπατημα
Και τωρα παω για μασα εξω
εκανες γυμναστικη παραλληλα με τη διαιτα και δε βοηθησε καθολου στο δερμα και στη χαλαρωση?Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by eleni1201
Πηνελόπη τι ποσοστό λίπους έχεις? Πάντως στη φωτό που είχες βάλει πριν ένα μήνα, το σωμα σου έδειχνε πολύ σουλουπωμένο και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι ύστερα από τόσο μεγάλη απώλεια!
22% Εχω παρα πολυ παραπανισιο δερμα... και χαλαρωση
η την ξεκινησες αφου ειχες ηδη χασει τα κιλα?
Που είναι αυτό το κέντρο?Quote:
Originally posted by lesing
ΛΟΙΠΟΝ PRINCESS ZEIS ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ! ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ.ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ 106 ΚΙΛΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΠΗΡΞΑ 58 ΚΙΛΑ Κ ΕΚΑΝΑ 6-7 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΟΡΟ!ΜΕΤΑ 63 ,ΜΕΤΑ 67,Κ ΜΕΤΑ....ΑΣΕ...ΣΤΑ 106 ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ...ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ο.Α.,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΧΑΣΕ ΚΙΛΑ.ΚΛΙΚ!!!ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΩ Κ ΚΛΕΙΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ Κ ΑΥΤΗ Κ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΔΩΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,].ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΧΠΟΝΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Ο ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ Κ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΕΠΧΟΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΣΤΡΕΤΣΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ ΠΙΛΑΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΕΠΟΒΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΛΑ!ΘΕΕ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕ!ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ Κ ΨΥΧΙΚΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΓΓΛΙΑ!!! ΜΑΤΣ!!
Την Αγγλία ή την μισείς ή την λατρεύεις! Εμείς ανήκουμε στους πρώτους!!
ειναι στο Liphook κ θελω φετοσ το χειμωνα να ξαναπαω.αν σε ενδιαφερει συντονιζομαστε!
εκατσα 2 βδομαδες 1.500 ευρο κ εχασα 6 κιλα.αλλα σημασια δεν εχει αυτο οσο το οτι πηρα εφοδια απο κει κ αλλαξε ολη η ψυχολογια μου.δεν ξερω αν θα εφτανα να ειμαι σημερα 89 κιλα γιατι τοτε ημουν σε τελμα.αν κ νομιζω οτι οπου κ να πηγαινα καλο θα μου εκανε γιατι τοτε ειχα απελπιστικα την αναγκη για μια αλλαγη.φαντασου οτι δανειστηκα τα λεφτα για να παω.Quote:
Originally posted by penelope1985
Και ποσο εκατσες? Και ποσα κιλα εχασες? Και ποσο πηγε το μαλλι απο περιεργεια?
αληθεια princess ξεχασα να σε ρωτησω που μενεις? Λονδινο?
lesing στα 106 ακριβως ειχα φτασει κ γω...
τουλαχιστο οταν ειχα παρει την αποφαση να ζυγιστω...
ξερω πως νιωθεις...φοβερο νουμερο ετσι>? ουφ
αφου ντρεπομουνα να με δουν οι φιλοι μου καταλαβαινεις τωρα ειμαι 89 η 88 θα ζυγιστω αυριο αλλα ακομα εχω πολυ δρομο ακομαQuote:
Originally posted by koralaki
διαβαζω πως κ τι κανετε καθε μερα με τη γυμναστικη κ σας θαυμαζω.πως τα καταφερνετε ?εγω προσπαθω αλλα με το ζορι παω 2 φορες τη βδομαδα.τι κανετε εσεις κ πατε καθε μερα?
αν καταλαβαινω λεει...Quote:
αφου ντρεπομουνα να με δουν οι φιλοι μου καταλαβαινεις τωρα ειμαι 89 η 88 θα ζυγιστω αυριο αλλα ακομα εχω πολυ δρομο ακομαQuote:
Originally posted by koralaki
εδωω ντρεπομουν εγω που παντα ημουν παχυα
κ μαλιστα τα τελευταια χρονια που με θυμαμαι ολο 80+ κιλα.
ποσο μαλλον εσυ που ησουν κανονικη!
Τα κατορθωματα μου:
χθες κ σημερα καθολου γυμναστικη, ομως ειχα φοβερο πιασιμο
απο την προχθεσινη γυμναστικη
κ ηθελα να αναρρωσει το σωμα πληρως.
αυριο κανονικα το προγραμμα μου κ θα φροντισω στο εξης να μην παραλειπω την αεροβια!
οχι ειχα για πολλα χρονια τα πολλα κιλα τουλαχιστον τα 100 για κανα 5νταρι χρονια μη νομιζεις ειχα αφεθει στο φαγητο ειναι τωρα η πρωτη φορα που επιμενω
ΠΩς ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ Κ ΓΥΜΝΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ? ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ??/
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩ?:sniff::sniff::sniff:
μια συνηθεια ειναι, προσωπικα δε γυμναζομουν ποτε μου,
το θεωρουσα αγγαρεια.
πριν ενα χρονο πηγα πρωτη φορα γυμαστηριο χαρη στα...106 κιλα
σταματησα μαρτη- πριν ενα μηνα
κ ενω στην αρχη μου αρεσε να μη γυμναζομαι μετα μου ελειπε τραγικα πολυ...
κυριως ψυχολογικα, δεν ειχα που να ξξεσπαω,
μολις το επετρεψε λιγο η δουλεια ξαναρχισα...
μονο εγω ξερω με τι κοτσια με τοση κουραση ολη μερα κ νυχτα... (2 δουλειες)
ακομα κ απο τα μπανια το προτιμουσα γιατι το μπανιο με ζαβλακωνε κ δεν απεδιδα στη δουλεια,
ενω το γυμναστηριο με εκανε κ ενιωθα ΤΕΛΕΙΑ
ειναι μεχρι να βρεις να κανεις αυτο που σου αρεσει.. και εγω τα βαρη ουτε που να τα ακουσω δεν ηθελα και γενικα το γυμανστηριο.. τωρα ομως σε αυτο που ειμαι καθε φορα που παω μου εχει και διαφορετικο προγραμα αεροβιας και ασκησεων να κανω. ετσι δεν βαριεμαι. και το κυριοτερο του ειπα πως επειδη θελω να πηγαινω καθε μερα να μην μου βγαινει το προγραμμα πανω απο 1,15' .... ετσι και δεν κουραζομαι και πηγαινω συνεχεια! κλεινω δυο βδομαδες αυριο και δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ηδη τα ποδια μου στους γλουτους τα νοιωθω πιο λεια!! βαζω και μια κρεμα καθε μρα αδυνατιστικη δεν ξερω αν βοηθαει και αυτο βεβαια...Quote:
Eιμαι παρα πολυ κομματια!
25' διαδρομο
15' ελειπτικο
βαρη
45 κοιλιακους
60' περπατημα
και σημερα γυμανστηριο. ευτυχως χαλαρα.. γιατι χθες ενοιωθα κουρασμενη..
20' κωπηλατικο , κοιλιακοι, ραχιαιοι και διαφορεσ ασκησεις με οργανα και βαρακια για τα χερια και στηθος!
50΄ΔΙΑΔΡΟΜΟ...
ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
ΕΛΕΝΗ, ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ. ΝΕΑ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 1ο ΜΗΝΑ ΟΛΟ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΕΧΩ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.
zwitsa δεν ειναι ιδεα σου, εγω εχω ποδια πλεον που δεν ειχα ουτε στο λυκειο,Quote:
Originally posted by zwhtsa
ειναι μεχρι να βρεις να κανεις αυτο που σου αρεσει.. και εγω τα βαρη ουτε που να τα ακουσω δεν ηθελα και γενικα το γυμανστηριο.. τωρα ομως σε αυτο που ειμαι καθε φορα που παω μου εχει και διαφορετικο προγραμα αεροβιας και ασκησεων να κανω. ετσι δεν βαριεμαι. και το κυριοτερο του ειπα πως επειδη θελω να πηγαινω καθε μερα να μην μου βγαινει το προγραμμα πανω απο 1,15' .... ετσι και δεν κουραζομαι και πηγαινω συνεχεια! κλεινω δυο βδομαδες αυριο και δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ηδη τα ποδια μου στους γλουτους τα νοιωθω πιο λεια!! βαζω και μια κρεμα καθε μρα αδυνατιστικη δεν ξερω αν βοηθαει και αυτο βεβαια...Quote:
ακομα κ στα σημεια που ηταν σκαμμενα παο την κυτταριτιδα εχει αρχισει κ λειαινει αισθητα!
κ κρεμες αδυνατο να βαλω,
αρα δεν ειναι απο αυτο...
lesing μου εχει δικιο ειναι μεχρι να βρεις κατι να σευχαριστει κ να πορωθεις...
ΣΗμερα κανονικα το προγραμμα μου + την αεροβια στο τελος που τοσο καιρο παρελειπα.
Αυριο μονο αεροβια 1 ωρα να ξεκουραστει το σωμα μη πιαστω παλι.
αυριο ξεκιναω και pilates... για να δουμε πως θα ειναι! οποτε θα παω μονο μιση ωριτσα νωριτερα για διαδρομο και μετα πιλατες!
Είναι τέλειο το πιλάτες zwhtsa!! Πιστεύω ότι θα σου αρέσει πολύ!!:yes:Quote:
αυριο ξεκιναω και pilates... για να δουμε πως θα ειναι! οποτε θα παω μονο μιση ωριτσα νωριτερα για διαδρομο και μετα πιλατες!
εγω κανω ολο τα ιδια κ τα ιδια διαδρομο ποδηλατο διαδρομο ποδηλατο .μου απεσει πολυ το πιλατες ειχα δοκιμασει παλια αλλα δεν κανουν.το γυμναστηπιο ειναι απτο σπιτι μου με τα ποδια 10 λεπτα ενω για πιλατες τιποτα κοντα μου!
κοπαλακι σε ποσο καιρο κατεβηκες απο τα 106 στα 85?
σεπτεμβρη με φλεβαρη νομιζω, μετα ημουν στα 80-82 σταθερη,
παντρευτηκα απριλη σαυτα τα κιλα
κ μετα πηγα 87-88!!!
μεσα σε 3-4 μηνες...
εδω κ ενα μηνα περιπου αρχισα σοβαρη προσπαθεια κ αρχισα να πεφτω (α κ ξαναρχισα γυμναστικη...)
δοκιμασε κ εξω μηπως ξεβαρεθεις...Quote:
εγω κανω ολο τα ιδια κ τα ιδια διαδρομο ποδηλατο διαδρομο ποδηλατο .μου απεσει πολυ το πιλατες ειχα δοκιμασει παλια αλλα δεν κανουν.το γυμναστηπιο ειναι απτο σπιτι μου με τα ποδια 10 λεπτα ενω για πιλατες τιποτα κοντα μου!
το στατικό ποδήλατο γνωρίζει καμιά αν είναι αερόβια άσκηση? γιατί θέλει περισσότερη πίεση απ΄το κανονικό και άμα κάνω κανα μισάωρο την επόμενη τα πόδια μου είναι πιασμένα!
εγω εχω δυο βδομαδες που εχω ξεκινησει γυμανστηριο και παω καθημερινα.. αλλα δεν μου εχει βαλει ακομη ποδηλατο... ελλειπτικο, κωπηλατικο και διαδρομο κανω..Quote:
Originally posted by fuxia
το στατικό ποδήλατο γνωρίζει καμιά αν είναι αερόβια άσκηση? γιατί θέλει περισσότερη πίεση απ΄το κανονικό και άμα κάνω κανα μισάωρο την επόμενη τα πόδια μου είναι πιασμένα!
Tα είδη που μπορείτε να διαλέξετε
Oι δραστηριότητες που μπορούν να ενεργοποιήσουν την αερόβια παραγωγή ενέργειας είναι αυτές που προσφέρουν χαμηλή-μέτρια ένταση και μεγάλη διάρκεια. Tέτοιες δραστηριότητες είναι το έντονο περπάτημα, το χαλαρό τρέξιμο (τζόγκινγκ), το ανέβασμα σκάλας, το ποδήλατο, η κωπηλασία, το κολύμπι, το σκοινάκι, ο χορός και κάθε μορφή ομαδικής δραστηριότητας (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο).
αυτα απο το σαιτ του vita
ομως ειναι θεμα καθενος τι υπολογιζει σαν αεροβια,
πχ στο τικερ μου δεν βαζω το καθημερινο 20λεπτο περπατημα απο κ προς δουλεια
ουτε το ζεσταμα στο γυμναστηριο
σαν αεροβια που καιει εξτρα θερμιδες βαζω μονο το οργανο που θα επιλεξω να κανω μετα την προπονηση με βαρη
για 10'
κ που μια φορα τη βδομαδα το κανω για 60' χωρις βαρη.
καπως ετσι το σκεφτομαι εγω για να βλεπω την προοδο μου.
απο κει κ περα ο,τι κανει κανεις, εστω κ 10' να αυξησει το περπατημα του, καλο ειναι.
δεν εκανα ποτε ποδηλατο ως τωρα, βαριεμαι κ να κατσω πανω.Quote:
εγω εχω δυο βδομαδες που εχω ξεκινησει γυμανστηριο και παω καθημερινα.. αλλα δεν μου εχει βαλει ακομη ποδηλατο... ελλειπτικο, κωπηλατικο και διαδρομο κανω..Quote:
Originally posted by fuxia
εχει τοσο ωραια μηχανηματα, προτιμηστε τα πιο ενεργητικα να μη βαριεστε κ να κινειται ολο το σωμα.
αυτο το λατρευω απλα:
http://uk.commercial.lifefitness.com...trainers?pff=1
mporei να μην εχει ελλειπτικο στο γυμναστηριο που παω αλλα αυτο ειναι 1000 καλυτερο,
κ εχω κ ελλειπτικο σπιτι πια σε περιπτωση αναγκης...
ΚΟΡΑΛΑΚΙ αυτο που γραφεις κατω κατω για την καταναλωση της τροφης απο πιο βιβλιο ειναι?
Σήμερα:
40 λεπτά αερόβια και 20 λεπτά πιλάτες
απτο "η ψυχολογια της διαιτας"Quote:
ΚΟΡΑΛΑΚΙ αυτο που γραφεις κατω κατω για την καταναλωση της τροφης απο πιο βιβλιο ειναι?
:thumbup: πολυ καλο
Σημερα:
60' ελλειπτικο προγραμμα 8, ~45 rpm
χθες εκανα πρωτη φορα πιλατες... μου αρεσεπ ολυ αλλα δυσκολευτηκα πολυ..
με τις ανασες... να εχω κανω την μεση μου.. να μην κουναω την λεκανη μου σε καποιες ασκησεις...
και οντος ενοιωθα τους μυς να γυμανζοντε πολυ καλα!!
λιγο πριν το μαθημα εκανα μιση ωρα διαδρομο..
3 φορες την βδομαδα λοιπον πιλατες!!! και αλλες 2 η 3 βαρη... ( αν και δεν το κοβω να πηγαινω σαββατο πρωι.. γιατι ολο και κατι τυχαινει την παρασκευη και ειαι εξω για ποτο... :P και το σαββατο ειναι μεχρι τισ 3 το μεσημερι ανοχιτο)
Καλημέρα,Quote:
χθες εκανα πρωτη φορα πιλατες... μου αρεσεπ ολυ αλλα δυσκολευτηκα πολυ..
με τις ανασες... να εχω κανω την μεση μου.. να μην κουναω την λεκανη μου σε καποιες ασκησεις...
και οντος ενοιωθα τους μυς να γυμανζοντε πολυ καλα!!
λιγο πριν το μαθημα εκανα μιση ωρα διαδρομο..
3 φορες την βδομαδα λοιπον πιλατες!!! και αλλες 2 η 3 βαρη... ( αν και δεν το κοβω να πηγαινω σαββατο πρωι.. γιατι ολο και κατι τυχαινει την παρασκευη και ειαι εξω για ποτο... :P και το σαββατο ειναι μεχρι τισ 3 το μεσημερι ανοχιτο)
Θα δεις ότι με το πιλάτες θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα:yes:
ζωητσα μην αμελησεις τα βαρη,
χρειαζεσαι μυικη ενδυναμωση με τοσα κιλα που εχεις χασει/θα χασεις
μπορεις να κανεις πχ Δευ Τετ Παρ βαρη κ μετα αεροβια
και Τρι Πεμπτη πιλατες... (ετσι θα σπας κ τα βαρη κ δε θα κουραζεται το σωμα)
Πιστεύω ότι το πιλάτες είναι πολύ καλή άσκηση για ενδυνάμωση...(έχω δει πολύ καλύτερα αποτελέσματα με 3 μήνες πιλάτες από ότι 7 μήνες βάρη). Χρησιμοποιείς το βάρος του σώματος σου, λάστιχα, κορδέλες αντίστασης, δαχτυλίδια, ακόμα και βαράκια.
Τώρα κάνω ένα dvd πιλάτες για πόδια και νιώθω τόσο κάψιμο όσο δεν έχω νιώσει με τα βάρη στο γυμναστήριο.
Ο καθένας κάνει ότι του ταιριάζει όμως:bouncy:
βρε κοριτσια,κανω πλεον περιπου 4-5 ωρες τη βδομάδα χορό,πιστευετε οτι γυμναζομαι?φοβαμαι μηπως ειναι πολύ λίγο αλλα δεν εχω κ πολύ χρόνο να κάνω παραπάνω.ασε που οι 2 ωρες ειναι rnb και ξεπατώνομαι.απλα αναρωτιεμαι αν θα δω εστω κ την παραμικρή διαφορά στο σώμα μου.
εμενα επιτρεψτε μου να μη συμφωνησω,
ολα μαζι κανουν δουλεια,
πιλατες αεροβια βαρη κολυμπι χορος
καθενα μονο του δεν ειναι αρκετο
εχω δοκιμασει μονο χορο,
μονο βαρη,
μονο αεροβια,
αλλα αποτελεσμα δεν ειδα.
μετα το νοεμβρη που καταλαβα οτι πρεπει να κανω συνολικη δουλεια για να εχω συνολικο αποτελεσμα ειδα τρομερη βελτιωση στο σωμα μου.
στο οτι καθενας κανει ο,τι του ταιριαζει συμφωνω απολυτα!
αλλα κριμα ειναι να λιωνει καποιος 6 μερες τη βδομαδα πχ σε αερομπικ
κ μετα να μη κανει να γυμναστει πια επειδη δεν εχει δυνατη μεση/μυς
(τοπαθε μια φιλη μου που εκανε μονο αεροπμικ μια ζωη)
ΥΓ αλλωστε η γυμναστικη εχει καποιο λογο που χωριζεται σε αεροβια κ αναεροβια,
χρειαζονται κ τα δυο!
Αυτό που λέμε συμμόρφωση σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής είναι μεγάλο και υποτιμημένο θέμα. Δεν γίνεται να επιβάλλουμε την μέθοδο γυμναστικής γιατί η γυμναστική είναι και διασκέδαση, συνεπώς πρέπει να κάνουμε ότι μας αρέσει έτσι ώστε να το κάνουμε με ευχαρίστηση και όχι σαν αγγαρεία - το αν θα το κάνουμε σαν αγγαρεία ή όχι εξαρτάται φυσικά και από το αν ξέρουμε τι κέρδη θα έχουμε - λίγες γυναίκες π.χ ξέρουν τα κέρδη που μπορεί να έχει η έντονη γυμναστική και όχι οι 5000 χαλαρές επαναλήψεις στην μηχανή των απαγωγών , ή ακόμα πιο λίγες ξέρουν ότι η γυμναστική με αντίσταση (τα βάρη δηλαδή) είναι η καλύτερη πρόληψη για την οστεοπόρωση αλλά συνεισφέρει και ουσιαστικά σε προβληματικές περιοχές όπως γλουτοί γόνατα μηροί και το πίσω μέρος του χεριού.