Γκρινάκιον, εσύ τον καιρό που έλειπα προχώρησες με τη δίαιτα; να χαρώ;
Printable View
Γκρινάκιον, εσύ τον καιρό που έλειπα προχώρησες με τη δίαιτα; να χαρώ;
χαχα, γκρινάκιον, καλό!
Προχώρησα, να χαρείς ανεπιφύλακτα. Μπήκα στα 80'ς. Πάω και γυμναστήριο, όλα πήραν τον δρόμο τους θέλω να πιστεύω;) καιρός ήταν.
Ααααα!! Χαίρομαι ΠΟΛΥ!!! Μπράβο!!! Χίλια μπράβο!!! ʼντε, να βάλεις φωτογραφία σ' αυτό το τόπικ να μας φτιάχνεις το κέφι!!
καλέ τί μας λες! να σηκωθείς να ρθεις να μας δεις από κοντά!
:P:roll:
Μου φαίνεται πώς είτε έτσι είτε αλλιώς μέσα στο 2011 θα γνωριστούμε διότι και η Καστοριά (στην οποία έκανα επίσης αίτηση) δεν είναι και πολύ μακριά σου! Έχεις πάει μήπως; Είναι όμορφα; Είδα σε μια εκπομπή της ΕΤ1 (νομίζω) με τον εύγλωττο τίτλο "Αυτοί που πήραν τα βουνά" έναν τύπο διαφημιστή που άφησε τη δουλειά στην Αθήνα και πήγε εκεί και καλλιεργεί βερύκοκα και φτιάχνει μαρμελάδες! Θέλω κι εγώωωω!
Αχά!! με Καστοριανό θα σε παντρολογήσουμε δηλαδή!!! ναι είναι πανέμορφη πόλη. Έχω γυρίσει όλον τον βορρά, άρα όπου αλλού έχεις δηλώσει να πας εδώ είμαι, τουριστικός οδηγός με πόδια :p
Σκέτη Bomo δηλαδή! ;)
Είναι ανακουφιστικό και παρήγορο να ξέρεις ότι κάποιες φορές δεν μιλάς στο βρόντο και σου δίνουν προσοχή;)
Καλώς σας ξαναβρήκα Click μου!!!:roll:
Λοιπόν εγώ το έφτιαξα το κέφι μου στις γιορτές με διακοπές στην Πελοπόννησο- η φύση εκπληκτική: ανθισμένες βουκαμβίλιες, φοίνικες, βουνό και θάλασσα, Αρχαία Ολυμπία, Μάνη, Μονεμβασιά, τζάκι σε ταβερνάκι πάνω στο κύμα και καλή παρέα: όνειρο!!
πωπω αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Quote:
Originally posted by Hexenmilch
Καλώς σας ξαναβρήκα Click μου!!!:roll:
Λοιπόν εγώ το έφτιαξα το κέφι μου στις γιορτές με διακοπές στην Πελοπόννησο- η φύση εκπληκτική: ανθισμένες βουκαμβίλιες, φοίνικες, βουνό και θάλασσα, Αρχαία Ολυμπία, Μάνη, Μονεμβασιά, τζάκι σε ταβερνάκι πάνω στο κύμα και καλή παρέα: όνειρο!!
καλη χρονια!
Καλή χρονιά!! Βέβαια, ξέχασα να ευχηθώ- να πάει αυτή η χρονιά, που προβλέπεται για όλους δύσκολη, τουλάχιστον όσον αφορά στην υγεία μας, στην προσωπική ευτυχία μας και στον στόχο μας να χάσουμε τα παλιοκιλά που βαραίνουν τις ζωές μας, όσο γίνεται καλύτερα!!
Γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους- βγαίνω από την απομόνωση που είχα καταδικάσει τον εαυτό μου και ανακατεύομαι με πολλούς και διαφορετικούς! Μέχρι και σε μια ηλικιωμένη θεία που προσφέρθηκε να μου κάνει ...προξενιό "ναι" είπα! Όχι για τον γκόμενο (το θεωρώ αστείο) αλλά για την ευκαιρία να γνωρίσω ίσως μια καινούργια παρέα!
Χθες ας πούμε- πήγα σε γενέθλια όπου δεν γνώριζα σχεδόν κανέναν αλλά γέλασα με την ψυχή μου! Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό; :)
οχι!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Hexenmilch
Χθες ας πούμε- πήγα σε γενέθλια όπου δεν γνώριζα σχεδόν κανέναν αλλά γέλασα με την ψυχή μου! Υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό; :)
:thumbup::thumbup::yes:
Αααα! Τι είναι αυτό το σήριαλ με τη βρώμη;;; Έχω χάσει επεισόδια!!!:tumble:
Κοιτάζω τα τρέιλερ των ταινιών της εβδομάδας: και ψηφίζω "Μαχαιροβγάλτη" για σήμερα το βράδυ!
http://www.youtube.com/watch?v=j3-f2...layer_embedded
Ακούω δυνατά το FEEL GOOD INC!!!
http://www.youtube.com/watch?v=mqCIm...eature=related
Καλή σας μέρα!! ;)