:lol:
βρε κλίκ τώρα θα αγχωθεί περισσότερο :rolleyes:
Printable View
:lol:
βρε κλίκ τώρα θα αγχωθεί περισσότερο :rolleyes:
σκέφτομαι οτι σε 1 βδομάδα που θα τελειώσει η εξεταστική θα πάω για ψώνια, και σε κάτι γιατρούς γιατί θέλω μια αναναίωση γενικά...
γιατροι... ανανεωση.... θα πας σε πλαστικο σισακι μας?Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκέφτομαι οτι σε 1 βδομάδα που θα τελειώσει η εξεταστική θα πάω για ψώνια, και σε κάτι γιατρούς γιατί θέλω μια αναναίωση γενικά...
:P
Λοιπον σκεφτομαι πως εχω βρει ενα γατο σε ασχημο χαλι και δεν εχω μια για να τον παω σε κτηνιατρο,εχω στειλει 2 μαιλ σε ζωοφιλη δραση κ ακομα τπτ και εχω στενοχωρηθει πολυ.
γενικα μην περιμενεις να αναλαβει καποιος την ευθυνη, οταν βρισκουμε, τρεχουμε.
γιατι και οι φιλοζωικες ειναι γεματες ηδη απο ζωα που βρισκουν και τρεχουν και δε φτανουν. δεν μπορουν να τους τα φορτωνουμε, αφου το κρατος δε βοηθαει σε τιποτα.
χαμος γινεται
κανε προωθηση στο φεησμπουκ σε ολα τα φιλοζωικα γκρουπς. αλλα να βρεθει καποιος να σου πληρωσοει τον κτηνιατρο δε νομιζω. οι γονεις σου δε βοηθανε? κανα 30αρι ευρω θα παει η επισκεψη..........
αν μπορεσεις να το συνεφερεις και να βαλεις αγγελιες να υιοθετηθει, κατι μπορει να γινει.
Παιζει να το υιοθετησω.Δεν ειπα να μου πληρωσει κανεις τπτ απο το σωματειο ομως ξερω πως εχουν κατι σαν συμφωνια με εναν κτηνιατρο και πληρωνεις κατι λιγα,ελαχιστα
10 ευρω εχω ολα κι ολα και οι γονεις μου δυστυχως δεν εχουν να μου δωσουν.
xa.xa....Quote:
Originally posted by smart
γιατροι... ανανεωση.... θα πας σε πλαστικο σισακι μας?Quote:
Originally posted by Ciciliana
:P
οχι καλε..
θέλω να ψωνίσω ρούχα(όχι πολλά) γιατί φετος δε πηρα τίποτα.. (γρρρ...)
και θέλω να πάω στο γυναικολόγο (γιατί δεν έχω κανει ακόμη παπ, ναι ντρέπομαι που το λεω, απλά ντρεπομαι να παω...)
ciciliana επειδή (μαλλον) είμαι μεγαλύτερη σου θα σε μαλώσω τώρα!!! μην το αμελείς το τεστ παπ καλή μου είναι πολύ σημαντικό!!
αγγελουδάκι...ναι ξέρω 2 χρόνια πανε απο τοτε που ξεκίνησα(επαφες εννοω) κ ακόμη λέω ΘΑ παω..
πραγματικά όμως ντρεπόμουν να ξεγυμνωθω σε γιατρό(είτε είναι άντρας είτε γυναίκα).
τωρα λεω δε παει άλλο.. είναι θέμα υγείας οι εξετάσεις και αναγκαστικά πρέπει να παω, κι ας ντρέπομαι.. δε γίνεται αλλιως..
λοιπόν παρόλη την ηλικία μου (35) κάθε φορά που πρέπει να γδυθώ σε γιατρό το σκέφτομαι λες κ θα είναι κάτι τρομερό!φέτος λοιπόν άλλαξα κυτταρολόγο κ πήγα σε έναν κυριο,ευγενέστατο,που αρχικά μου μίλαγε περί ανέμων και υδάτων για να σπάσει ο πάγος και μετά ήταν αναλυτικότατος στο τι έκανε και γιατί,πίστεψέ με δεν με έκανε να νιώσω καθόλου άσχημα,τελικά είναι να πετύχεις τον σωστό άνθρωπο!Κορίτσια μην το παραμελείτε είναι ζήτημα ζωής το τεστ παπ!
τι ωραία...! κ εγω έναν τετοιο θελω, να νιωθω άνετα.
γιατί γενικά έχω ακούσει οτι σε "ξεπετάνε" δε τα πολυαναλύουν, δε πολυσυζητανε και αυτο θα με εκανε να νιωθω αμήχανα..
να κανω μια χαζη ερώτηση? (αν κ εχω ρωτησει κ τη μητερα μου) πρεπει να είμαστε ξυρισμένες οταν παμε στο γυναικολόγο? δε νομίζω ε..
κοίτα...γούστα είναι αυτά!εγώ για λόγους υγιεινής και επειδή μου αρέσει είναι πάντα περιποιημένη η συγκεκριμένη περιοχή,αλλά δεν νομίζω κανείς να σε υποχρεώνει ,δεν εχει dress code :D
Ολοι οι κτηνιατροι αν τους πεις οτι ειναι αδεσποτο θα σου κανουν καλυτερη τιμη.Παρολαυτα πηγαινε το ζωακι αστο να το δει και αν σου πει ενα ποσο θα κανουμε ενα ερανο απο δω.Αλλος 5 ευρο αλλος 10 κατι θα γινει.Εκτος αν μενεις Αθηνα οποτε στειλε μου γιου του γιου.Για αρχη παρε το ζωακι σπιτι κ μην το αφησεις στο δρομο.Επισης αν μπορεις πεσ μου τι συμπτωματα εχει γιατι παλια δουλευα σε κτηνιατρειοQuote:
Originally posted by onelifeonechance
Παιζει να το υιοθετησω.Δεν ειπα να μου πληρωσει κανεις τπτ απο το σωματειο ομως ξερω πως εχουν κατι σαν συμφωνια με εναν κτηνιατρο και πληρωνεις κατι λιγα,ελαχιστα
Λεσσινγκ επικοινωνησα με τη Φιλοζωη δραση και θα το παω σε εναν κτηνιατρο που ειναι ανοιχτα σημερα.Quote:
Originally posted by lessing
Ολοι οι κτηνιατροι αν τους πεις οτι ειναι αδεσποτο θα σου κανουν καλυτερη τιμη.Παρολαυτα πηγαινε το ζωακι αστο να το δει και αν σου πει ενα ποσο θα κανουμε ενα ερανο απο δω.Αλλος 5 ευρο αλλος 10 κατι θα γινει.Εκτος αν μενεις Αθηνα οποτε στειλε μου γιου του γιου.Για αρχη παρε το ζωακι σπιτι κ μην το αφησεις στο δρομο.Επισης αν μπορεις πεσ μου τι συμπτωματα εχει γιατι παλια δουλευα σε κτηνιατρειοQuote:
Εχω βρει στο παρελθον αρκετα αδεσποτα και μερικα απο εκεινα που επρεπε να πανε σε γιατρο, τα πηγαινα (δουλευα τοτε) και ποτε μα ποτε δεν μου εκανε καλυτερη τιμη η γιατρος που πηγαινα. 30-35 μου επαιρνε παντοτε για κατι ενεσεις και εξεταση κι ας ηξερε πως ειναι αδεσποτα.
Ειχε πριστει ο λαιμος του αλλα τωρα εσπασε η "φουσκα" και ξεππριστηκε.Τρεχει πυον και βγαζει και αιμα.
Επισης,σπιτι μου το εχω εννοειται.
και μετα ξυπνησες.................................. ...........Quote:
Originally posted by lessing
Ολοι οι κτηνιατροι αν τους πεις οτι ειναι αδεσποτο θα σου κανουν καλυτερη τιμη.Quote:
ρε δεν εχουν το θεο τους.
αφου για χειρουργεια, καποιοι κανουν καλυτερες τιμες στη στειρωση, ενω στα υπολοιπα ζητουν κανονικοτατα ποσα.
εχω δει να γινονται ερανοι για ορθοπεδικα χειρουργεια και να ζητανε και 1000 και 2000 ευρω. και παραπανω
πραγματικα δεν εχουν καμμια συναισθηση...
Μιλαμε τοσα αδεσποτα εξω απο το ιατρειο της,ενα μπολακι με νερο δεν εχει.Αυτο λεει πολλα.
Σκεφτομαι ποσο ρηχοι και επιφανειακοι μπορει να ειναι καποιοι ανθρωποι..Παρολο που ειναι ενα γεγονος που γνωριζω συνεχιζω να σοκαρομαι δυσαρεστα καθε φορα που το παρατηρω!!
λεει πολλα για το ποσο ηλιθια ειναι.
σπεης, σκεφτομαι οτι εχεις λειψει απτο φορουμ
Δε νομιζω Τακη!!!
χαχαχαχα
κανε μια προσπαθεια και παρτο, εγω εχω παρει αδεσποτα σε κτηνιατρο και ποτε δε μου ζητησε λευτα :yes:
:cul: λανθανεις
υ.γ. στον σπεης πηγαινε αυτο
Μιτσοκολο θα τον παω σε λιγο,περιμενω να ερθει η μητερα μου να μου δωσει χρηματα για ταξι διοτι εξω ριχνει καρεκλες και γενικως ειναι μακρια η κλινικη.
Δεν θα πληρωσω τπτ μαλλον για τον γατο ομως θα γινω μελος της ζωοφιλης δρασης με 20 ευρω/6μηνο
μπραβο κοριτσακι μου! πολυ καλο!!! :bouncy: σκαρλετ ΝΑΜΠΕΡ ΤΟΥ! χιχιχιχι
αχχαχαχ ναι απο κει περασα:lol:
μιλαμε για ομοιοτητα! επιμενω!!!!!! χωρις μλκιουλες!!!! :smilegrin::smilegrin::bouncing:
σκεφτομαι ποσο σοφος μπορει να ηταν αυτος ( ο κουν αν δεν κανω λαθος!!) που ειπε οτι στην ελλδα ό,τι δηλωσεις εισαι!!!!
σκευτομε αν ο spaceride αποφασισε να κανει την τρυπα που λεγαμε χτες :lol: :lol:
πως θα βγαλουμε και μεις το ψωμι μας!:lol:
Λοιπον,την κανω σε λιγο για το γιατρο και ευχομαι ολα να ειναι καλα.
καλη επιτυχια!!!!!!:starhit:
σκεφτομαι που να σκεφτεται να κανει τρυπα ο σπεης? :crazy:
:lol: :lol: :lol: :lol:
θελω ενα ταξιδι.
θελω κι εγω τρυπα ή μαλλον 3
ενα ταξιδι μακρυνο και διαρκειας! 3 τρυπες? μπαμ μπαμ ε? χαχαχα που?
περα απ τις μλκιες σκευτομαι σημερα τι μαλακια παω να κανω............. :thumbdown:
μαρεσει η μια πανω απο χειλη αλλα δεν το χω επεξεργαστει ακομα.
οποτε θελω 3 στο 1 αυτι :)
και ενα ταξιδι μακρινο, κοντινο, ο,τι ναναι, δε με χαλαει :P
δεν θα εχεις απολυτος κανενα προβλημα στα χειλη αρκει να τρυπηθουν κοντα στην γραμμη των χειλιων ουτος ωστε το κουμπομα απο πισω να ακουμπαει τα δοντια και ΟΧΙ τα ουλα , γιατι τα ερεθιζει και ''πεφτουν'' με συνεπεια να αποδυναμοσει να μαζευει περισσοτερη πετρα εκει , και μετα μπαι μπαι τουθι!
κατα τα αλλα τζετ! (και με βελονα παντα)
δεν ενοχλει το κουμπωμα οταν ακουμπαει στο δοντι?
θα σε ενοχλει γενικα τις 2-3 πρωτες μερες λογο του οτι εχεις κατι ''καινουριο'' επανω σου, και θα υπαρχει ελαφρυ πριξιμο στην περιοχη (τζολι :lol: )
αλλα οχι δεν ενοχλει γενικα, και για να μην εχεις θεμα και με αλλεργιες να ζητησεις υλικο απο τιτανιο