καλημέρα Πωλινάκι πώς ηταν σημερα τα πραγματα στη δουλεια?
Printable View
καλημέρα Πωλινάκι πώς ηταν σημερα τα πραγματα στη δουλεια?
Καλησπέρα Καραμελίτσα μου.
Σε θέμα επαγγελματικό, η αφεντικίνα μου νομίζει πως μπορεί να με ξεκανει αλλά είμαι πολύ μα πολύ γελασμενη.
Σε θέμα προσωπικό, έχουν διμιουργηθεί "πηγαδάκια" από τους καλοθελητές και προσπαθούν να μάθουν τί έκανα και έχασα βάρος. Δεν τους αρκεί μόνο η αφαίρεση του δακτυλιδίου. Και ρωτάν παντού. Φυσικά κανείς από τα άτομα που ξέρει δεν λέει.
Και επειδή εγώ είμαι πολύ πιο έξυπνη από αυτούς, ακόμα και στην βεβαίωση του γιατρού για την δουλιά που ήθελα, του είχα πει και έγραψε μόνο την αφαίρεση του δακτυλιδίου.
Και ξέρω πως ακόμα και αυτό πήγαν και έψαξαν για να δουν τί έκανε η χοντρή πωλίνα και άρχησε να χάνει βάρος ξαφνηκά!!!!
Πωπω ρε Πωλινακι,πραγματικα απορω πως τους αντεχεις!!
Τί ατομα υπαρχουν γυρω μας ρε γαμωτο,μονο με το κακο μας χαιροντε!
τι μαλακες θεε μου
Αυτο ξαναπες το!Και το αστειο ειναι πως μολις θα χασεις ακομα λιγο θα αρχισουν να σου λενε "μην χασεις αλλο" και "εκοψες" και αλλα τετοια........Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Πωπω ρε Πωλινακι,πραγματικα απορω πως τους αντεχεις!!
Τί ατομα υπαρχουν γυρω μας ρε γαμωτο,μονο με το κακο μας χαιροντε!
Δεν τους δείνω απλά συμασία και τους αφήνω να τρόγονται!!!!!!!!!!
Μόλις τώρα έμαθα πως έπεσε στοίχημα πόσα κιλά έχασα!!!!!! Ηρθε μια απο τις καλοθελήτριες πριν λίγο, τάχα να μου δώσει ένα φακελο και μου λέει αδυνατισες. Μπα τις λέω, τίποτα το ιδιαίτερο. Μου λέει όχι αδυνάτησες, λέω σιγά, 3 κιλά έχασα. και λέει με ένα ύφος "Α μόνο?" και έφυγε.
Και έμαθα πως είχαν βάλει στοίχημα και έστηλαν αυτή να ρωτήσει πόσα έχασα!!!!!! χαχαχαχαχα Πάλι καλά που της είπα 3!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑ!!!Ακουσα και από μιά ότι σαν να πάχυνα λίγο στην περιφέρεια!!!!!!!!!!!!!!!
Ο καθένας στον κόσμο του εδώ μέσα!!!!
Χτες όταν σχολούσα, εδώ απέναντι μένει μια πολύ καλή γιαγιάκα, και με είδε στον δρόμο και άρχισε να κλαίει από την χαρά της που με είδε ότι αδυνάτισα, και μου έλεγε μπράβο κόρη μου, με έκανες και χάρικα πολύ κτλ. Αυτά τα δάκρυα που έριξε αυτή η γιαγιούλα για μένα, αξίζουν σαν 10000000000000000000 κομπλιμέντα από τους καλοθελητές.
Απόψε θα φτιάξω κοτοπουλο με πορτοκάλι και μέλι (1 κουταλιά για μερίδα 4 ατόμων περίπου)!!!!!! Κοπιάστε!!!!!!
Πολινάκι βάζεις χυμό πορτοκάλι ή και φλούδα μέσα?
Και τα 2 αγγελουδάκι μου. Βάζω τον χυμό από ένα πορτοκάλι και προς το τέλος βάζω κομμένη την φλούδα απλά για να δώσει πιο πολύ μυρωδιά
κουκλααααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1βλεπω πηγες για δουλεια??????????????και βλεπω οτι αρχισαν να δαγκωνουν τα χειλακια τους μερικοι μερικοι???????????????χαχαχχαχαχ� �χ
αστους να σκασουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:t humbup::D:thumbup::D
και που εισαι ακομα?????????????/θα δεις πολλααααααααααααααα ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιιιχιχ ιχιχιιχ:saint2:
τι κανεις????????????????????????????????:kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss:
Μαριγούλα μου γλυκιά!!!!!! Καλά είμαι κουκλίτσα μου εσύ? Ναι αρχίσανε τα δικά της κοσμάρας τους αλλά ηληκρινά ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ!!!! Απλά νευριάζω που δεν έχουν τίποτα άλλο να ασχοληθούν και ασχολούντε μαζί μου!!!!
Τελος πάντον, εσύ πως τα πας? η απώλεια? πότε ξεκινάς τα αλεσμένα?
Καλά μειλάμε το κοτόπουλο μου έγινε Τ Ε Λ Ι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Το συστήνω ανεπυφύλακτα!!!!!
Πωλινακιμου καλα κανεις αστουςναβραζουν σιγα σιγα στο ζουμι τουςκαινα σκασουναμαπιαπουθενα δεν τουςποιανεις.
Ειμαστε χοντροι γιατι ειμαστε,ειμαστε αδυνατοι γιατι γιναμε?\ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί μου κάνετε? Κορίτσια χτες πήγα για 1 ώρα στο σούπερ μάρκετ και μου την έπεσαν 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ένας, ο τελευταίος, ήταν και κούκλος πανάθεμά τον...... Αλλά τί να κάνουμε? αφού έχω άντρα!!!!
αλλά μειλάμε είχε πολύ πολύ πλάκα!!!!!!!!!!!!!!
Οντος Αδαμαντία μου, έχουν καταντήσει αηδία!!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Καλημέρα σας!!!!
Αυριο έχουμε επισημο ζύγισμα αν και δεν νομίζω να έχω μεγάλη διαφορά, αφού σήμερα ήρθε και η περίοδος.
Από διατροφή πιστεύω πάω καλά!!!!!
Μην μασας πουθενα, αφου ξερεις οτι και αν δειξει θα ειναι λογω περιοδου
αγαπάκιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην μου νευριαζεις....χαλαρα....απολα υσε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μαριγούλα μου γλυκιά!!!!!! Καλά είμαι κουκλίτσα μου εσύ? Ναι αρχίσανε τα δικά της κοσμάρας τους αλλά ηληκρινά ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ!!!! Απλά νευριάζω που δεν έχουν τίποτα άλλο να ασχοληθούν και ασχολούντε μαζί μου!!!!
Τελος πάντον, εσύ πως τα πας? η απώλεια? πότε ξεκινάς τα αλεσμένα?
εγω καλα ειμαι. εχω αρχισει τα αλεσμενα....σχετικα καλα με αρκετεσ εξαγωγες αλλα ενταξει θα προσαρμοστω στην ποσοτητα και θα ειναι ολα καλα....εβγαλα και τα ραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιιχιχ ιχιχιχιχι.......απωλεια.........11 0 μπηκα και χθες ημουν 98!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin::sp in::spin::spin::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
τελειο?????????????????????? ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μην ανησυχεις για την περιοδο και το ζυγισμα.....οτι δεν δειξει τωρα η ζυγαρια θα το δειξει διπλο την επομενη;);););););)
χιχιιχιχιχιιχ
Το ξέρω καραμέλλα μου.....
Κορίτσια, νιώθω ένα ψυχοπλάκομα.....
Νιώθω βασικά ότι θέλω να κλειστώ σε ένα σκοτοινό μέρος, μόνη μου, και μίνω εκεί.....
Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, να φαίνομαι καλά, αλλά δεν τα καταφέρνω....
Δεν είμαι καλά....
Και δεν μαρέσει ρε γμτ αυτό που νιώθω.....
Ακόμα και το ντύσιμο μου άλλαξε.... Μόνο μαύρα και σκούρα φοράω αυτές τις μέρες....
ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι υπέροχα νέα είναι αυτά βρε!!!!!!! Αχ εγώ όταν δω το 98 νομίζω θα πάθω καρδιακό!!!!!
Αντε και εις κατώτερα κούκλα μου!!!!!!
98 ήμουνα τελευταία φορά στα 12 μου...... χιχιχι
Μαρία αυτό που σου έγραψα για την μακαρονάδα το είδες? δεν είδα να πεις τίποτα :P
Μηπως ειναι λογω ορμονων επειδη θα αδιαθετησεις?Και γω οταν περιμενω περιοδο , ειμαι ικανη να σκοτωσω ανθρωπο.Quote:
Το ξέρω καραμέλλα μου.....
Κορίτσια, νιώθω ένα ψυχοπλάκομα.....
Νιώθω βασικά ότι θέλω να κλειστώ σε ένα σκοτοινό μέρος, μόνη μου, και μίνω εκεί.....
Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, να φαίνομαι καλά, αλλά δεν τα καταφέρνω....
Δεν είμαι καλά....
Και δεν μαρέσει ρε γμτ αυτό που νιώθω.....
Ακόμα και το ντύσιμο μου άλλαξε.... Μόνο μαύρα και σκούρα φοράω αυτές τις μέρες....
Οχι μαυρα ρουχα ανοιξιατικα.Μονο χρωματα να φορας,θα δεις θα αλλαξεις και διαθεση;)
ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την περίοδό μου sourkouna μου... και είμαι έτσι εδώ και 2 βδομάδες... και όσο πάει χειροτερεύει....
Πάντα φοράω χρώματα στα ρούχα, αυτή την βδομάδα όμως δεν ξέρω τί με έπιασε, δεν τα θέλω..... Το ντουλάπι μου είναι γεμάτο με πολύχρωμα φορεματακια και μπλούζες, ανοιξιάτικα ρουχαλάκια, και εγώ επιλέγω τα πιο σκούρα, κιας είναι και πιο χειμωνιάτικα σαν ρούχα........ Δεν νιώθω να με εκφράζει κανένα χρώμα...
Αχ δεν είμαι εγώ αυτή.................
Ελα ρε συ, εσυ θα πρεπε να πετας τωρα που χανεις και κιλα και επιτελους αλλαζει η ζωη σου(και ολους μας).Ολοι εχουμε τα ups and down μας.Ευχομαι να σου περασει συντομα :)
sourkouna μου το ξέρω ότι θα έπρεπε να πετώ, αλλά μάλλον λειτουργεί ανάποδα σε μένα... τι να πω....
Οι ορμόνες της κατάθλιψης σε κτύπησαν! Θυμήσου την περίοδο της εγκυμοσύνης, που τα νεύρα σου ήταν τσατάλια, κι ας περίμενες το πιο ευτυχισμένο γεγονός στη ζωή σου. Θα περάσει αυτό το στάδιο, λίγη υπομονή θα κάνεις. Κρατάει συνήθως γύρω στο δίμηνο - μην περιμένεις αύριο να φορέσεις τα λουλουδάτα. Είναι οι καινούριες ισορροπίες που πρέπει να βρεθούν. Δεν βοηθάνε ούτε οι θετικές σκέψεις, ούτε οι ενδείξεις στη ζυγαριά. Είναι απλά μια φάση στην όλη διαδικασία. Υπομονή, μπόρα είναι, θα περάσει...
Αννα μου, 2 μήνες? έχω ακόμα εναμιση μήνα δλδ!!!!!
Δηλαδή θα μου περάσει περίπου τότε που θα πάω στον γιατρουδάκο μου και θα μου πει πάλι πως έγινα μοντελακι? χεχε
Στην εγκυμοσύνη, πάλι ήμουνα ανάποδη. Τα νέυρα μου δεν ήταν τσαντάλια από την εγκυμοσύνη, 3 πρώτους μήνες ήμουν μεστην τρελλη χαρά και μετά αρνιώμουνα πισματικά να κάνω οτιδήποτε γιατί κλίστηκα στο νοσοκομείο. Ακόμα και να θυμώσω αρνιώμουνα!!!!!!!!!!!
Τέλος πάντον, λογικά όπως ήρθε από μόνο του, θα φίγει και από μόνο του, ετσι?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ...ΠΟΥ???????ΤΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ?????????????????Quote:
Μαρία αυτό που σου έγραψα για την μακαρονάδα το είδες? δεν είδα να πεις τίποτα :P
αυτο δεν το ειδες?Quote:
Καλημέρα!!! βασικά μαρία μου μπορεί να γίνει πολύ ελαφρύτερη, αλλά σίγουρα όχι με 0 θερμίδες :P:P:P:PQuote:
Originally posted by Maria Hope
μια μακαροναδα με σαλτσα κρεμα γαλακτος, τυρια, τσιγαρισμενο μπεικον κτλ μπορει να γινει διαιτιτικη??????:lol:
οπως κ να εχει θα σε χρειαστωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Της φρέσκα κρέμα μπορείς να την αντικαταστήσεις είτε με φρέσκα κρέμα 0-3% αν θες να έχει την γεύση της φρέσκας κρέμας, ή για ακόμη πιο ελαφρύ την αντικαθιστάς με φρέσκο γάλα και λίγο βούτυρο ανάλατο (250 μλ φρέσκα κρέμα = 210 μλ γάλα και 2 κουταλάκια (30 γρ) βούτυρο ανάλατο).
Τυριά θα επιλέξεις 1 και μόνο τυρί, 0-3% και θα χρησιμοποιήσεις λίγο.
Το μπέικον θα το αντικαταστήσεις με γαλοπούλα και πάλι 0-3% και θα την κόψεις λωρίδες, και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι θα την βάλεις με 1 κουταλιά γάλα και θα "τσιγαριστεί". Αν θες μπορείς να κάνεις με τον ίδιο τρόπο μπέικον, αλλά θα σου βγει με πιο πολλές θερμίδες από ότι με γαλοπούλα.
Τέλος, η μακαρονάδα είναι μακαρονάδα (φαντάζομαι και σε εσένα θα απαγορεύονται τα σπαγέττι επομένος θα επιλέξεις ένα μακαρόνι που δεν έχει αυγό μέσα πχ κοχυλάκια ή τριβελάκια).
Θα σμίξεις όλα τα υλικά σου, θα βάλεις λίγο σπαστό μάυρο πιπέρι από πάνω και βουαλά, να η μακαρονάδα σου.
Επίσεις μην ξεχνάμε ότι πια η ποσότητα σου δεν θα είναι 1 πιάτο κανονικό αλλά ένα πιατάκι του γλυκού! με αυτό τον τρόπο θα απολάυσεις μια πολύ νοστιμη μακαρονάδα, όσο το δυνατόν πιο προσυτή στις επιτρεπτες θερμίδες.
Και εννοείτε πως ΔΕΝ ειναι φαγητό για καθημερινά αλλά για μερικές περιστάσεις οκ?
τι λες τωρα?????????????????????????????????????????? ??????????????????????????
οχι δεν το ειχα δει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ε σε λιγες μερες θα φαω σιγουρα μακαρονιααααααααααααααααα αααααα!!!!!!!!!!!!!!!!κ χωρις τυψεις χιχιχιιχιχιχιχ
με εσωσες κουκλιτσα μου........χαχαχαχαχααχα
ειμαι μακαρονου τι να κανουμε??????????
κοιτα μου ομως να μου ανεβεις και να εισαι καλα ψυχολογικα.....αντεεεεεεεεε� �ε γιατι θα ερθω εκει και θα σε κανω ντα.....χιχιχιιχιχχιιχιχιχι τρεμεις τωρα εεεεεεεε απο φοβο εεεεεεε???????????????????
Αμμα είναι να ερθεις εδώ και να με κάνεις ντα τότε να φροντίσω να πέσω πιο πολύ σε κατάθληψη!!!!!!
Πάντος ότι θες απο μαγειρική εδώ, ίσως μπορώ να βοηθήσω!
Το ότι έχεις προϊστορία, σημαίνει ότι έχεις προδιάθεση στην κατάθλιψη. Δυστυχώς, είναι μια από τις (συνήθεις) παρενέργειες της επέμβασης. Ευτυχώς, περνάει μόνο του στις περισσότερες περιπτώσεις (για αυτό εξάλλου μια από τις προεγχειρητικές εξετάσεις είναι και η ψυχιατρική εκτίμηση). Οπότε, ηρέμησε και απόλαυσέ το - έχει πλάκα να έχεις νεύρα και κατάθλιψη τη στιγμή που όλοι γύρω σου αναρωτιούνται πώς ομόρφυνες! Θα το συνειδητοποιήσεις αυτό μόνο όταν το ξεπεράσεις, και θα είναι η ένδειξη ότι έχεις επανέλθει. Καλή κατηφόρα...Quote:
Δηλαδή θα μου περάσει περίπου τότε που θα πάω στον γιατρουδάκο μου και θα μου πει πάλι πως έγινα μοντελακι? χεχε
Στην εγκυμοσύνη, πάλι ήμουνα ανάποδη. Τα νέυρα μου δεν ήταν τσαντάλια από την εγκυμοσύνη, 3 πρώτους μήνες ήμουν μεστην τρελλη χαρά και μετά αρνιώμουνα πισματικά να κάνω οτιδήποτε γιατί κλίστηκα στο νοσοκομείο. Ακόμα και να θυμώσω αρνιώμουνα!!!!!!!!!!!
χιχιχιιχιχιχιχ....................σ ε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! !!!!!!!!στο εχω πει θα σε χρειαστωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! !!!!!!!!!!!!χιχιιχιχιχιιχ
οχι να μην μου πεσεις σε καταθλιψη...............για κανεναν λογο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love:
Λες? θα περάσει που θα πάει!!!!! Πάντος η μαμά μου μερωτούσε γιατί ενώ τόσο καιρό ήμουνα μεστην τρελλή χαρά, τώρα που πετυχαίνω κάτι καλό είμαι μουντή και μουτρωμένη!Quote:
Originally posted by anna65
Το ότι έχεις προϊστορία, σημαίνει ότι έχεις προδιάθεση στην κατάθλιψη. Δυστυχώς, είναι μια από τις (συνήθεις) παρενέργειες της επέμβασης. Ευτυχώς, περνάει μόνο του στις περισσότερες περιπτώσεις (για αυτό εξάλλου μια από τις προεγχειρητικές εξετάσεις είναι και η ψυχιατρική εκτίμηση). Οπότε, ηρέμησε και απόλαυσέ το - έχει πλάκα να έχεις νεύρα και κατάθλιψη τη στιγμή που όλοι γύρω σου αναρωτιούνται πώς ομόρφυνες! Θα το συνειδητοποιήσεις αυτό μόνο όταν το ξεπεράσεις, και θα είναι η ένδειξη ότι έχεις επανέλθει. Καλή κατηφόρα...Quote:
Α σας το είπα ότι ο άντρας μου κανόνησε να παμε διακοπες 2ημερο? το Παρασκευοσαββατοκυριακο μετα το Πασχα!!!
Καλημέρα!!!!!!
Τί κάνετε? Λοιπόν επίσημο ζύγισμα σήμερα, και αποτέλεσμα 111.600 κιλά και στην δεύτερη μέρα περιόδου. Καθόλου άσχημα νομίζω.
Πρηγούμενο ζύγισμα στις 6/4/2011 ήταν 113.300.
Απώλεια 9 ημερών 1.700 κιλά.
Συνολική απώλεια 6 βδομάδων χειρουργείου ακριβώς 13.400 κιλά.
Προχωρώ λοιπόν με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.
Σήμερα έχουμε
Πρωινό 1 φλυτζάνι γάλα
Δεκατιανό μια φρυγανιά με μια φετα τυρί
Μεσημεριανό λίγο κιμά με πουρέ (περίπου 3 κουταλιές)
Απογευματινό 1 φέτα τυρί
Βραδυνό 1 αυγό βραστό
Προ ύπνου 1 φλυτζάνι γάλα
Καλημερα Πωλινακι!
Ειναι και η περιοδος στη μεση αλλιως θα ηταν μεγαλυτερη φυσικα η απωλεια σου..Τις επομενες μερες θα δεις μεγαλυτερο - στη ζυγαρια..
Ολα καλα :)
Δεν με ανυσιχεί τόσο Πηνελόπη μου, γιατι ο γιατρός μου είχε πει πριν το χειρουργείο πως θέλει απώλεια 2 κιλα την βδομάδα. προς το παρόν είμαστε στα πλαίσια!
πωλινακι, μπραβο γιατην απωλεια :thumbup: :)
οσο για την πεσμενη διαθεση, θυμαμαι που πολλα παιδια που ειχαν εγχειριστει το ελεγαν κ το επιβεβαιωσε κ η αννα πιο πανω ..:)
ειναι λογικο κ αναμενομενο νομιζω, αν σκεφτεις τι σοκ υπεστη το σωμα σου...
θα ελεγα, αφου ολοι λενε οτι ειναι μες στο προγραμμα κ οτι συνηθως περναει μονο του, να το αποδεχτεις κ να μην αναρρωτιεσαι τι σου συμβαινει.... απλα να κανεις λιιιιγη ακομη υπομονη κ θα περασει :)
κ προφανως, οταν περασει θα περασει για τα καλα, αφου θα εχεις χασει κ αλλα κιλακια κ θα εισαι εντελως διαφορετικη απο εξωτερικης αποψεως :roll:
Σε ευχαριστώ σμαρτ μου.
Απλά είναι το ότι είναι πολύ άσχημο να μην μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Θα περάσει όμως, και όντος μέχρι να περάσει θα έχω πέσει ακόμα πιο πολύ!!!!!
Είμαι member of the day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!