Quote:
Originally posted by katerinaki
\" Αν κάποτε νοιώσεις άχρηστος, ανίκανος και εντελώς καταβεβλημμένος, τότε σκέψου πως κάποτε ήσουν το το πιο γρήγορο και δυνατό σπερματοζωάριο ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλα\"
Μπράβο σκέψη!!
Printable View
Quote:
\" Αν κάποτε νοιώσεις άχρηστος, ανίκανος και εντελώς καταβεβλημμένος, τότε σκέψου πως κάποτε ήσουν το το πιο γρήγορο και δυνατό σπερματοζωάριο ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλα\"
Μπράβο σκέψη!!
reality is for people who cannot handle drugs xD
i said no to drugs but they wouldnt listen :( xa0xa00xa0
9 out of 10 men are \'would-be\' suicides
Ορίστε, διάβασα κι εγώ κάτι που μου άρεσε:
Είναι άδικο να κυνηγάς ότι σε πληγώνει και να πληγώνεις ότι σε κυνηγάει :D
αμα μπεις στο μυαλο μιας γυναικας μπαινεις παντου:P
Ο χώρος μπορεί ν΄ανακτηθεί, ο χρόνος ποτέ.
Όταν έχεις κάποιο πρόβλημα,οι άνθρωποι που σου συμπαραστέκονται,
στην πραγματικότητα θέλουν να μάθουν τις λεπτομέρειες.
Πισω από μια επιτυχημένη γυναίκα βρήσκεται ένας άντρας που την παράτησε
Το \'ξερα αυτό :PQuote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Quote:
Μπράβο σκέψη!!
όταν ο δρόμος γίνει σκληρός οι σκληροί συνεχίζουν να προχωράνε... αυτή τη φράση την είχα δει γραμμένη σ\'ένα χαρτάκι πεταμένο κάτω - στο δρόμο - και κάθε φορά που αντιμετωπίζω μια δύσκoλία λέω από μέσα μου αυτό ακριβώς και νιώθω σαν τον SUPER MAΝ
Η κακία και η βλακεία δεν έχουν όρια (δικό μου χαχα)
Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σ’ αυτήν τη ζωή είναι: κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, κάτι να ελπίζεις!!!!
monsters won\'t scare you if you become one
\"I am free of prejudices, I hate everyone equally.\"
W.C. Fields
\"I drink to make other people interesting.\"
George Jean Nathan
\"You\'re not drunk if you can lie on the floor without holding on.\"
Dean Martin
\"We have reason to believe that man first walked upright to free his hands for jerking off.\"
Lily Tomlin
:P
\"There are two times I feel stress--day and night.\"
\"Never put off to tomorrow what you can avoid altogether.\"
\"All my life I\'ve wanted to be somebody. But I see now I should have been more specific.\"
Jane Wagner
\"When I hear somebody sigh, \'Life is hard\', I am always tempted to ask, \'Compared to what ?\' \"
Sydney Harris
\"The Earth has music for those who listen.\"
Shakespeare
\"Είμαστε κι οι δύο άθεοι, αφού δεν δεχόμαστε τους περισσότερους πιθανούς θεούς. Η μόνη διαφορά μας είναι ότι εγώ δέχομαι έναν θεό λιγότερο από εσένα. Όταν καταλάβεις γιατί απορρίπτεις όλους τους υπόλοιπους πιθανούς θεούς τότε θα καταλάβεις και γιατί εγώ απορρίπτω τον δικό σου.\"
Stephen F. Roberts
Βασικά, σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για να δούμε ποιος έχει τον καλύτερο φανταστικό φίλο.
Richard Jeni
\"I wish I was like you: easily amused.\"
\"Applaud friends, the comedy is over.\"
Ludwig van Beethoven, last words
\"A ship in the harbor is safe, but that\'s not what ships are built for.\"
\"Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε
δεν μπορούν να λυθούν στο ίδιο επίπεδο σκέψης
που βρισκόμασταν όταν τα δημιουργήσαμε\"
Albert Einstein
Από μια σημερινή εφημερίδα:
Η άγνοια, υπό προϋποθέσεις, είναι το φάρμακο κατά της μελαγχολίας. Όχι όμως και της συνείδησης. Διότι κάποια στιγμή τα βαθιά κρυμμένα μυστικά ασφυκτιούν να βγουν στην επιφάνεια. Να νιώσουν την ελευθερία της λύτρωσης. Τότε αποκαλύπτεται η αλήθεια, την οποία αναζητούμε σε όλη μας τη ζωή, μα πολλές φορές όταν την μαθαίνουμε ευχόμαστε να συνεχίζαμε να ζούμε σε μια πλάνη.
\'... Δεν υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν αρρώστους. Υπάρχουν άρρωστοι που βρίζουν ανθρώπους...\'
Ονειροπλασμένος
;)
Αυτό μου έκανε και μένα εντύπωση απόψε.Quote:
Originally posted by Alobar
\'... Δεν υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν αρρώστους. Υπάρχουν άρρωστοι που βρίζουν ανθρώπους...\'
Ονειροπλασμένος
;)
Πολύ εύστοχο βινς
... αφιερωμένο απ\' το βρωμόπουλο τον Τουίτυ!...
http://www.youtube.com/watch?v=AdVBU-gS2xo&NR=1
:D :D :D
Δεν εχει σημασια ποσα μετρα ειναι το υψος..
σημασια εχει ο καθενας να φτανει στη δικη του κορυφη...
Πρώτα μαθαίνουμε να μπουσουλάμε, και μετά να περπατάμε.
when the power of love overcomes the love for power, only then the world will know peace.
jimmy hendrix (nomizw) gamato!
“The greatest mystery is not that we have been flung at random between this profusion of matter and the stars, but that within this prison we can draw from ourselves images powerful enough to deny our nothingness.” Les Noyers de l’Altenburg
\'... αν υποφέρεις απ\' την πραγματικότητα, τότε είσαι μια αποτυχημένη πραγματικότητα...\'
\'... ο εγωισμός, όπως και η ανιδιοτέλεια, είναι ένα δημοφιλές επινόημα. Το ίδιο και το άτομο, η ψυχή...\'
\'... ο ανθρωπισμός μου είναι μια συνεχόμενη υπέρβαση του εαυτού μου...\'
\'... η τρέλλα είναι κάτι σπάνιο στα άτομα. Αλλά είναι κανόνας στις ομάδες, στα κόμματα, στους λαούς, στις εποχές...\'
Φ. Νίτσε
;)
In the 1960s, people took acid to make the world weird. Now the world is weird, and people take Prozac to make it normal
\"Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί.
Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε...\"
μου φανηκε απλα καταπληκτικο! :D
Ότι χρειάζεται για να ζήσουμε υπάρχει στη φύση, και ότι χρειάζεται για να ανασσαίνουμε υπάρχει μέσα μας.
Αν δεν μπορεις να βρεις λυση τοτε βρες αλλο προβλημα!
Η πουτανιά δεν έχει φύλο.
Αν μπορούσε ο θεματοθέτης να αλλάξει τον τίτλο σε insane quotes (quotations) θα υπήρχε μεγαλύτερη έμπνευση θαρρώ!
φυλλο (συκης) δεν εχει σιγουρα!Quote:
Originally posted by insect
Η πουτανιά δεν έχει φύλλο.
μηπως εννοεις φυλο?
Ooops σωστή η παρέμβαση. το διορθώνω αμέσως!
(*φύλλο είναι το φύλλο και φτερό που λένε όχι το γένος-φύλο)
Μου άρεσε και η υπογραφή του sabb. \"The mother of all idiots is always pregnant\".
One ring to rule them all... κάπως έτσι sabb?
Κάποτε έλεγα \"έχω κάψες\". Τώρα απλά λέω \"έχει ζέστη\"!
Χαζό παιδί χαρά γεμάτο.
\"Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and consciencious stupidity.\"
-Martin Luther King, Jr.
\"Men are born ignorant, not stupid. They are made stupid by education.\"
-Bertrand Russell
και το καλύτερο το άφησα για το τέλος
\"The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.\"
-Bertrand Russell
Αφού τα όνειρα είναι μπλε, και η θάλασσα και ο ουρανός στα μάτια μας μπλε, τότε λίγο η πολύ όλοι ζούμε ένα όνειρο.