63 κιλά σήμερα.η αλήθεια είναι ότι από τη ζέστη μου έχει κοπεί εντελώς η όρεξη για φαγητό...
Printable View
63 κιλά σήμερα.η αλήθεια είναι ότι από τη ζέστη μου έχει κοπεί εντελώς η όρεξη για φαγητό...
τελειως δε ξέρω γιατι.πρωτη φορά μου συμβαίνει.
94,8 απο 97,3
ψυχολογια σημερα ανεβασμενη (να δω ποσο θα κρατησει)
μπραβο click.
eleni μου μακάρι να ειναι απ την κούραση και την αυπνία.μου χει κοπει τελειως αλλα ελπίζω με το που ξεκουραστω το απογευμα να ναι ολα καλα.ισως επειδη χτες πρωτη μέρα περιόδου κ εγω γυρνουσα ολημερα και εξαντλήθηκα λίγο.
σ ευχαριστώ πολύ παντως!
Kοριτσια καλησπερα!
ΓΥΡΙΣΑ!
Στα 56.5 σημερα... πεθανα δυο μερες στο φαι... και στο ποτο... Να φανταστειτε το Σαββατο εφαγα μια ολοκληρη φορμα σοκολατοψωμο μονη μ και μετα εκοψα και μια φετα ψωμι και το εφαγα με nutella. Και ολο αυτο μετα απο ενα πιατο ρυζι με κοτοπουλο με γλυκοξυνη σαλτσα... Ελεος δλδ! Απο σημερα διατροφη...
Οχι μωρε ενα κιλακι ειναι...
Καλημερα.Σημερα στα ιδια.:)
Kαλημερα σημερα 55.9
-600 απο χθες. Ξεφουσκωνω σιγα σιγα...
καλημέρα!
χτες εφαγα 1 σουβλακι το απόγευμα και μισή σήζαρ το βράδυ!οποτε ξυπνησα παλι φουσκωμένη!επανήλθε κ η περιοδος ευτυχώς,με εδειξε 58.5.ελπίζω αν σημερα κανω σωστή διατροφή να ξεφουσκώσω αύριο!
Κοριτσια κραταμε γερα.Πηνελοπη welcome back.:)
εσεις κρατατε γιατι εγω σβουρες κανω γυρω απ το 58 συνεχεια!
Kραταμε ολες οσες μετα απο οποιαδηποτε παρασπονδια συνεχιζουμε τη διατροφη μας σα να μην εγινε τιποτα.;) :)
Ναι ρε κοριτσια! Μερικες μερες υποθεση ειναι το ξεφουσκωμα!
απλα εγω ολο φουσκωνω κ ξεφουσκωνω!παω διακοπες φουσκωνω,γυρναω ξεφουσκωνω!ισα ισα που προλαβα να δω το 56 παλι 58!χιχιχιχιι αλλα δεν θελω να ειμαι αχαριστη τουλαχιστον παω διακοπες!