Ναι ρε παιδί μου!! Αυτό θα πει αυτοπεποίθηση!!! Τις βλέπεις και τις χαίρεσαι!!!!!!
Printable View
Ναι ρε παιδί μου!! Αυτό θα πει αυτοπεποίθηση!!! Τις βλέπεις και τις χαίρεσαι!!!!!!
αλι αλι και τρισαλι! μην ξεχναμε να χαμογελαμε! :bouncing:
Παντού όπου υπάρχουν "μαύροι".Από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μέχρι τα μουσεία του Παρισιού...Σχεδόν καταντά ενοχλητικό!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Avoula ...νομιζεις οτι δεν υπαρχει κοσμος που να ''γουσταρει'' τις υπερβαρες?
και πρωτοι πρωτοι οι μαυροι σε πληροφορω! Αμα σου πω σκηνικα που επαθα στην Αγγλια που ειχα μεινει 2 εβδομαδες με μαυρους θα παθεις! δεν το πιστευα, παιδι μου λατρευουνε μιλαμε! :lol: :lol: αφου ελεγα εδω ειναι ο παραδεισος της αφρατης χαχαχαχαQuote:
Originally posted by Ava
Θα μου λείψετε πολύ, αλλά φεύγω για Αγγλία! Σήμερα κιόλας!
Αλλά εσύ,ʼβα,μη χαίρεσαι και μην ετοιμάζεις βαλίτσες!!Δε νομίζω να έχεις πέραση...Τα κιλά σου είναι πολύ λίγα...Καλύτερα να μείνεις στα εγχώρια...
επιτελους μια μαρτυρας! μην με περασετε και για τρελλη! :lol: :lol: :lol:
Ναταλινακαλι μουυυ :love:
Πραγματικά πιστεύω πως στα μάτια τους όσο πιο "ζουμερή" τόσο το καλύτερο!
Ένας κάποτε που τον είχα ρωτήσει(τάχα πρίγκιππας σ'ένα χωριό-κρατίδιο της Αφρικής)
το απέδωσε στο ότι το πάχος-πέρα από ένδειξη πλούτου κι ευρωστίας-είναι μια εικόνα
οικεία κι αγαπημένη,καθώς παραπέμπει στη μητρική θαλπωρή."Μου θυμίζεις τη μάνα μου,
γι'αυτό σ'αγαπώ" ένα πράγμα!Προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό να με θέλει κάποιος
για το σώμα μου.Νομίζω το ίδιο θα ένιωθα αν ήμουν κι αδύνατη ή κανονική σε βάρος.
Φυσικά ποτέ δε βγήκα με κανέναν τους ούτε έδωσα στοιχεία να κρατήσουμε επαφή.
Ειδικά στο Παρίσι,όπου μόνη μου πολύ κυκλοφορούσα και δεν είμαι συνηθισμένη εικόνα,
οι αντιδράσεις κι η επιμονή ορισμένων ήταν αρκετά ενοχλητική!Μέχρι και κυνηγητό έχω παίξει
σε metro!Βγήκα τελευταία στιγμή λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες και προλάβει να μ'ακολουθήσει.
Εντωμεταξύ να είμαι άβαφη,με πιασμένα άτακτα τα μαλλιά επάνω...ό,τι να'ναι...Περί ορέξεως...
Κρακεράκι μου,φιλάκια πολλά,χαρά μου!Σας διαβάζω μια χαρά!Όλα υπέροχα στην ονειροχώρα ε; :love: :love:
Τα κιλά σου είναι πολύ λίγα.. Τα κιλά σου είναι πολύ λίγα.. Τα κιλά σου είναι πολύ λίγα!! Τι όμορφο να το ακούω, μουσική στ' αυτιά μου! Μπορώ να το έχω σε έντυπη μορφή, παρακαλώ?
Μπορείς, Ναταλία μου γλυκειά, να μου λύσεις μία απλή απορία? Εδώ δε βρίσκω άντρα, γιατί τα κιλά μου είναι πολλά, στην Αγγλία και στο εξωτερικό γενικότερα δεν θα βρω, γιατί τα κιλά μου είναι πολύ λίγα, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου? Έτσι θα μείνω? :o
Ava μου αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα πως είσαι 76 κιλά ή κάτι τέτοιο???Που τα είδες τα πολλά κιλά κορίτσι??λίγο τσουπωτή είσαι,και ειλικρινά δεν ξέρω κανέναν που να του αρέσουν οι κοκκαλιάρες (πρώτο και καλύτερο τον άνδρα μου φυσικά που δεν μπορεί λέει να πιάνει κόκκαλα :D )
πω.. τερμα παω Αγγλία :P
Quote:
Originally posted by NADINE
Πραγματικά πιστεύω πως στα μάτια τους όσο πιο "ζουμερή" τόσο το καλύτερο!
Ένας κάποτε που τον είχα ρωτήσει(τάχα πρίγκιππας σ'ένα χωριό-κρατίδιο της Αφρικής)
το απέδωσε στο ότι το πάχος-πέρα από ένδειξη πλούτου κι ευρωστίας-είναι μια εικόνα
οικεία κι αγαπημένη,καθώς παραπέμπει στη μητρική θαλπωρή."Μου θυμίζεις τη μάνα μου,
γι'αυτό σ'αγαπώ" ένα πράγμα!Προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό να με θέλει κάποιος
για το σώμα μου.Νομίζω το ίδιο θα ένιωθα αν ήμουν κι αδύνατη ή κανονική σε βάρος.
Φυσικά ποτέ δε βγήκα με κανέναν τους ούτε έδωσα στοιχεία να κρατήσουμε επαφή.
Ειδικά στο Παρίσι,όπου μόνη μου πολύ κυκλοφορούσα και δεν είμαι συνηθισμένη εικόνα,
οι αντιδράσεις κι η επιμονή ορισμένων ήταν αρκετά ενοχλητική!Μέχρι και κυνηγητό έχω παίξει
σε metro!Βγήκα τελευταία στιγμή λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες και προλάβει να μ'ακολουθήσει.
Εντωμεταξύ να είμαι άβαφη,με πιασμένα άτακτα τα μαλλιά επάνω...ό,τι να'ναι...Περί ορέξεως...
Κρακεράκι μου,φιλάκια πολλά,χαρά μου!Σας διαβάζω μια χαρά!Όλα υπέροχα στην ονειροχώρα ε; :love: :love:
χαχαχα ετσι ειναι Ναταλακι μου!! να ημουν απο μια μερια να σε εβλεπα κυνηγητο με το μαυρουλι! χιχιχιχι
παντως αληθεια εχουνε πορωση ρε παιδι μου,μου τυχανε και μενα κατι σκηνικα παραξενα αλλα ας μην τα πω εδω παιζει να μην τα πιστεψει και κανεις χαχαχαχ...
τελοςπαντων ειχε πλακα!
Ναταλακι μου ολα καλα μεχρι τωρα ζουζουνα μου στην ονειροχωρα! ελπιζω και για σενα!!!! φιλακια πολλα!
Τόσα είμαι αγγελουδάκι μου, αλλά έχω ανάγκη από φλερτ. Μου έχει λείψει πολύ και δεδομένων των συνθηκών που βιώνω τώρα δε μπορώ να το έχω, προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν αναφέρομαι μόνο στα κιλά, αλλά στον τρόπο ζωής μου. Το φλερτ σε ανεβάζει ψηλά, σου αναπτερώνει το ηθικό. Προς το παρόν το βιώνω μόνο από χαζούς, παντρεμένους και από περιπτώσεις που μόνο να με προσβάλουν μπορούν. Θέλω να το ξαναζήσω με έναν άνθρωπο που θα είναι στα μέτρα μου, ώστε να το απολαύσω.
Πολύ θα ήθελα να ζήσω ότι ζήσανε η Μιτσόκολο και η Ναταλία. Και ας ήμουν με κλάμερ, απεριποίητη, ας ήμουν όπως να' ναι! Είναι μία ένεση αυτοπεποίθησης!
Κοπελιά,πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί!Κι οι δικοί μας χαζοί ήταν,μη νομίζεις....Ένεση ενόχλησης είναι,όχι αυτοπεποίθησης!Quote:
Originally posted by Ava
Πολύ θα ήθελα να ζήσω ότι ζήσανε η Μιτσόκολο και η Ναταλία. Και ας ήμουν με κλάμερ, απεριποίητη, ας ήμουν όπως να' ναι! Είναι μία ένεση αυτοπεποίθησης!
Αν μιλάμε για χαζούς, πάω πάσο! Αν μιλάμε για μαύρους, γυμνασμένους, κτλ, τότε δε νομίζω ότι πρόκειται για ενόχληση, κάθε άλλο! :D
Μμμμμμμμμμμ...δηλώσεις!Είμα ι σίγουρη πως ούτε εσύ θα επιδίωκες συνεύρεση επί τούτου!
Για μένα όποιος μου την πέφτει στην ψύχρα για σεξ(όσο κομψός κι αν είναι ο τρόπος του)
κατηγορία "χαζός" είναι...Φαντάσου πως ως και πρόταση γάμου έτσι μου έκαναν!Πώς το κόβεις;
Πρόταση γάμου στην ψύχρα κι εμένα μου έκανε ένας μελαμψός. Θυμάμαι ότι μπήκα στο πρώτο διερχόμενο ταξί και όπου φύγει φύγει! Τώρα, ερχόμενοι στην πρόταση για σεξ, χμμμ, εξαρτάται από τις ανάγκες της στιγμής.. Μπορεί και να ενέδιδα, αν το είχα τόσο ανάγκη, αν ήταν παιδαράς και αν ένιωθα ότι δεν θα δεσμευτώ συναισθηματικά. Χαζός, ξεχαζός, άλλο προέχει! Βέβαια όχι εδώ και τώρα, αλλά μετά από μία σύντομη γνωριμία.. Και τώρα, μπορείς να μου κόψεις την καλημέρα!
Καλησπέρα,ʼβα!
Η καλημέρα πλέον κομμένη! :roll: