-
Τριαδοκόριτσα, καλησπέρα κ καλό φθινόπωρο να έχουμε.
Εχθές γύρισα απο τις διακοπές, κάθισα λίγο παραπάνω καθώς τα περνούσα τέλεια, κορίτσια τέλος, το μυστικό για απώλεια βάρους είναι η καλή ψυχολογία!!!!!! Στις διακοπές έχασα 3 κιλά, για την ακρίβεια 2,9 :o:o:o:o:o:o, ζυγίστηκα στο σπίτι μου κ δεν το πίστευα, ζυγιζόμουνα κ εκεί αλλά νόμιζα πως έχανε η ζυγαριά:lol: Απλά είχα καλή ψυχολογία κ προσπαθούσα να μην έχω τύψεις κ ενοχές εαν ξεφεύγα κάποιες φορές!
Έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου απλά να χαλαρώσω κ να μην έχω απο αυτόν υπερβολικές απαιτήσεις κ όλα θα γίνουν!!!!!
-
Ελλακη μου εύχομαι καλή επιτυχία στη καινούργια σου προσπάθεια αν κ είμαι σίγουρη πως θα την έχεις εφόσον έχεις δουλέψει πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι, όλο αυτό το χρονικό διάστημα κ πλέον έχεις βάλει γερές βάσεις.
Καθώς γνωρίζουμε πως ένας βασικός παράγοντας που επηρεάζει τις διατροφικές διαταραχές είναι η ψυχολογία!
-
Σήμερα:
Πρωινό:
1 φλιτζάνι κεφίρ, 2 σύκα, 1κ.σ. φιστίκια αιγίνης ωμά
Πρόγευμα:
Έφαγα το πρωινό σε δύο δόσεις :)
Μεσημέρι:
2 φλιτζ. φασολάκια, 3δάχτυλα φέτα, 2 μικρά κρίθινα παξιμάδια
Απόγευμα:
1 βανίλια, 1κ.σ. αμύγδαλα
Βραδινό:
1 μερίδα σνίτσελ κοτόπουλο ψητό στο φούρνο, αγγουροντομάτα, 1 φλιτζ. ρύζι, ελάχιστη φέτα
Αν αργήσω να κοιμηθώ θα τσιμπήσω κάνα φρουτάκι :D
-
καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!
-
Τριαδοκόριτσα τι κάνετε? Μετά τις φώτο της Ριας ήθελα να βάλω κ εγώ φωτο το πρωινό που έτρωγα στις διακοπές μου αλλά "έχασα" τη φώτο(μάλλον την έσβησα καταλάθος) οπότε θα σας βάλω τη θεα που είχα απο εκεί που το έτρωγα
-
κ το σημερινό βραδινό μου!
-
τι ειναι καλε αυτο το ασπρο κρεμωδες στα αριστερα που καθεται πανω του μια ελια???
φαινεται κολασμενοοοοοοοο
-
Είναι τυρί κ λέγεται κατίκι Δομοκού! Πρόσφατη ανακάλυψη κ είναι νοστιμότατο!!!!
Την ελιά την έβαλα για ντεκόρ:smilegrin: έχω βάλει κ λίγο μπούκοβο, τα παξιμαδάκια είναι μπουκίτσες απο Κρήτη τα κουβαλούσα :lol:
εμ η διατροφή θέλει καλοπέραση:yes:
-
αντε καλη καλοπεραση σοκολατιτσα!!!!
δεν εχεις κι αδικο!
αλλιως σε χορταινει ενα πιατο ομορφα διακοσμημενο ακομη κι αν εχει μονο λαχανικα η μονο φρουτα οπως η φωτο της ριας πιο πανω!!!;)
-
Σοκολατίτσα μου υπέροχο το βραδινό σου και ζηλευτό! Και εμένα μου αρέσει το κατίκι. Αλλά τα κρίθινα παξιμαδάκια ακόμη πιο πολύ και τα κρητικά δεν παίζονται!!!!
-
Καλησπέρα ομορφιές μου! Τι μου κάνετε;
-
καλησπέρα κορίτσια....
εδω εχει δροσισει.... ο ηλιος εχει χασει την μεγαλοπρεπεια του.... κ το φθινοπωρακι με εχει ηδη ριξει....
-
Γεια σας κοριτσάκια!!
Όχι βρε Ριάκι μου, θα ανακάμψει ο ήλιος, εξάλλου εσύ είσαι κάθε πρωί η χαρά της ζωής! Το καλοκαίρι είναι μέσα μας!!
-
Γεια σας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, στην περιπτωση που ξυπνησω αργα(ας πουμε μεσημερι), παραλειπω το πρωινο ή το ενδιαμεσο σνακ ή και τα δυο και παω κατευθειαν στο μεσημεριανο?
Επισης ενα πιο πολυπλοκο φαγητο, πχ παστιτσιο, πως εντασσετται σε αυτη τη διατροφη?απλα θα το συνοδευσω με μια σαλατα κι ετσι θα εχω ενα πληρες κυριο γευμα που θα ανταποκρινεται στο σκεπτικο σχεδιασμου γευματων του μοντελου τριαδα-τριωρα?
-
Καλώς την sagia :)
Εννοείται πως ξεκινάς την ημέρα σου με μία τριάδα για την απαραίτητη σεροτονίνη. Τώρα αν αυτό που θα φας το βαπτίσεις πρωινό ή μερημεριανό δεν έχει καμία σημασία. Εννοείται πως μπορείς να ξεκινήσεις απ ευθείας με το μεσημεριανό σου ή μπορείς να κάνεις ένα ελαφρύ σνακ αν σε λίγη ώρα από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις θα κάτσετε π.χ. στο Κυριακάτικο τραπέζι. Μετά το συνεχίζεις κανονικά με σνακ και μετά με τριάδα και μετά πάλι με σνακ στις 3 ώρες από το τελευταίο σου γεύμα. Έτσι θα το πας μέχρι να πέσεις για ύπνο ξανά ;).
Το παστίτσιο από μόνο του έχει την πρωτεΐνη και τον υδατάνθρακα που χρειάζεσαι οπότε αν το συνδυάσεις με κάτι φρέσκο π.χ. σαλάτα βραστή ή ωμή έχεις ένα πλήρες γεύμα.