Λίλα επιτέλους!! Αντε με το καλό να πάρει τη σύνταξή της η μπίρι μπίρι να έρθετε λίγο στα ίσα σας που λένε. Τώρα μένει η μαμά της Σοκολατίτσας, εύχομαι να την πάρει κι αυτή σύντομα.
Printable View
Λίλα επιτέλους!! Αντε με το καλό να πάρει τη σύνταξή της η μπίρι μπίρι να έρθετε λίγο στα ίσα σας που λένε. Τώρα μένει η μαμά της Σοκολατίτσας, εύχομαι να την πάρει κι αυτή σύντομα.
οοοοοοο αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα!!!!!!
Όντως το δικό μου μανουλάκι έμεινε!
Τζινακο σε ευχαριστω!!!ηρθαν χαρατσια φοροι και λοιπες μαλακιες συν τα δανεια που ηταν απληρωτα τοσο καιρο δεν θα μεινει φραγκο αλλα δεν παραπονιεμαι.φτανει που την πηρε.οχι ολη βεβαια μονο τη βασικη τα επικουρικα θα παρουν πανω απο χρονο ακομα αλλα δεν ειναι να παραπονιομαστε οπως εχουν γινει τα πραγματα.σοκολατενια μου με το καλο και στη μανουλα σου!!!!
Εκλεισε ενα χρονο ακριβως για να την παρει και να σκεφτειτε ειναι η πιο απλη περιπτωση συνταξης.ουτε διαδοχικη ασφαλιση ουτε τιποτα.
Ωωω Λίλα τι ευχάριστα διαβάζω; Επιτέλους λίγο φως στο τούνελ! Πολύ χαίρομαι που επιτέλους θα πάρετε μία ανάσα. Με το καλό να πάρει και την επικουρική και ότι άλλο περιμένετε.
Και στα δικά σας Σοκολατένια μου και σύντομα :D!
Οοουυυ η μάνα μου περιμένει απο δυο ταμεία, οπότε καταλαβαίνεις!!!!
Καλα τον αλλο μηνα μιας και το κοριτσι μου θα πληρωθει στις 24 θα τσακισω τα μαγαζια.χειμωνιατικα θα παρω αλλα λιγα γιατι θα πεσουν και τα μαζεματα μην πεταξω τσαμπα ρουχα.και οπωσδηποτε ενα ζευγαρι μποτες που τις εχω μαραζι που ποτε δεν μου πηγαιναν.
αχ Λίλα το αγαπημένο μου ντύσιμο: κολάν με μπότα κ μπλουζοφόρεμα!!!
αχ περασμένα μεγαλεία ......με το παρΑπάνω ωτύσιμο ένας λεωφοριατζής με είχε πάει έξω απο τα ΤΕΙ με το λεωφορείο, σαν ταξί ένα πράμα :lol::lol::lol:
Επιτέλους Λίλα μου να πας να ψωνίσεις να χαρείς!
Και εμείς σοκολατένια μου είπαμε ε; Φέτος το χειμώνα θα φέρουμε νέες αλλαγές :D!
Άντε να μπούμε σε μικρότερα νουμεράκια επιτέλους!
Τι έγινε τελείωσες το σίδερο?
Ναι μανάρι, θα γίνουμε μανάρια!!!!
Πάει το σίδερο, έκανα και το μπανάκι μου, ετοίμασα και τα αυριανά ταπεράκια για τον Γιώργο και είμαι κομπλέ!
πότε τα πρόλαβες όλα? μπαμ, μπαμ!!!!
κορίτσια βαριέμαι!!!!!!!!!! θέλω να πάω Κρήτη τώρα!!!!
Πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω οτι πλεον ειμαι σε κανονικο βαρος και οτι δεν θα χρειαστει να δωσω μια περιουσια για ρουχα.
Τα μεγάλα νούμερα μαμώτο μου έχουν πανάκριβα!