:lol::lol:
Printable View
:lol::lol:
Αβα δεν έχω φάει ποτέ στάκα αλλά με έχει ενημερώσει σχετικά η κρητικοπούλα Μακ.
Σοκολατίτσα, ήταν να μη δείξεις φωτογραφίες από την Κρήτη.. Μου τη θύμισες!
Τζινάκο, δημιούργησες δύο τέρατα! Θυμάσαι εκείνο το βράδυ, που μας κάθησες με τη Σοκολατίτσα στο θρανίο και μας έμαθες να ποστάρουμε φωτογραφίες; Τι το ήθελες; Ορίστε τώρα τα αποτελέσματα!
Άντε, θα σας αποζημιώσω τώρα.. Μία τελευταία, με την αγαπημένη μου τσικουδιά. Προσφέρεται μετά από κάθε γεύμα, με την απαραίτητη συνοδεία γλυκών ή φρούτων, ως χωνευτικό.
Αααχ, Κρήτη, με τα ωραία σου!
Στο μεταξύ, οι φίλοι μου οι Κρητικοί, συνεχίζουν να με βασανίζουν, άθελά τους, τα χρυσά μου..
Μου τηλεφωνούν, κυρίως νυχτερινές ώρες και με καλούν να ξαναπάω! Μου λένε που βρίσκονται κάθε φορά και παθαίνω λαλά από τη ζήλεια μου!
Προχθές που μου τηλεφώνησαν ήταν μπροστά και το παρεάκι. Αφιονίστηκα και άρχισα να χορεύω, ιδίως μπροστά στην τηλεόραση, ώστε να εμποδίσω τη θέα. Μου είπε, μη παιδί μου, αφού σε επηρεάζουν, τι τα θες τα τηλεφωνήματα; :D
Ο τόνος του είχε πλάκα. Πώς μιλάς σε ένα μικρό παιδί ή σε κάποιον που δεν είναι και πολύ καλά; (για να το θέσω ευγενικά). Έτσι ακριβώς!
Ava με έχει καταστρέψει με τις φωτό σου (και όχι μόνο εσυ)!!!! και η σοκολατίτσα τα ίδια!!!!
Κυρία Αγγελικούλα μας, τα παράπονά σας στη δασκάλα μας, την κυρία Τζίνα! :lol:
Πήρες μία γεύση του τι τραβάω κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο από τα νότια.. Με κυριεύει η νοσταλγία. Τους νιώθω να πλατσουρίζουν στις μαγευτικές παραλίες, να τρώνε χταπόδια με μέλι και μετά να χωνεύουν με τσικουδιά, ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα. Τους φαντάζομαι να πίνουν το ποτό τους, με θέα το φάρο και τρελαίνομαι!!
Τώρα μου έβαλαν και άλλες ιδέες.. Μου είπαν ότι η Κρήτη είναι πανέμορφη και το χειμώνα. Μου έταξαν τσουκάλι με ψαρόσουπα και βόλτα στην προκυμαία και γραφικά ταβερνάκια και υπέροχα, χειμερινά μπαράκια. Ακόμη εδώ είμαι; Έφυγααααα...
:lol: :lol: Εσύ και η σοκολατίτσα, sorry αλλά είναι ότι πιο κοντινό σε τέρας κατάφερα να βρω! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τζινάκο, δημιούργησες δύο τέρατα! Θυμάσαι εκείνο το βράδυ, που μας κάθησες με τη Σοκολατίτσα στο θρανίο και μας έμαθες να ποστάρουμε φωτογραφίες; Τι το ήθελες; Ορίστε τώρα τα αποτελέσματα!
Κυρία, κυρία, ψάχνοντας να βρω τέρατα, έπεσα πάνω στο μπέργκερ-τέρας, που σερβίρεται σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη!
Μάλλον πείνασα πάλι, το καταραμένο, οπότε πάω να φάω και τα λέμε μετά. Το τέρας σας το αφιερώνω! Φιλάκια!
Ωραίο το μπέργκερ Αβα, εξασφάλισα φαγητό για ένα μήνα! χιχιχι
Καλησπέρα απο το τέρας!!!!!:lol::lol::lol::lol:
Άβα Ελαφονήσι κ Πρέβελη τα καλύτερα μέρη που έχω δει ever!!!!!!!!!
Επίγειοι παράδεισοι!!!!!!!!
Καλησπέρα σοκολατίτσα.
Τζινάκο τι κάνουν τα γουνοζωάκια?
Βρηκατε την μερα που δεν τη παλευω κ θελω να τα φαω ολα να μιλατε για φαγητο!
Σοκολατίτσα τα γουνοζωάκια χαίρονται τη ζωή τους εδώ στην εξοχή χιχι. Μόνο ο γατούλης έχει από χθες διάρροια και του έδωσα σιροπάκι γιατί ο χαζός πήγε και έκλεψε το βράδυ κροκέτες των σκυλιών από τη σακούλα που τις έχω και φυσικά τον πείραξε. Δίνουμε ένα σωρό λεφτά για να τρώει ειδική τροφή για να μην παιδεύεται με διάρροιες κι ο χαζός τρώει ότι βρει. Πριν 2 δ/κ η αδερφή μου ενώ είχε δουλειά στην Αθήνα ήρθε εδώ ειδικά για να μου φέρει την τροφή του γατούλη που τελείωνε. Κάθε βράδυ που τον αφήνω ελεύθερο στο σπίτι κρύβω οτιδήποτε φαγώσιμο για να μην πάει το κλεφτρόνι και το φάει.
Γλαύκη εμένα δε μου έχει συμβεί, ξέρω όμως άλλα παιδιά που τους έχει συμβεί τις πρώτες μέρες να τους πιάσει πείνα, μην ανησυχείς γιατί θα σου περάσει, δεν κρατάει πολύ.