Όνειρα γλυκά!!!!!!
Printable View
Όνειρα γλυκά!!!!!!
καλε σοκολατιτσα!!! ονειρα γλυκα ειπες αλλα ακομη ξυπνια εισαι!?!?
Καλημερες κ απο μενα...Σημερα τελευταια μερα στη δουλεια κ κοιταζω να μην αφησω εκκρεμοτητες..αυριο μπαινω στο Ιππο με το καλο για προεγχειρητικο και Δευτερα με το καλο χειρουργουμαι..Αν δεν μεινω μεσα το σκ κ ειμαι σπιτι θα μπω ξανα..αλλιως θα μαθετε νεα μου οταν γυρισω σπιτι μετα χειρουργειου ...φιλια σε ολες σας κ ευχες για ομορφη κ δημιουργικη μερα.
Καλημέρες!!!!!
Μαράκι αντέ με το κάλο, να τελειώσει η ταλαιπωρία σου!
http://dl.glitter-graphics.net/pub/6...io7etjpgjb.gif
Καλημέρα .............
Monadiki εύχομαι όλα καλά να πάνε και να αφήσεις γρήγορα πίσω σου κι αυτή την ταλαιπωρία
Αγγελική καλή δουλίτσα , φαντάζομαι στη δουλεια είσαι .
Ναι Δώρα μου δουλεια είμαι!
Καλημέρα τσούπρες μου!
Μοναδικό Μαράκι καλή επιτυχία με την επέμβαση. Θα περιμένουμε από βδομάδα τα νέα σου!
Αγγελικούλα καλη δουλίτσα!
Ντοράκι φιλάκια! :starhit:
καλημερα κοριτσακια μου !
τελικα εχθες καφεδιαστηκα με τη κορη μου πηρα και τσαντα στο γιο μου και μαζευτηκα στις 10!
μαρακι μου καλη επιτυχια και να πανε ολα καλα
Καλημέρα Καλλιόπη, χαίρομαι που κατάφερες να βγεις με την κορούλα σου για καφέ, φαντάζομαι τα περάσατε πολύ όμορφα. Με γεια και η τσάντα του γιου. Νέα σχολική χρονιά ξεκινάει!
Καλημέρα όοοοοολη μέρα. Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά με το Μαράκι και σύντομα θα είναι πάλι μαζί μας χολήfree και ωραία! Αυτές τις μέρες θα είμαστε σε τηλ. επικοινωνία με τη Μαρία και θα σας ενημερώνω για ότι συμβαίνει μέχρι να γυρίσει σπιτάκι της με το καλό και να μας τα πει η ίδια.
Γεια σας από την κατακουρασμένη, αλλά και χαρούμενη μαζί. Σήμερα είχα τρέξιμο, αλλά και απόδοση και ευχαριστήθηκα.
Εμένα, βρε κορίτσια, άλλα μου είχαν μάθει.. Να δουλεύω πολύ, ώστε να αμοίβομαι ανάλογα. Τώρα βλέπω ότι δουλεύω πολύ, αλλά περιμένω πότε θα με πληρώσουν, αν με πληρώσουν. Κρίμα και άδικο! Δε θέλω να εξαρτώμαι από τους δικούς μου και γι' αυτό δουλεύω όσο χρειαστεί, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι με αυτούς που μου χρωστούν.
Μη με θεωρήσετε τεμπέλα.. Δουλεύω νύχτα και μέρα, είμαι σε θέση να δουλέψω ώρες ατελείωτες.. Το κάνω με πάθος, όπως όλα όσα μου αρέσουν στη ζωή μου. Αλλά όταν δεν αμοίβεσαι, είναι φυσικό να ξενερώνεις..
Ava μου τι λες??? ποιανου του αρεσει να εργάζεται (επι πληρωμή πάντα μιλάμε) και να μην αμοίβεται????