-
γι αυτο τα γραφω εδω μπασ και τα δουνε και με καταγγειλουνε γιατι νιωθω τρομερεσ τυψεισ
αν τισ πειραξα γιατι εγω απο οσο ξερω δεν εγινε τιποτα και θελω να δω τι λενε κι αυτεσ και τι εγινε τελικα
γιατι ειναι καλα παιδια και οι συγκεκριμενεσ δουλευουν πολυ κι εγω δουλευω και πρεπει να ξερουμε ολοι ακριβωσ τι εγινε
-
δηλαδη για να καταλαβεισ ναι μεν εγω νομιζω τισ πειραξα
χωρισ να ξερω πωσ εγινε αυτο εγω οσο εχω συνειδηση νομιζω οτι απλα κουβεντιαζαμε και τισ ελεγα μαλακιεσ
γι αυτο τισ ντρεπομαι κι ολα αλλα το περιεργο ειναι οτι αυτεσ με μιλανε και δουλευουνε
και δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε και τι γινεται παντωσ ειναι αλανια μεγαλα και θελω να τισ
πιασω να τισ πω ολη την ιστορια μου αφου με μιλανε ακομα μπασ και γινουμε φιλοι γιατι αξιζουνε
παντωσ ειναι περιεργα τα πραγματα πολυ περιεργα
-
-
-
δεν ξερω τι σκατα εκανα οσο εχω συνειδηση δεν εκανα τιποτα
απο εκει και περα δε ξερω πωσ εγινε γιατι εχω φοβερεσ τυψεισ
παιρνω τεσσερα φαρμακα για να μπορεσω να μιλησω απο τισ τυψεισ
παντωσ αυτεσ ειναι καλα δουλευουνε και μαλιστα δουλευουνε και καλα
και ειναι και αλανια παντωσ καταλαβαινω οτι εκανα μαλακια γιατι εχω φοβερεσ τυψεισ
και δεν ξερω πωσ εγινε γιατι ξαναλεω οσο εχω συνειδηση του τι κανω δεν εκανα τιποτα
αλλα βαθεια μεσα μου μετα απο λιγο καιρο χτυπησε καμπανακι οτι καποια μαλακια εκανα
και επειδη με τα ψυχολογικα μου και με τα φαρμακα τα παω καλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον δεν ειχα συνειδηση
γιατι εχω φοβερεσ τυψεισ εσωτερικα πραγμα που σημαινει οτι εκανα καποια μαλακια παντωσ αυτεσ τισ βλεπω καλα
και ντρεπομαι να παω να τησ ξαναμιλησω πρωτον μη ξανακανω τιποτα παλι και δευτερον απο τισ τυψεισ δε μπορω να ηρεμησω
-
και το περιεργο ειναι οτι ενοσο εχω συνειδηση και καταλαβαινω τισ εχω πει τοσεσ βλακειεσ
κι αυτεσ καθοταν και με ακουγανε κι αν μασ δεισ τωρα να μιλαμε ειμαστε φιλαρακια γι αυτο δεν καταλαβαινω τι σκατα εγινε
αλλα θελω να μαθω γιατι με εχουνε φαει οι τυψεισ και πρεπει να ξερω για το μελλον μου αν θα ναι καλο η μαυρο
παντωσ εγω νιωθω να τισ αγαπαω γιατι δουλευουνε καλα τωρα απο εκει και περα τι εγινε δε ξερω παντωσ αυτεσ ειναι αλανια
κι εγω ειμαι αλανακοσ και δε ξερω τι σκατα εγινε παντωσ ολοι δουλευουμε κι αυτεσ κι εγω ο μονοσ που δε ξερω τι εγινε ειμαι εγω
-
Μπορει απλα να εκανες καποιο σχολιο λεκτικο να μην ηταν σοβαρο και να μην σταθηκαν εκει τα κοριτσια, στη τελικη πετας και ενα" λεω καμια κουβεντα παραπανω,συγνωμη" και ετσι κανεις ειρηνη με τον εαυτο σου. Κριμα να στεναχωριεσαι.
-
ιστοριεσ για αγριουσ η ζωη μου κλασσικα οπωσ παντα εχει κανεισ να σχολιασει τιποτα η μεινατε αφωνοι;
-
-
εμενα οταν μου αρεσει μια κοπελα δε μπορω να μιλησω φυσιολογικα λεω ειτε βλακειεσ
ειτε χοντραδεσ απλα δεν μπορω να μιλησω φυσιολογικα κι αυτεσ καθοταν και με ακουγανε για καμποσο καιρο
τωρα απο εκει και περα δε ξερω αλλα εγω νιωθω να τισ αγαπαω ειναι αλανια πωσ να το κανουμε
και μη νομιζεισ οτι ειναι μοντελα απλεσ φυσιολογικεσ κοπελεσ εμφανισιακα και πολυ απλα ντυμενεσ
και πολυ απλα βαμμενεσ και ολα στο απλο και καθομασταν και συζητουσαμε εξσον γνωριζω τωρα απο εκει και περα
θελω να μαθω τι εκανα γιατι μα εκανα κατι απλο τισ θελω για φιλεσ μου αξιζουν τα κοριτσια για τα δικα μου κριτηρια
-
Quote:
Originally Posted by
Constantly curious
Ειχες πιει μπυρονια?
καφε σε καφετερια γνωριστηκαμε αυτεσ δουλευανε κι εγω πελατησ
-
Ξαφνικα απομακρυνθηκαν? μπορει απλα να τους εχει συμβει και κατι προσωπικο στη ζωη τους και να ναι πεσμενες. Οσο το σκεφτεσαι ομως ελις θα σε πιανει ανησυχια. Οταν νιωσεις καλα ρωτησε τες.
-
εγω εφυγα απο την καφετερια γιατι τισ αγαπησα και σε συνδυασμο με την ψυχωση ξεφυγα τελειωσ
αντεξα δεκα μηνεσ να πηγαινω να τισ βλεπω ξεφυγα τελειωσ ωσπου ειπα φτανει κι εφυγα
και τωρα παιρνω τεσσερα φαρμακα για να συνελθω και παλι δε συνερχομαι γι αυτο λεμε ερωτασ αγαπη και τετοια χαζα
με ψυχωση δεν πανε μαζι αν και τωρα στην τελικη ειμαι καλυτερα γιατι καψουρευτηκα και μου κανε καλο τελικα
αλλα παλι δεν πηγαινε αλλο με τρελαινουν πλεον οταν τισ βλεπω και ειναι φυσιολογικεσ κοπελεσ μη νομιζεισ οτι ειναι ιδιαιτερα ομορφεσ κλπ
απλα ξερουν να μιλανε
-
μακαρι να μην εκανα καμια βλακεισ και να ναι ολα του μυαλου μου χαλασματα
-
Ελις, αυτο συνεβη οταν ειχες ηδη ψυχωση? το πολυ πολυ να καταλαβαν οτι ελκυεσαι, αρα να ναι κοπλιμεντο οχι κατι κακο