Καλημέρα γλυκά κοριτσάκια!
Καλημέρα Ναταλάκι μου μουντό!
Πρώτη στο μπάνιο για σήμερα.........ααααα τέλεια είναι μοσχομυριστό... αν και λίγο μοναχικό.
ʼντε μπήκα στην μπανιέρα, έριξα και τα αφρόλουτρα και σας περιμένω και κάνουμε μπανάκι μαζί!!
Printable View
Καλημέρα γλυκά κοριτσάκια!
Καλημέρα Ναταλάκι μου μουντό!
Πρώτη στο μπάνιο για σήμερα.........ααααα τέλεια είναι μοσχομυριστό... αν και λίγο μοναχικό.
ʼντε μπήκα στην μπανιέρα, έριξα και τα αφρόλουτρα και σας περιμένω και κάνουμε μπανάκι μαζί!!
Κοριτσάκια καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν..ή έχουν δικά τους πρόσωπα που γιορτάζουν.
βλέπω ότι το τόπικ έχει ερημώσει σήμερα και είμαι η πρώτη που μπαίνω...που είστε καλέ???
μαριλάκι εμένα η αποτοξίνωση μου είναι όπως την έγραψα 4 μήλα και 2 γιαούρτια την πρώτη μέρα και συνεχίζω για 2 - 3 βδομάδες με
πρωινό 1 ΄τοστ ή γάλα με κόρν φλέικσ
μεσημεριανό κοτόπουλο, ψάρι ή τόνος ή 2 αυγά ή 2 μπιφτέκια (1 φορά την εβδομάδα) = σαλάτα και 1 κουταλια λάδι και μία φετούλα ψωμάκι ολικής
απογευματινό 1 - 2 φρούτα
βραδυνό 1 γιαούρτι με μέλι και 1 μήλο άντε και όταν πεινάω πολύ και 1 φρυγανιά
κατόπιν προσθέτω 1 φορά την εβδομάδα λαδερό και 1 μακαρόνια νερόβραστα....
αυτή ειναι η δίαιτα μου όσο για τα κέφια μου χάλια μαύρα
δύο μέρες κλαίω συνέχεια...είχε η κόρη μου ένα γατάκι που ήταν σαν ανθρωπάκι του φωνάζαμε κι ερχόταν κοιμόταν κάτω από το παράθυρο της, όταν μας έβλεπε τριβόταν στα πόδια μας, καθόταν στην πυλωτή και μας φώναζε any way το γατάκι το σκοτώσαν (με φόλα με δηλητήριο δεν ξέρουμε πάντως το βρήκαμε νεκρό)
δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πείραξε δεν ενοχλούσε κανέναν στο σπίτι μας ήταν στην πυλωτή
αλήθεια αυτός που το έκανε λέγεται άνθρωπος...
συγνώμη για την μουντίλα μου αλλά δεν είμαι και στα καλύτερα μου
καλημέρα και φιλιά σε όλες
Αννεζινάκι καλημέρα...
Τι να πω ρε γμτ... Όχι άνθρωποι δεν είναι, είναι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ... έχω μεγάλη ευαισθήσια με τα ζώα, μεγάλωσα με γάτες και σκύλο στο πατρικό μου σπίτι και μερικές φορές είναι καλύτερα από τους ανθρώπους....
Μην σε παίρνει από κάτω, τι να σου πω, σε νιώθω πολύ και σένα και το παιδάκι σου....
Αννεζινάκι μου,λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας!
Πόση οργή και δειλία κρύβει όποιος εκτωνώνει τα κατώτερα ένστικτά του
σε αθώα ανυπεράσπιστα πλάσματα!Κι είναι και οδυνηρός πολύ ο θάνατος από φόλα!
Φαντάζομαι πόσο συντετριμένο είναι και το κοριτσάκι σου!Να βιώνει την απώλεια τόσο σκληρά!
Δεν αντικαθίσταται η ζωή,αλλά αν είστε διατεθειμένοι να πάρετε ένα γατάκι σπίτι σας...ίσως ανακουφιστεί...
Λινταλένια μου,μοσχομυριστή μου,εγώ σε ομαδικά μπάνια-όργια δε συμμετέχω!Κάποτε θα μου έκανες πρόσκληση πριβέ...Κάποτε...
Φθίνει επικίνδυνα κι ο δικός σου ο έρωτας...Ενθουσιάζεστε οι Ταύροι κι αν δε σας δώσουν σεξ,χάνετε το ενδιαφέρον σας!Δεν πειράζει!
Τα φιλιά μου σε όλα τα ομορφοκόριτσα!Από Δευτέρα ελπίζω να γίνουμε περισσότερες...Καλή δύναμη σε ό,τι κάνετε!Καλημέρααααα
Ναταλάκι μου με τίποτα δεν σε έχω για ομαδικό μπάνιο! Εννοείται πριβέ! Δεν συζητιέται καν το θέμα.Quote:
Originally posted by NADINE
Λινταλένια μου,μοσχομυριστή μου,εγώ σε ομαδικά μπάνια-όργια δε συμμετέχω!Κάποτε θα μου έκανες πρόσκληση πριβέ...Κάποτε...
Φθίνει επικίνδυνα κι ο δικός σου ο έρωτας...Ενθουσιάζεστε οι Ταύροι κι αν δε σας δώσουν σεξ,χάνετε το ενδιαφέρον σας!Δεν πειράζει!
Όσο για τον έρωτά μου καταρχήν ΟΚ συμφωνώ ότι αν δεν μας δίνουν σεξ χάνουμε κάθε ενδιαφέρον αλλά ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΠΟΤΕ....
Τέλος ο έρωτάς μας δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ από την καρδιά μου...
Κοριτσάκια πολύ σορόπι έπεσε στο τόπικ !!!!!!!!!
ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας έχετε δίκιο δεν είναι άνθρωπος!!!!
όσο για το να πάρουμε άλλο γατάκι θα πάρουμε όχι στο σπίτι μας ομως, στο εξοχικό το καλοκαίρι είναι το δεύτερο ζωάκι που μας σκοτωνουνε στο σπίτι μας (πρώτα σκοτώσανε ένα λύκο που είχαμε πριν δύο χρόνια είχε γεννηθεί την ίδια μέρα με τον γιο μουκαι ήταν δικός του τον έλεγαν ιβάν και ακόμα έχει τις φωτογραφίες του ) any way...
και πάλι ευχαριστώ πολύ
Αχ Αννεζινάκι μου, τι δράμα κι αυτό με τα ζωάκια!
Δηλαδή όχι με τα ζωάκια, με τους φονιάδες που δε τα αγαπούν!
Είμαι τυχερή, έχω τρία σκυλιά και ένα γάτο, αλλά ευτυχώς ζουν αρμονικά
και γενικά στο περιβάλλον μου είναι φιλόζωοι.
Ειλικρινά σε καταλαβάινω, αλλά και το κοριτσάκι σου.... Κρίμα!
Στα δικά μας τώρα , πολύ χαίρομαι που αρχίσαμε να μαζευόμαστε όλες
σιγά σιγά, γιατί πολύ ερημιά είχε πέσει και η άτιμη δε παλεύεται!
(Για την ερημιά μιλάω, όχι για τη μοναξιά.....)
Καλά ! διάβασα σωστά ή κάνω κάτι λάθος? τι είπε το Ναταλάκι, τι
αποστολή χωρίς επιστροφή ήταν αυτή καλέ?
Τα φιλιά μου σε όλες σας μέχρι αύριο,ελπίζω...Δεν έχω και πολλά κέφια
και φροντίζω να σας απαλλάσσω από τη μουντίλα μου...
Εδώ και τώρα να το πάρεις πίσω κοπελιά!!
Δηλαδή όποιος είναι στις μαύρες του ή έστω στις ψιλομαύρες του , να μην έρχεται κάν από εδώ ε????
εμείς σε θέλουμε εδώ, όπως και να είσαι από κέφια!
γιαυτό μας ρήμαξε η μοναξια εδώ μέσα τόσες μέρες ε????????
μόνο στις χαρές να είμαστε εδώ???
δε μου γράφεις και τον ορισμό της συντροφικότητας τώρα??
α και που είσαι κούκλα,
αν είναι να την κάνω κι εγώ τώρα επ' αόριστον γιατί έχω πάρα πολύ καιρό που δεν είμαι στις καλές μου.......
Σας φιλώ όλες
Κατά τον Γιώργο Πιντέρη συντροφικότητα " είναι μια συνολική αίσθηση ότι κάπου ανήκω,Quote:
Originally posted by Lily
...γιαυτό μας ρήμαξε η μοναξια εδώ μέσα τόσες μέρες ε????????
μόνο στις χαρές να είμαστε εδώ???
δε μου γράφεις και τον ορισμό της συντροφικότητας τώρα??
απ' όπου αντλώ - και ταυτόχρονα προσφέρω - συναισθηματική ασφάλεια. Η αίσθηση ότι δεν είμαι μόνος.
Έχω ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που με περιβάλλουν. Μ' αυτή την έννοια, η συντροφικότητα είναι
ένα ψηφιδωτό το οποίο συνθέτουμε από ένα σύνολο ανθρώπων που θεωρούμε «δικούς» μας. "
Αναφορικά με τη διάθεση μου τώρα,αν και είσαι λίγο καιρό κοντά μας,Λιλένια μου,δε νομίζω να με είδες σε χαρές
και τρελά κέφια όσες μέρες έγραφα καθημερινά.Απλά κάποιες μέρες,που με δυσκολία αναπνέω και λειτουργώ,
κάνω τα απολύτως απαραίτητα,όσα είμαι αναγκασμένη να κάνω κι εσάς δε σας βιώνω ως αγκαρία.Κι επειδή
πραγματικά τα κορίτσια μου δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία,δε θέλω να τις στεναχωρώ με τη σκέψη πως δεν είμαι καλά,
περισσότερο τουλάχιστον από το κλασσικό μελαγχολικό μου,που έχουν πλέον συνηθίσει.Έτσι έχουν τα πράγματα.
Πάντως και σήμερα,που έγραψα αρκετά,μη νομίζεις,με παπίλες είμαι και άλλα 200 κιλά στην ψυχή μου βάρος.Και;
Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια σου να με κρατάς σε επαφή,να μην αφεθώ,να νιώσω κάπως καλύτερα...Δεν...
Σ'ευχαριστώ πάντως,καρδιά μου,για την έγνοια σου!Όλες σας ευχαριστώ,πολύτιμες μου!Φιλάκια πολλά πολλά!
Nathalie μου, για τον άνθρωπο που μόνο μια καλή κουβέντα έχει για όλους, που απευθύνεται σε όλους κοντινούς και μή
σα να είναι αδέρφια και φίλοι του, γι αυτόν που σκύβει επάνω στο πρόβλημα του καθένα μεταδίδοντας την καλή του διάθεση,
γι αυτόν που ξεθάβει ξεχασμένα τόπικ, για να πεί καλησπέρα ή χρόνια πολλά, σε ανθρώπους που δεν έρχονται εδώ για μεγάλο διάστημα,
για αυτόν που ενθαρύνει τους πάντες να είναι ο καλύτερος εαυτός τους, για αυτόν που μιλάει με τραγούδια σε όλους και για όλα,
γι αυτόν λοιπόν τον άθρωπο Ναταλί μου, που δεν υπάρχει μέτρο,
είμαστε όλες εδώ, κοντά του, να τον ακούσουμε , να τον χαιδέψουμε, να τον αγκαλιάσουμε, να παραβλέψουμε και τη γκρινίτσα που μπορεί να βγάλει,
αυτόν τον άνθρωπο τον θέλουμε κοντά μας, όπως και να είναι, όσο και να έχει άσχημη διάθεση, όσο και να μη μπορεί να μας κάνει
να χαμογελάσουμε κάποια στιγμή.... Γιατί είναι δικός μας άνθρωπος,
γιατί σε αγαπάμε καλή μου Ναταλί
Καλημέρα,καθαρούλες και λιγότερο ή περισσότερο βρωμιάρες!
Λιλένια,δεν ξέρω τι άνθρωπος είσαι εσύ,που βλέπεις κάποιον να μην είναι καλά και τον κάνεις και κλαίει κι από πάνω!
Ντροπή σου!Θέλει ο άλλος να νιώσει χάλια με την ησυχία του,χαίρεται και καλά πως δεν αφήνει και περιθώρια στους άλλους
να του πουν κάτι,όπως τοποθετήθηκε κι έρχεσαι εσύ χαλαρή τη καρδία και γκρεμίζεις όλο το οικοδόμημα,χωρίς-είμαι σίγουρη-
να έχεις και τύψεις κι από πάνω!Ξανά ντροπή σου και αίσχος!Χθεσινό σκατό,ήρθες και μας αναστάτωσες,τρομάρα σου!Ξεβολεύτρα!
Τέλος πάντων...κομμάτια να γίνει...θα το αντιπαρέλθω κι αυτό!Πάω να κάνω μπάνιο,να ηρεμήσω γιατί έχουμε και δουλειές!
Να έχουμε μια υπέροχη Παρασκευή και όσες ακόμα ασκούν το σπορ του ζυγίσματος να έχουν καλά αποτελέσματα!Φιλιάαααααα
Όπως ξεντύθηκα πριν μπω στη μπανιέρα ακούω ένα παραπονιάρικο κλαψούρισμα από τη ζυγαριά
κι είπα να κάνω το ψυχικό να της δώσω λίγη σημασία,ένα άγγιγμα,κάτι τις χρονιάρες μέρες,που'ναι...
Στην αρχή,μου έκανε τη δύσκολη και δε μου μίλησε!Γυναίκες...Να κάνουν το κομμάτι τους!
Να μην τις περάσουμε και για εύκολες!Δεν πτοούμαι όμως!Ξανανεβαίνω!Επιμονή κι υπομονή
θέλουν κι αυτές!Το εξετίμησε η καημένη και υπερέβαλε εαυτόν!Ενώ έχει για όριο το 150,
μου ψέλλισε 151,7 το πουλάκι μου!Η αλήθεια είναι πως με κούρασε η σχέση μας τόσες δεκαετίες...
Όχι απλά περνάμε κρίση,αλλά εξαφανίζομαι για μέρες,εβδομάδες εκεί που την είχα minimum
πρωί,μεσημέρι,βράδυ,στα ντουζένια μας!Αλλά,βαριέσαι!Καλή η φασολάδα,αλλά κάθε μέρα φασολάδα;
Δε λέει!Τέλος πάντων!Φέτος,ελπίζω να τα πάμε καλύτερα!Να μου γλυκομιλά εκείνη,να μη μου βγάζει γλώσσα,
να νιώσω θερμότερα συναισθήματα για κείνη κι εγώ...Αλληλεπίδραση είναι οι σχέσεις,άλλωστε...
Εξάλλου,μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!Τι άλλο να κάνεις;Θα κάτσεις και θα το φας!
Λοιπόν,Jean-χρόνια πολλά και για χθες-Tigana(κοινώς,την κάνω!).Οι επόμενες,παρακαλώ!
Καλέ,εκείνες οι Κρητικοπούλες,πού χάθηκαν;Ακόμα συναντιούνται;Πότε θα μας πουν τα καθέκαστα;
Θέλουμε και ντοκουμέντα,ε;Οπτικοακουστ ικό υλικό,έστω κάποιες φωτογραφίες,στην ανάγκη!Χάιντε!
Κι οι υπόλοιπες,πού είστε σήμερα;Γραφεία δεν έχετε να πάτε;Ξυπνήστεεεεεεεε!Μεσημ έριασεεεεεεε!
καλημερα απο τα γραφεια που πηγαμε...
εκεινες οι κρητικοπουλες μας γραφουν, το ξενιαλουμπι μετα την γιορτη του φωτακου της μας γραφει καθοτι δεν της ευχηθηκαμε καν (εγω δηλαδη), το βασουλινι μας γραφει εδω και μερες, γενικως βλεπω για διαλυση αν και παρασκευη.
για να συμμαζευτουμε γιατι αααα
λοιπον εγω ανεβηκα στη ζυγαρια. απο 88,9 που ημουν την ημερα που εκανα κατι βαρυγδουπες δηλωσεις μαζι με κατι ταχα διαδρομους που θα αρχιζα και κατι μηχανηματα κλπ-δευτερα ηταν- και ενω ειχα κατεβει μερχι τα 87,4 τεταρτη πρωι, σημερα μετα απο 2 ημερες με 2 επισκεψεις την καθεμια ειμαι 88....και οπως κανω τακτικοτατα, ξαναρχιζω διαιτα epworth. απο τη δευτερα μεχρι τωρα μονο τα δυο βραδυα τα σκατωσα αλλά η ζυγαρια μου το κραταει και ετσι ξαναρχιζουμε απο τα 88. Τουλαχιστον ελπιζω να ειμαι 87 την αλλη παρασκευη.
επισης θελω να δηλωσω οτι αποφασισα να κοψω τα ρεντουκτιλ και να προσπαθησω μονη μου και οσο αντεχω. και επειδη τα εχω κοψει εδω και κατι μερες/βδομαδες, ριχνω τους υπνους της αρκουδας και τις μασες μαζι...
το θεμα του υπνου με πειραζει αρκετα αλλα ελπιζω να μπω θελοντας και μη σε νεους ρυθμους. σημερα ξυπνησα 6:45 με τα χιλια ζορια και τα μονα που ετοιμασα ηταν τοστακια για τα παιδια, ομελετα και πατατες της λιλης για το μεσημεριανο του γιου, εφαγα και εγω πατατουλες πρωι πρωι με ψωμι απο κουακερ και ισα ισα φτασαμε στο κουδουνι του σχολειου και εγω στο γραφειο 8:30. και αρχισε ο πολεμος των επειγοντων μεχρι τωρα....
Κοριτσια μου καλημερα,
τι μου κανετε? εγω προσωπικα πολυ καλα αν και στο γραφειο υπαρχει πολυ ενταση και δουλεια εξαιτιας του τελους χρησης.
ελπιζω απο εβδομαδα να ειμαστε πιο χαλαρα.
μπαρμπουνι μου σοφη η επιλογη σου να κοψεις τα χαπια, στο ειχα ξαναπει αλλωστε, πολυ καιρο τα περνεις φτανει, μπορεις και μονη σου,
οντως πολυ διαλυση βαρεσαμε,
για να ανασυνταχθουμε παρακαλω........
φιλια
70 ε? μετα τα χριστουγεννα.....
φανταζομαι ολες τις ημερες ποσο πολυ ετρωγες.....πρεπει να εισαι η μοναδικη που κατεβηκες
στα γενεθλια σου (ξερεις εσυ 6/2...)να σε δω με τη μινι που μας εβαλες